Politicka debata
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Politicka debata
Nikto ta nenazval somarom, robis to len sam a odmietas diskutovat.
// nema cenu
// nema cenu
Naposledy upravil/-a LordKJ v Ut 12. Feb, 2019, 16:10, upravené celkom 1 krát.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Ako sa spieva v songu mojej oblubenej BB death metalovej kapele Pathology Stench: "Who is not guilty stand up"! Takze peace! "neo-liberali" Uz vam nebudem zavadzat!
// ahaaa lulaaancy, rad by som vas liberalci stretol na Brutal Assault pripadne Obscene Extreme Festivaloch. Ano budem tam aj tento rok! Takze nech sa paci, pridite a podebatime pri pive pc lulaaancy. Jaj ahaaa, zabudol som, pivo 12 je pre vas ba inteligencia horkeeeee. Ako rad by som vas stretol pc maznacccci .
// ahaaa lulaaancy, rad by som vas liberalci stretol na Brutal Assault pripadne Obscene Extreme Festivaloch. Ano budem tam aj tento rok! Takze nech sa paci, pridite a podebatime pri pive pc lulaaancy. Jaj ahaaa, zabudol som, pivo 12 je pre vas ba inteligencia horkeeeee. Ako rad by som vas stretol pc maznacccci .
/ Amiga 1200 / Nvidia Shield K1 / PlayStation 4 Slim / PC: Intel + Nvidia /
-
- Sponzor fóra gold
Robert Fico stiahol kandidatúru na ústavného sudcu.
Ak vo voľbe prejdú kandidáti opozície s podporu Mosta, dôjde podľa Fica k bezprecedentnému porušeniu koaličných dohôd. „Malo by to vážny vplyv na chod vládnej koalície,“ vyhlásil.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Chod sa uz pls vyspat ... uz to trocha hrotis nezda sa ti? Stale sa lucis a stale si tu Rad pokecam pri pivku ale na festaky uz nechodim :/ a slabsie pivo ako 12tku som nepil ani nepamatam
Ficka sledujem je to zaujimave ocividne sa im rozpada koalicia
https://www.aktuality.sk/clanok/666376/ ... ruar-2019/ aktualne info respektive minutove spravodajstvo
15:19 - Robert Fico hovorí, že napriek vyjadreniam na jeho adresu zo strany médií aj predsedu Mostu-Híd Bélu Bugára, stále kandiduje na ústavného sudcu.
15:25- Predseda Smeru-SD stiahol svoju kandidatúru na ústavného sudcu.
Ficka sledujem je to zaujimave ocividne sa im rozpada koalicia
https://www.aktuality.sk/clanok/666376/ ... ruar-2019/ aktualne info respektive minutove spravodajstvo
15:19 - Robert Fico hovorí, že napriek vyjadreniam na jeho adresu zo strany médií aj predsedu Mostu-Híd Bélu Bugára, stále kandiduje na ústavného sudcu.
15:25- Predseda Smeru-SD stiahol svoju kandidatúru na ústavného sudcu.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Tak hranolek sa opustil este viac.
radicova, kiska, az 2min vydrzal.
pekna tragikomedia, urzupne sa snazi, tak aby to nevymenovaval aktualny prezident.
a nackovia ho zase raz podrzali
radicova, kiska, az 2min vydrzal.
pekna tragikomedia, urzupne sa snazi, tak aby to nevymenovaval aktualny prezident.
a nackovia ho zase raz podrzali
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v St 13. Feb, 2019, 08:23, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
Dobre to maju ale naplanovane, realne su ochotni polozit ustavny sud na lopatky len preto aby RF mal sancu dostat sa na poziciu Ustavneho sudcu. Kedze ho Kisiak nevymenuje, pocka si na noveho prezidenta, why not
RF doslova striela z automatickej zbrane vsade naokolo... len LSNS sa s nim dohodla.. dost musi byt nasraty
RF doslova striela z automatickej zbrane vsade naokolo... len LSNS sa s nim dohodla.. dost musi byt nasraty
-
- Sponzor fóra gold
jj, NRSR odhlasovala proti gustu tak hned nesuhlasime17:50 – Aj Ľubomír Vážny (Smer-SD) tvrdí, že vhodil prázdny hlasovací lístok.
Pripustil, že Ústavný súd môže byť nefunkčný na dva mesiace. Zároveň dodal, že jemu osobne to neprekáža.
17:47 – „Vyjadrili sme náš názor proti verejnej voľbe a to sa preukáže na výsledku,“ komentoval podpredseda Smeru-SD Juraj Blanár rozhodnutie smerákov vhadzovať neplatné hlasovacie lístky.
17:43 – Hlasovanie stále prebieha. Viacerí opoziční poslanci uviedli mimo záznam, že poslanci Smeru vhadzujú prázdne lístky.
skúsim ti jednoducho vysvetliť kde robíš chybu - ak pridáš nejaký článok, očakáva sa, že ho budeš vedieť podložiť, predovšetkým ak je zo servera, ktorému bolo viackrát dokázané zavádzanie a klamanie
O to v diskusii ide, podložiť svoj názor
Doporučuje sa taktiež vyvarovať sa označovaniu svojich nazorovych oponentov rôznymi menami, či už zidobolsevici, fašisti, pripadne neoliberali, ak nepoznáš ich pravý význam
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja len tak na margo toho ze sme a dennikn su riadene pentou a pisu v ich prospech: odhliadnuc od toho ze dennikn zalozili redaktori ktori so sme ked ich kupila penta a ze dennikn a penta maju niekolko sudnych sporov je tu jedna dolezita vec: druhym najcitanejsim denniku na slovensku je plus1den, ktory ma 2x citatelov ako sme, ktory realne prinasa clanky v prospech penty a ich biznisov, co sama penta priznala (ked dennikn sa pytal ich hovorcu na vztah s petrom tothom v suvislosti s vrazdou kuciaka tak odpoved najprv zverejnili v plus1den). sme je pentou iba spoluvlastnene a nema priamu kontrolu na redakciou. trend vlastnia tiez, ale tam na konci kazdeho clanku kde sa spomina penta, dovera alebo iny ich biznis upozornenie o vlastnictve - a osobne som si tam ziadny bias k pente nevsimol.
- paranoid.asian
- Používateľ
https://www.facebook.com/NatelosMichalo ... 782656511/
kvalitny ma-te-rial.
kvalitny ma-te-rial.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
dival som to, Harabin prebalkoval stale Bugara a siril tie svoje "odborne" reci. katastrofa, neroyumiem tomu, ako ho moze niekto uznavat. Ved je to hulvat.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Mne príde ako Jano z Hornej Dolnej (obrazne, nemyslím seriál), či už hlas alebo tempo reči. Možno to je niektorým ľuďom sympatické?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
skorej je sympaticke to,ze vie co hovori a preco to hovori...
- paranoid.asian
- Používateľ
na tom nie je absolutne nic sympaticke.
sirit klamlive informacie a zbabelo to skryt za slovicko udajne, aby som sa mohol potom lahko vyhovorit a nemusel si tak za svojim slovom stat.
to je take, nackovske.
pointa je ta, ze ta informacia svoju ulohu splnila a skody boli sposobene.
sirit klamlive informacie a zbabelo to skryt za slovicko udajne, aby som sa mohol potom lahko vyhovorit a nemusel si tak za svojim slovom stat.
to je take, nackovske.
pointa je ta, ze ta informacia svoju ulohu splnila a skody boli sposobene.