Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Neviem ci som tu jediny, ale fakt nemam potrebu trepat rodinku do 300+ konoveho auta...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
No toto video som narazal. A jasne ze suzuki je bieda dnu. Kolega ma noceho scross ta tiez slabota dnu ale jemu staci. Ateca je karoq(tot vsjo) a preco sa porovnava s kodiaqom?(o triedu vecsie auto) a skusal som obe.
Sak ako v poriadku a nevravim nikomu ze zakaz kupovat, len mne by toto auto uplne odpadlo z hladacika kedz edo lesa by som vzal a nelutoval nicit vitaru alebo nivu ale toto suchnut niekde tak asi by ma viac mrzelo ako sufuski. Sak ale nech si kupi kto chce.
Sak ako v poriadku a nevravim nikomu ze zakaz kupovat, len mne by toto auto uplne odpadlo z hladacika kedz edo lesa by som vzal a nelutoval nicit vitaru alebo nivu ale toto suchnut niekde tak asi by ma viac mrzelo ako sufuski. Sak ale nech si kupi kto chce.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
wingo.. keby som mohol, dal by som ti kudos...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
No ja myslim, ze my tu trocha na tom internetovom svete snivame Doma dame vsetci rodinku do auta za 10-20 K ktore vyhovuje hlavne manzelke a tu snivame o STIckach, HOT VANoch (teda ja) atd. neberte nam aj posledny priestor na sny!
cest vynimkam samozrejme!
Ja som si inak bol zajazdit opel life combo. to je rodinny vehikel! to je tak obrovske, pohodlne, krasa. ale tie cenniky trochu klamu, Opel je lacnejsi v zaklade ako pezot a citron ale aj menej vybavy, vychadza to po nalozeni doplnkov podobne draho. Najsilensji dizel s automatom, tempomaty, kamery, panoramaticke okno prosto fulla vyjde na cennikovych 25+, tj 21-22. to uz je tiez cislo poriadne.
cest vynimkam samozrejme!
Ja som si inak bol zajazdit opel life combo. to je rodinny vehikel! to je tak obrovske, pohodlne, krasa. ale tie cenniky trochu klamu, Opel je lacnejsi v zaklade ako pezot a citron ale aj menej vybavy, vychadza to po nalozeni doplnkov podobne draho. Najsilensji dizel s automatom, tempomaty, kamery, panoramaticke okno prosto fulla vyjde na cennikovych 25+, tj 21-22. to uz je tiez cislo poriadne.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Brat s daciou lodgy je spokojny. Tam mas aj 5r servis za 500€ napr. Stala ho nieco okolo 13. Ale nie full. Ale on siel vyslovene po 7miest a cenou. Co ten rifter?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
https://www.youtube.com/watch?v=lTWb0zuZKLU
tolko k ackam a novym autam.. zeby clovek isiel do bazaru so sudnym znalcom...
tolko k ackam a novym autam.. zeby clovek isiel do bazaru so sudnym znalcom...
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Na ja mam dost znamych, co vozia rodinku v 200PS+ aute. Ale rozmyslam, ci je vobec niekto taky, co to auto kupil nove... myslim, ze nie a vacsina tych aut stala do 20K... takze zase plati, ze bohaty je ten, co si kupi novu skodovku, nie silne a kvalitne vozidlo...
K AAA ako som pisal... ked ma clovek chut, cas a dobreho pravnika, preco nie
K AAA ako som pisal... ked ma clovek chut, cas a dobreho pravnika, preco nie
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
https://auto.pravda.sk/novinky/clanok/5 ... elektrinu/ hmm dost pekne auto hlavne ta elektricka GT verzia vyzera skvelo
ako.. nech sa neurazia ale to vyzera jak zrazena 508 v pracke.. namiesto toho aby to ziskalo kredity z 508, tak skor jej ich ubera..
ja pekne mat svoj designovy podpis ale nebolo by mozno odveci si ho drzat v ramci triedy, lebo nie vzdy sa to podari..
a to som fanusik pužota
ja pekne mat svoj designovy podpis ale nebolo by mozno odveci si ho drzat v ramci triedy, lebo nie vzdy sa to podari..
a to som fanusik pužota
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
render
https://peu.federalcars.cz/data/cz_ojet ... 41_8_s.jpg
https://www.autocar.co.uk/sites/autocar ... k=xisV7IrG
vs realitaBroslowski napísal: ↑Ut 26. Feb, 2019, 23:33 https://auto.pravda.sk/novinky/clanok/5 ... elektrinu/ hmm dost pekne auto hlavne ta elektricka GT verzia vyzera skvelo
https://peu.federalcars.cz/data/cz_ojet ... 41_8_s.jpg
https://www.autocar.co.uk/sites/autocar ... k=xisV7IrG
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
ak hento budu naozaj real 208 tak pekne
ze vraj ma na trh prist ceed/sw s pohonom z nira...celkom cool prakticke auto na kazdodenne dochadzanie...aj ked neviem ako su na tom kie s pohodlym ale ten pohon nie je zly (maly tuning by si zasluzil)
ze vraj ma na trh prist ceed/sw s pohonom z nira...celkom cool prakticke auto na kazdodenne dochadzanie...aj ked neviem ako su na tom kie s pohodlym ale ten pohon nie je zly (maly tuning by si zasluzil)
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
cooo sak to si postol terajsiu 208icku
lacika suhlasim ze je to tak trocha kockopes a na renderoch to vyzera vseliako. Proporcie mi vsak celkom seddia a predna/zadna maska sa mi paci. Uvidime aka bude realita, cele to ma byt made in slovakia cize asi nebude problem nejaku novu 208mu stretnut u nas
Na youtube sú aj normálne videá predvázačiek. Andre google fail
Mne sa páči, len furt je to krpaté auto pre mňa, no a nemám rád hentie vytŕčajúce dipleje ako keby som si tam drbol tablet na stojan, omnoho viac sa mi páči keď je to pekne integrované v hornej časti palubovky ako v 308/stará 508, ideálne ešte vyvýšené ako v novej E-classe.
Otázka je len že ako budú vyzerať nižšie výbavy, ale predbežná cena na ktorej má štartovať je IMHO dosť vysoká (počul som že začína na 14 000€ čo sa mi zdá priveľa, ale zase ak to nebude základ ale prezentovaná výbava tak OK cena).
Mne sa páči, len furt je to krpaté auto pre mňa, no a nemám rád hentie vytŕčajúce dipleje ako keby som si tam drbol tablet na stojan, omnoho viac sa mi páči keď je to pekne integrované v hornej časti palubovky ako v 308/stará 508, ideálne ešte vyvýšené ako v novej E-classe.
Otázka je len že ako budú vyzerať nižšie výbavy, ale predbežná cena na ktorej má štartovať je IMHO dosť vysoká (počul som že začína na 14 000€ čo sa mi zdá priveľa, ale zase ak to nebude základ ale prezentovaná výbava tak OK cena).