Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: Všeobecná diskusia
slusne - obstojne, dost dobre .... nie ze ako krestansky sofer v nedelu
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Človek, ktorý predbieha na plnej ceste tak, že sekunda rozhoduje o tom či bude zrážka alebo nie, na cestu nepatrí, pretože stačí maličkosť a stane sa tragédia, a úplne zbytočne. Možno patrí na okruh, ale ak jazdí po plnej ceste ako na okruhu tak na ceste nemá čo robiť.warrior606 napísal: ↑Ut 05. Mar, 2019, 18:44Nemyslim si ze je vodic retard. Mas auta ktore zrychlia z 90 na 200 za par sekund a nepotrebuju na to 3 km rovnej cesty takze je to realne. Je zbytocne sa o tom bavit aj tak o tom nerozhodujem ani ja ani ty. Ja som len napisal ze niekedy to moze byt viac na skodu...
Ale máš pravdu, zle som sa vyjadril. Nie je retard. Je to nebezpečný hazardér a sociopat.
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
pls. viete mi niekto podla vin vytiahnut "zo systemu", v akej konfiguracii vyliezol z linky VW Golf VI?
Kamos to kupil na SK, povodne z DE, predok ma naraznik s krytkami ostrekovacov ale su asi prilepene a ostrekovace nikde... Radio RCD310 ale zjavne tam asi povodne bolo 5xx s navi a pod, asi klasika vykuchane pri prvom predaji.
(kody z knizky ani nalepku pri rezerve zatial nemam)
Kamos to kupil na SK, povodne z DE, predok ma naraznik s krytkami ostrekovacov ale su asi prilepene a ostrekovace nikde... Radio RCD310 ale zjavne tam asi povodne bolo 5xx s navi a pod, asi klasika vykuchane pri prvom predaji.
(kody z knizky ani nalepku pri rezerve zatial nemam)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Klasicky servis si neskusal?v mazde na pockanie mi cekli dve auta.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Denne jazdim 180 a viac, asi by ma tankovalo keby mi to pri 180 prestalo ist a ja by som vedel ze to moze ist rychlejsie
Čo chvíľa niekto príde s nápadom to prepojiť s čítaním značiek, a proste rýchlejšie ako ti to detekuje značku alebo rýchlosť na danom úseku ťa nepustí.
To neprejde kým to nenanúti EÚ, to by spôsobilo priveľký výpadok príjmov štátneho rozpočtu
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Xeigen: toto je uz vo viacerych autach k dispozicii. System koreluje data z kamery (rozpoznavanie znaciek) a GPS (zname udaje, plus predikcia zakrut, ...) a prisposobuje rychlost adaptivneho tempomatu. Pre priklad sa pozri napr. na VW Arteon.
Skilex: ten isty prednarazovy asistent ako v Tourane mam aj ja. Uprimne, za 3 roky a 130 000 km, zopar falosnych poplachov som uz mal. Najcastejsie, ked siroky kamion trosku prechadza aj do laveho pruhu na dialnici a ty si blizsie k nemu, vtedy vie tuknut do brzdy. Ale to co popisuje v citacii (asi z autoforum.cz, ze?), to sa mi stalo 2x a obidva razy by som povedal, ze to nebol uplne najcistejsi manever. V principe ide o to, ze ides o dost rychlejsie nez auto pred tebou a este sa preradujes do ineho pruhu dost natesno, vtedy ti vie do toho tuknut (ak mas nohu na plyne, tak len pipne). Ale ako vravim, toto rozhodne nie je jazdny styl, ktory by bol bezpecny. Staci aby z nejakeho dovodu to auto co i len trosku pribrzdilo a ty ten manever nedas a tuknes ho do rohu naraznika. To co sa stalo v tom lexuse, to som este nezazil, ale pripada mi to prehnane (mozno aj od autora), auto uz nema dovod brzdit, ked radar nic nevidi pred sebou. Inak mne tie radary (predny a dva zadne) aspon 3-4x zachranili auto od akehokolvek tukanca, sledovanie pruhov a mrtveho uhla od mnoho dalsich problemov (napr. aj taka sprostost ako vysmrkat sa je s udrziavanim v pruhu ovela jednoduchsia).
Okrem toho, uvedom si, tie systemy su nastavovane konzervativne. Ucel tych systemov je a bude zabezpecit maximalnu bezpecnost a znizit pocty havarii. Toto sa uspesne deje, odkedy sa rozsiruju predkolizne radary. Plne autonomne auta budu s vysokou pravdepodobnostou jazdit v priemere pomalsie ako ludsky soferi.
Skilex: ten isty prednarazovy asistent ako v Tourane mam aj ja. Uprimne, za 3 roky a 130 000 km, zopar falosnych poplachov som uz mal. Najcastejsie, ked siroky kamion trosku prechadza aj do laveho pruhu na dialnici a ty si blizsie k nemu, vtedy vie tuknut do brzdy. Ale to co popisuje v citacii (asi z autoforum.cz, ze?), to sa mi stalo 2x a obidva razy by som povedal, ze to nebol uplne najcistejsi manever. V principe ide o to, ze ides o dost rychlejsie nez auto pred tebou a este sa preradujes do ineho pruhu dost natesno, vtedy ti vie do toho tuknut (ak mas nohu na plyne, tak len pipne). Ale ako vravim, toto rozhodne nie je jazdny styl, ktory by bol bezpecny. Staci aby z nejakeho dovodu to auto co i len trosku pribrzdilo a ty ten manever nedas a tuknes ho do rohu naraznika. To co sa stalo v tom lexuse, to som este nezazil, ale pripada mi to prehnane (mozno aj od autora), auto uz nema dovod brzdit, ked radar nic nevidi pred sebou. Inak mne tie radary (predny a dva zadne) aspon 3-4x zachranili auto od akehokolvek tukanca, sledovanie pruhov a mrtveho uhla od mnoho dalsich problemov (napr. aj taka sprostost ako vysmrkat sa je s udrziavanim v pruhu ovela jednoduchsia).
