Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Mobilitu mas takmer urcite aj v poistke, a aj keby nie tak stoji do okolo 100/rok
Dnes som 1x zliezal z mosta na Gagarinku...Popravde v polotme som si az tak nevsimol ako spravili dopravne znacenia
Ak som dobre zachytil (tie oranzove pasy na zemi su na rit) - z pripajacieho pruhu bol spraveny bus pruh? Je niekde posunuty pripoj na cestu/daj prednost v jazde?
https://imgur.com/a/v8MBXUr
Ak som dobre zachytil (tie oranzove pasy na zemi su na rit) - z pripajacieho pruhu bol spraveny bus pruh? Je niekde posunuty pripoj na cestu/daj prednost v jazde?
https://imgur.com/a/v8MBXUr
Spoiler: ukázať
Ja sa snazim na tom usetrit..icefire napísal: ↑Po 18. Feb, 2019, 18:02 Vdaka lacika, cize ak dame z toho tvojho zoznamu vymenu bez oleja samotneho za 30 povedzme, tak rozdiel je este -50 a spojkova +30 tipujem, cize okolo 150 cca. Kedze v servise to spravia aj bez papierov, tak rozdiel skoro 130-150 Euro vs autorizak. Pritom su to (relativne) jednoduche ukony.
Kabinovy filter objednam a vymenim aj sam, cize to este zhodim z toho. Vidim, ze autorizak mimo zaruky nema zmysel.
Inak bez oleja je to nacenene na moju ziadost.
Minuly rok som menil olej tak, ze som z 1olej.sk kupil
SHELL Helix Ultra ECT C3 5W-30 4L 23.33€
Olejový filter Filtron OE673 6.30€
a dal typkom v bestdrive 24E za vymenu
co ma vyslo 54E a bez reptania..
pricom u nich najlacnejsia vymena stoji Olej servis balík Economy Klasik (4L ol.+ol.filter) M1012655 67,50 €
v citrone chceli odomna skoro dvojnasobok..
Tento rok som si ho vymenil u svagra mechanika v garazi sam..
filtre stoja tiez okolo 25E a tiez si to viem vymenit sam..
Ale aj tak by mi trebalo navstivit servis na vymenu chladiacej, brzdovej, sviecok, kotucov.. atd.. ale to ma este min 3/4 roka cas..
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bohaca ale toto reze... sportoveho MPV sa uz asi nedockam ala zafira OPC tak ked SUV tak uz toto! (samozrejme mozme snivat nemm na to ani dlho nebudem)
Vcera som to pozeral a az mi zvieralo kakac jak tam rezal v stovke tie zakruty Skusenosti z rally len tak nestratis
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Mne sa pacilo jak vchadzal a vychadzal z toho potociku. Ale uprimne je to mocne predrazene auto. 43? Aby clovek siel do lesa? Radsej by som riesil vitara za 20.(ma aj chvala test) a za 20rocny superb. Som na 40.mam 2 auta, do kazdeho zamerania vyuzitelne. Tu mi pride cupra zbytocna. Ale tot moj nazor.300koni a tam to konci.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak toto bolo jeho snad TOP video, ani nie koli komentu, ale tej jazde
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
dufam ze zartujes s tym ze je to mocne predrazene auto...Kodiaka RSsoveho s dizlom za tolko nekupis + o takych moznostiach vybavy si mozes nechat len snivat. Praveze ta cenovka zakladu je nastavena velmi dobre. stefan222 moc si teda asi neporozumel vyznamu toho vozidla. Presne preto existuje, aby si nemusel mat 2/3/4 auta na rozne situacie ale mal jedno, ktore zvladne doslova vsetko.
A stale, jazdis za NORMALNE prachy, upraces tam celu rodinu, zena ti to neoj-be o hlavu lebo na tom nebude vedet chodit a ak chces a si pretekar, priplatis si riadne brzdice a mozes to chodit duchtit aj na kolečka. Kto toto ponuka v tej cene?
A stale, jazdis za NORMALNE prachy, upraces tam celu rodinu, zena ti to neoj-be o hlavu lebo na tom nebude vedet chodit a ak chces a si pretekar, priplatis si riadne brzdice a mozes to chodit duchtit aj na kolečka. Kto toto ponuka v tej cene?
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Cez víkend tiež chystám výmenu oleja a nejakých drobností. Kladka nakoniec INA, remeň Contitech a ešte olejový filter Mann.
https://justpaste.it/DSautoObjednavka
Nedávno pomenené FL zrkadlá za pred-FL, nový palivový filter, repasovaný štartér. Okrem toho momentálne repasujem ďalšiu sadu svetiel a pripravujem brackety origo Hella predných hmloviek. Zohnal som aj pevné poloosy, k nim nové manžety, bude to
Od opravy štartéra nestála ani deň, dailyna jak cyp
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Stefan a kde ti Vitara alebo Suberb vykroji takto zakruty? Vitara je fajn ale je to plastova krabicka, a podla oho c otu robil Rasto s Cuprou by v terene aj dostala na frak
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Skutocne?
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
No dobre tak mozno nedostala ale plastova krabicka to pre mna pocitovo je, co sa interieru tyka. tak ci tak neporovnatelne, uplne ine auta. ale dik za video link.
Cez víkend ma možno čaká maserati ghibli, dufam že sa ujovi bude chcieť prísť na tomto krásavcovi. Ježiško bol u nich veru štedrý
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Tak 43k za sejat je funny ciselko... to je cenovka WRX STI, co je seriozne zvezenie pre rodinku
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X