Cize co potrebujem poradit je nejaka pekna mini-itx case, mini-itx doska a cpu a asi aj chladic, zalezi podla skrinky
momentalne mam Asus Z170-P a 6600K cize nieco lepsie by som chcel ale nechcem vela platit za upgrade cize ak by som predal dosku, cpu a skrinu co mam teraz za dakych 300 priblizne tak som ochotny doplatit tak stovku alebo dve na upgrade.
velmi sa mi paci skrina Corsair 380T ale je uz eol a nikde ju neviem najst, a komponenty asi nejaky ryzen 2600 alebo nieco podobne, ramky mam G Skill TridentZ 2x8GB 3200MHz
Poziadavky na skrinu: mini-itx format ale musi sa do nej zmestit ATX zdroj a graficka karta dlha 282mm (vega56 pulse) a hlavne musi dobre vyzerat lebo ju budem mat na stole polozenu a tiez aby mala celkom dobre vyriesene chladenie aj s filtrami na ventilatory a tiez by bolo fajn keby sa tam zmestil aj nejaky vacsi chladic lebo cpu budem chciet pretaktovat a grafiku mam tiez pretaktovanu. Opticka mechanika sa tam nemusi zmestit
poziadavky na dosku a cpu: je mi to jedno v podstate len hry sa na tom hram v QHD ale musi to mat vacsi vykon nez to co mam teraz a tiez aby tam pasovali tie ramky co mam nech nemusim este viac veci dokupovat.
Dakujem