Okrem toho, uvedom si, tie systemy su nastavovane konzervativne. Ucel tych systemov je a bude zabezpecit maximalnu bezpecnost a znizit pocty havarii. Toto sa uspesne deje, odkedy sa rozsiruju predkolizne radary. Plne autonomne auta budu s vysokou pravdepodobnostou jazdit v priemere pomalsie ako ludsky soferi.
FVE 12.45 kWp V/Z
asistent v jazde v pruhoch moze sposobit nehodu?SKiLEX napísal: ↑Ut 05. Mar, 2019, 19:42Ale, mne to moze byt jedno, ja si volvo nekupim... Ide o smer akym sa to vyvija... "Assistenti rychlosti a plynoveho pedalu", assistent jazdy v pruhoch, pre-crash systém... Vsetko to su systémy ktore zasahuju uplne random, a necakane, a vedia velmi ľahko sposobit nehoduwingo napísal: ↑Ut 05. Mar, 2019, 15:23 Skilex od teba to pôsobí ako dobrý vtip vzhľadom k tomu ako dlho máš vodičák
Inak nechápem záveru, to že ťa auto nepustí rýchlejšie znamená že sa ťa snaží zabiť? Alebo to myslíš vo všeobecnosti, že so všetkými tými novými asistentmi čo pribúdajú ktoré sa snažia znížiť nehodovosť sa ťa auto akože snaží zabiť? Väčšiu kravinu si už nevedel vymyslieť?
Ked sa na ceste rozhodnes pekne vykruzit zatacku pri com jednym kolesom vyjdes na ciaru, a ono ti to odrazu zacne tlacit volant do opacnej strany... Proste uplne bezpecne
Ano, zatial sa daju vypinat.... Aj start stop a dal roky vypinat, a pri euro6d je uz povinný... A tak to pojde pekne zo vsetkym
Mat dost penazi tak si nakupim 10aut do zasoby, aby som mal na com jazdit az do staroby
Ale kedze moje slovo je irelevantné kvoli tomu ze man vodicak ledva 2r, tak toto je celkom vyzivne citanie od jandy z autofora(ktory je imho sa jazdy tyka niekolko levelov nad Chvalom, snakeom a pod. ludi ktory vedia jazdit celkom slusne)
To iste sa mi stalo aj na VW, ale tu sa to da nastastie pretlacit plynom, pripadne vypnúť v palubakuSpoiler: ukázať
a ako prosim ta? to co popisujes ze v zakrute prejdes kolesom cez ciaru a ono to tlaci spat...
isiel si autom co toto ma? na 105% nie lebo toto tlacenie prekonas dvoma prstami na volante
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Hawkeye: asistent pre jazdu v pruhoch na v autách koncernu VW dva režimy. V zásade pomocný režim, kedy udržuje v pruhu a prípadne robí ping pong. Vtedy ale v zákrute ta bude korigovať aby si nevyšielz vonkajšieho pásu. Druhý režim je vedenie v optimálnej stope, vtedy kecá do riadenia dosť veľa, ale to je už podľa názvu očakávané, lebo doslova tá udržuje napr. V strede pruhu.
Ale inak ako vravíš, prekonať to nie je problém a pri úmyselnej voľbe už vôbec nie.
Ale inak ako vravíš, prekonať to nie je problém a pri úmyselnej voľbe už vôbec nie.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ja si davam to v strede nech pekne riadi otrok, ale zase ma serie ze casto pipa ze mam pohnut volantom, tak sulkam volant
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Kokso dnes sa ako kupuju auta. Typek mi pise ze velmi chce swift sport moj ale je na PNke nech mu ho donesiem do Cadce.
3 a pol hodiny no neviem neviem, myslim, ze ak bude velmi chciet, pride si po neho... Tak ja ked chcem velmi auto si sadnem o 5 rano na vlak a idem po neho, ci zle premyslam?
3 a pol hodiny no neviem neviem, myslim, ze ak bude velmi chciet, pride si po neho... Tak ja ked chcem velmi auto si sadnem o 5 rano na vlak a idem po neho, ci zle premyslam?
ako, wtf? az do garaze...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
ked nemoze prist, nech posle prachy na ucet a pockas Moze to byt aj spekulant, ked sa niekde takto dotrieskas, tam zacne zjednavat cenu, budes unaveny, povolnejsi...
Tak keď je na PN logicky nemôže cestovať a asi nechce aby mu ho dakto zatiaľ vyfúkol. Ale tiež by som sa netrepal ku kupcovi, najmä ak o ňom nič neviem
Alebo špekulant ako povedal Mirjak
Alebo špekulant ako povedal Mirjak