Prezidentske volby 2019
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Re: Prezidentske volby 2019
to nikto samozrejme nemoze ta/nikoho nanutit.
prieskum vsak hovori, ze 7 z 10 mistrikovych hlasov by slo caputovej.
akurat nechapem tomu, ze 98% z tych ktori by v 1kole volili sefcovica, tak v 2om kole by dali hlas caputovej. celkom wtf.
prieskum vsak hovori, ze 7 z 10 mistrikovych hlasov by slo caputovej.
akurat nechapem tomu, ze 98% z tych ktori by v 1kole volili sefcovica, tak v 2om kole by dali hlas caputovej. celkom wtf.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Dec, 2017, 21:59
Podla mna Šefčovič nebude mať určite toľko % ako ukazujú prieskumy, neverím že toľko ľudí by sa našlo keď ho sponzoroval smer.
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Podla mna to ma dost ludi u rici kto bude prezident Len nechapem tie slogany ako : "Ide o buducnost" "Bojujme proti zlu" atd ... Ved to je reprezentacna funkcia ci?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Práveže vela ludí nemá u prdele kto bude prezident. Vela ludí ma Fica aj celý SMER v zuboch a oni budú voliť proti Šefčovičovi.
Inak je v podstate jedno kto tam bude, ide len o to aby sa Fico nedostal na ústavný súd, kde chcel isť v prvom rade preto aby sa dalo zametať pod koberec
Kedže Mistrík odstúpil, tak do druhého kola sa dostane asi Čaputová a ja som tu už tiež písal že v druhom kole volím proti Šefčovičovi a je mi fuk či to bude Čaputová, Harabin...
Smerákom horí pod zadkom a nie len im, ale aj SNS na čele s kapitánom/právnikom Dankom má pekne za ušami
Inak je v podstate jedno kto tam bude, ide len o to aby sa Fico nedostal na ústavný súd, kde chcel isť v prvom rade preto aby sa dalo zametať pod koberec
Kedže Mistrík odstúpil, tak do druhého kola sa dostane asi Čaputová a ja som tu už tiež písal že v druhom kole volím proti Šefčovičovi a je mi fuk či to bude Čaputová, Harabin...
Smerákom horí pod zadkom a nie len im, ale aj SNS na čele s kapitánom/právnikom Dankom má pekne za ušami
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ludia, vy si pamatate ked prezident odmietol vymenovat generalneho prokuratora ktoreho zvolil parlament a namiesto toho tam dalej roky bacoval kocnerov poskok a nakoniec tam skoncil ficov spoluziak??? prezident okrem ineho menuje aj vladu, takze ked prezident povie ze vymenuje fica aj ked volby vyhra sulik tak to moze urobit, on sa dohodne s kotlebovcami aby mu odhlasovali doveru v tajnom hlasovani a je vymalovane.
VOBEC NIE JE JEDNO KTO JE PREZIDENT A JE TO DOLEZITA USTAVNA FUNKCIA (za reprezentativnu sa da povazovat pri porovnani s USA, Ruskom a Francuzkom kde prezident je zaroven aj predsedom vlady, ale to neznamena ze je od toho aby iba chodil na vecierky)
-
- Nový používateľ
Presne tak veľa ľudom to jedno nie je....Tipujem druhe kolo Sefcovic (ak nebude prekvapenie a možno tam ani neprejde) a Čaputova a tam potom ludia urcite vacsina da proti Sefcovicovi tak ako aj ja dám určite proti nemu...
-
- Používateľ
Tiež neviem kde berie Šefčovič tolké preferencie, ale tak isto trochu pochybujem o preferenciach Čaputovej, Kotlebu...
Bugár svojich priaznivcov má a tiež pri Harabinovi mi tie percentá podla prieskumov pripadajú v norme. Uvidíme v reále
Bugár svojich priaznivcov má a tiež pri Harabinovi mi tie percentá podla prieskumov pripadajú v norme. Uvidíme v reále
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Takze ak pred volbami Sefcovic odstupi, vyhra Harabin? Ale to ani Fico nevymysli
-
- Používateľ
Šefčovič a odstúpiť? Také niečo nehrozí...
Teraz majú SMER-áci plné ruky práce s hladaním všemožnej špiny na protikandidátov aby bolo čo vytiahnuť v druhom kole, lebo inak Šefčoviča porazí aj vrece zemiakov
Teraz majú SMER-áci plné ruky práce s hladaním všemožnej špiny na protikandidátov aby bolo čo vytiahnuť v druhom kole, lebo inak Šefčoviča porazí aj vrece zemiakov
-
- Nový používateľ
Smerakom už nepomoze ani svatena voda, po tých všetkých kauzach a plných namestiach ludi Sefčovic nema šancu
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Presne toto si treba uvedomiť, ak by mal byť nebodaj Harabin a Šefčovič v druhom kole tak napriek tomu že mi SMER mafia fakt lezie na nervy neviem či by som radšej nevolil Šefčoviča, lebo Harabina fakt nemožno považovať za menšie zlo, arogantný človek s nejasnými majetkovými pomermi ktorý spoluvytváral súdny marazmus čo tu máme. To už fakt radšej úspešného a uznávaného kariérneho diplomata ktorého bohužiaľ podporuje skorumpovaná strana (a asi na neho aj niečo má).
-
- Nový používateľ
Wingo to máš pravdu, to by bolo ťažke rozhodovanie ale radšej nemalujme čerta na stenu moc neverím že by bola taka dvojka v druhom kole že by mal Harabín až toľko hlasov a predbehol Čaputovú, hádam nie su ľudia až tak padnutí na hlavu..
No furt si pamätám na súboj Gašparovič vs Mečiar, favorit Kukan sa len prekvapene prizeral