Všeobecná diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Re: Všeobecná diskusia
Ja som išiel teraz v pondelok zo Žiliny (05:50) až po Senec tempomatom 150km/h tachometrových (140km/h GPS) bez prerušenia.
Následne od Senca do Bratislavy 45 minút
Následne od Senca do Bratislavy 45 minút
To riesite..., nedavaj redline a podlahu a bude to OK
tempomat, dobra tema, kolki z vas mate adapt. tempomat a aj ho pouzivate?
Spoiler: ukázať
Ja, ale lepsie sa mi jazdi s klasickym, od toho proste clovek vie co cakat
Adaptivny ma svoju hlavu, brzdi priskoro, akceleruje slabo
Ale je dost pravdepodobne ze ak by som s adaptivnym jazdil viacej, tak by som sa naucil jeho chovanie, a prestala by mi vadit jeho nepredvidatelnost
Adaptivny ma svoju hlavu, brzdi priskoro, akceleruje slabo
Ale je dost pravdepodobne ze ak by som s adaptivnym jazdil viacej, tak by som sa naucil jeho chovanie, a prestala by mi vadit jeho nepredvidatelnost
Jazdim len na adaptivnom, musis vediet kedy ako zareagovat.
Napr ak sa priblizujes k autu a vies ze ho chces predbehnut, das jemne nohu na plyn aby ti nebrzdilo a ides.
Pripadne tuknem na vypnutie na volante atd.
Je to dobra vec, niekoho to moze obmedzovat, velakrat ta moze zachranit... mam napr kamosa co behol s golfom pod naves na dialnici, to bol pripad kedy dostal mikrospanok.
RGB
Ja stale jazdím s adaptivnym. Časom sa dá naučiť aká je vzdialenosť, kedy reaguje, kedy brzdí, ak chceš akcelerovať rýchlejšie, pridáš nohou.
Dá sa na to zvyknúť veľmi rýchlo si myslím a ťažko sa prechadza do auta bez neho
A suhlas s @wOne, presne tak použivam
Dá sa na to zvyknúť veľmi rýchlo si myslím a ťažko sa prechadza do auta bez neho
A suhlas s @wOne, presne tak použivam
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ja tiez vcasto s nim, aj v dedine si chytim autocko a prdkam si za nim, dole kopcom na dargove napr. minule mi napr v hmle uz brzdil a ja az nasledne som zbadal auto(na dialnici) sem tam asi za 23tis km sa mi stalo ze sa vypol sam ale to prsalo snezilo bola noc a vsade sa leklo. inac za mna skvela vecicka, s lane assist co ma drzi na dialnici som mega menej unaveny.
je toa le velmi nebezpecne ak clovek pri tom zacne riesit ine veci ako cumiet na cestu. mne je to ako pomocnik ale treba sa neprestavat sustredovat na cestu.
kamos tiez lapil mikrospanok a lane asist mu pomohol tak zase su to pomocnici ozaj
je toa le velmi nebezpecne ak clovek pri tom zacne riesit ine veci ako cumiet na cestu. mne je to ako pomocnik ale treba sa neprestavat sustredovat na cestu.
kamos tiez lapil mikrospanok a lane asist mu pomohol tak zase su to pomocnici ozaj
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
no potom porovnaj cestu BA KE MPI vs TSI, prides asi riadne unavenejsi
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Kolko stoji havarijna s pzp a gapko na teb karoq 1.5 TSi ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
By sa mi nepacilo, ze adaptivny mi brzdi z mojej navolenej rychlosti. Minule sa mi nechcelo soferovat, siel som 120km tacho... no to clovek musi byt ovela pozornejsi ako ked ide 140-150. Auta zozadu sa priblizuju rychlejsie, predbiehanie trva dlhsie, uspavacka hadov... Uz tak jazdit nebudem
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Hej, minule som isiel s daciou po dialnici, a ze 110 ze nech to nehuci a nezere, aj tak sa nikam neponahlam
Vkuse sa okolo mna nieco dialo na co sa trebalo sustredit, obehnut kamion bez sance aby som niekoho nezblokoval
Tak som pridal opat na bezpecnych 150taho a mal svaty pokoj, isiel som s davom...
Vkuse sa okolo mna nieco dialo na co sa trebalo sustredit, obehnut kamion bez sance aby som niekoho nezblokoval
Tak som pridal opat na bezpecnych 150taho a mal svaty pokoj, isiel som s davom...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Chris hav mam asi 420 a pzp asi 150.gap mi dali na rok zdarma v juni. ,Generali. A ist 120 zavisi od toho kde.ja som zvedavy jutre na tu Ba carovne obmedzenia.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Pista a kolko mas spotrebu v lete a teraz?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
To kde ide dav 150? Za posledné 2 mesiace som na R1 pri 140 obiehal 95-99% áut, mňa len výnimočne dakto. A na úseku TT-BA som pri 120 obiehal vyše polovicu áut čo nešli ani 110, väčšina ostatných šla tiež cca 120.
Spoiler: ukázať