paranoid.asian napísal: ↑Po 11. Feb, 2019, 10:35
@bob
co si akoze cakal?
....... prichadzaju opustacky, ze je to iba jeho nazor, ubolavene a upistane reakcie ako ho chcu vsetci zabanovat a mazat, a obmedzit ho na slobode slova, ale uplne mu ubieha pointa, ze uz ten jeho povodny prispevok bol odpierajuci slobodu, neslusny, nenavistny, nepodlozeny faktami, zavadzajuci, klamlivy paskvil.
Vitaj na slovenskom internete - ani nevies aku mas pravdu. Nielen ze uz sa neoplati s nimi diskutovať, ja som to už dávnejšie úplne vzdal pretože tamtá neomarxisticka - fasisticka ci aka formulka je všade, absolútne nerozumiem čo to akože je, prečo ma, a z akého titulu ma takto niekto označuje, načo to vlastne dotyčný zdiela vo verejnom vlákne ak očakáva že zostane bez reakcie? Vôbec to nedávam a tak som sa na takých už vyrezignoval
ved ty vole to je kultúra ala malé deti. Hrozne veľa diskusných fór či skupín na iných platformách som opustil len skrz toho správanie v diskusii. Vytratila sa akákoľvek slušnosť, ĺudí vôbec nezaujíma validita informácie s ktorou pracujú.... veď načo aj, je to na internete = musí to byť pravda nie?
Kauza 13,5 = 15 - velmi zaujimave no uplne neprekvapilo. Kto si myslel ze to bude inak zije asi mimo slovenska
Som len strasne zvedavý či by mu toto prešlo aj mimo SR.
SMER SD spraví absolútne čokoľvek preto, aby sa RF stal ústavným sudcom. A možno ho bude aj leadovať. Včera to Remisova (nemusim ju moc, vela rozprava a malokedy pusti daco relevatne z úst) však pekne povedala v jednej diskusnej relácii, opozícia z tejto pozície ktorú momentálne má môže akurát tak fajčiť handry, nemajú proste mandát na to hlasovať proti koalícii v hocičom. čiže koalícia si môže odhlasovať čokoľvek a zvoliť akýkoľvek mechanizmus k tomu, aby sa pán RF dostal tam kde má čo by v praxi znamenalo beztrestnosť pre všetkých čo vyvádzali za vlád RF. Veď to predsa vyhovuje všetkým nie?
Vražda novinára bola skvelá šanca na wake up call pre ostatných, čo si stále myslia že vláda RF to s nami myslí dobre a ze vlastne sa tu ani nemáme tak zle (co je pravda, dovolím si tvrdiť dokonca že pre väčšinu je to pravda. Ak je človek šikovný a vie sa odtieniť od verejného záujmu vie si tu žiť jak prasa v žite). Problémom je že by sme sa mohli mať podstatne lepšie, ale to na slovensku nie je dôležité. Nie je dôležité aby si sa mal ty lepšie, dôležité predsa je len jedno a to mať sa lepšie ako môj sused...
Koci je výsledok vlády RF - najkrajší najživší príklad toho, čo všetko si môže rádový podnikateľ dovoliť pri korumpovanej vláde
Ako vidíte hranice neexistujú