Prezidentske volby 2019
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Re: Prezidentske volby 2019
Prieskumy, ktoré ukázali že ma Čaputová cez 50 percent hlasov, tomu sa mozem len zasmiat, staci ze sa v prieskumoch oslovi urcita skupinka ludi a moze mat aj 100 percent hlasov, uvidime 16teho
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Ja som s vyberom firiem, ktore to zabezpecuju velmi spokojny.
Co sa tyka prieskumov, tak tu mas napisane nakolko su spolahlive: https://stats.stackexchange.com/questio ... population
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ja jej tipujem pod 20%, každopádne jej šance že pôjde do druhého kola sú vysokéHerdaPeter napísal: ↑Št 07. Mar, 2019, 23:36 Prieskumy, ktoré ukázali že ma Čaputová cez 50 percent hlasov, tomu sa mozem len zasmiat, staci ze sa v prieskumoch oslovi urcita skupinka ludi a moze mat aj 100 percent hlasov, uvidime 16teho
Heh konecne som zahlasoval a kukam ako puk ze kolko ze to ma ten Harabin na tomto fore. Tusil som ze ma dost, len ma prekvapilo ze aj tu. Potvrdzuje sa moje tusenie ze Harabin je Ficov tajny kon, cely Sefcovic je len zastierka, vedeli dopredu ze oficialny kandidat SMERu uz nema sancu po poslednej zmene nalad v spolocnosti. Tuto teoriu si pekne otestovali v komunalkach, hlavne tolko medializovany "bozk smrti" kandidatovi v Bratislave.
Bohuzial, ako som spominal confirmation bias je silna vec, mladi si pozru pekne youtube videjko kde pekne rozprava a hned im je sympaticky kedze ho nezazili v rozkvete, a vsetky prihody z minulosti su pre nich davna doba, plna mytov a legiend, lebo to co sa tu dialo nemoze byt pravda, vsak tak rozumne rozprava.
A tak v konecnom dosledku ako protestny hlas proti skorumpovanemu systemu daju svoj hlas cloveku, ktory ten skorumpovany system spoluvytvaral a dobre na nom zarobil.
Paradoxne situaciu zachranuje Kotleba, ktory mu ubera hlasy, a idealna situacia nastane ak do druheho kola postupi Caputova a Sefcovic, lebo ak to bude Caputova a Harabin, je velmi pravdepodobne ze za Harabina zahlasuju volici SMERu i alternativci dokopy. Vyhra kandidat vyhovujuci SMERu vdaka hlasom ludi co su nasrati z korupcie v state na cele so SMERom, to nevymyslis, to je zivot
Bohuzial, ako som spominal confirmation bias je silna vec, mladi si pozru pekne youtube videjko kde pekne rozprava a hned im je sympaticky kedze ho nezazili v rozkvete, a vsetky prihody z minulosti su pre nich davna doba, plna mytov a legiend, lebo to co sa tu dialo nemoze byt pravda, vsak tak rozumne rozprava.
A tak v konecnom dosledku ako protestny hlas proti skorumpovanemu systemu daju svoj hlas cloveku, ktory ten skorumpovany system spoluvytvaral a dobre na nom zarobil.
Paradoxne situaciu zachranuje Kotleba, ktory mu ubera hlasy, a idealna situacia nastane ak do druheho kola postupi Caputova a Sefcovic, lebo ak to bude Caputova a Harabin, je velmi pravdepodobne ze za Harabina zahlasuju volici SMERu i alternativci dokopy. Vyhra kandidat vyhovujuci SMERu vdaka hlasom ludi co su nasrati z korupcie v state na cele so SMERom, to nevymyslis, to je zivot
Spoiler: ukázať
- paranoid.asian
- Používateľ
stale neviem inak co mate s tymi ci uz uveritelnymi alebo nadhodnotenymi % hlasov. aj tak sa vacsina ludi imho rozhoduje podla toho koho naposledy uvidia na bilborde rsp v telke, alebo budu pocut v radiu, ci si medzi sebou povedia v krcme/kostole pred vstupom do hlasovacej miestnosti.
je to mozne samozrejme, ze to bude len hypetrain, ktory pri release (volby) bude total fail ako Anthem.
len, treba brat nazretel, ze ludia (aspon taky mam ja z toho celeho pocit) su uplne znechuteni az alergicki ked pocuju co i len prd z aktualnej koalicie.
preto mozno aj tie % nemusia byt az tak uplne odveci.
je to mozne samozrejme, ze to bude len hypetrain, ktory pri release (volby) bude total fail ako Anthem.
len, treba brat nazretel, ze ludia (aspon taky mam ja z toho celeho pocit) su uplne znechuteni az alergicki ked pocuju co i len prd z aktualnej koalicie.
preto mozno aj tie % nemusia byt az tak uplne odveci.
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v Pi 08. Mar, 2019, 11:51, upravené celkom 1 krát.
kvalitna vyskumna firma vyuziva reprezentativnu vzorku, v tomto pripade teda vzorku kazdeho pohlavia, kazdeho intervalu veku, z kazdej oblasti SlovenskaHerdaPeter napísal: ↑Št 07. Mar, 2019, 23:36 Prieskumy, ktoré ukázali že ma Čaputová cez 50 percent hlasov, tomu sa mozem len zasmiat, staci ze sa v prieskumoch oslovi urcita skupinka ludi a moze mat aj 100 percent hlasov, uvidime 16teho
tie znamejsie slovenske vyskumne agentury to dodrziavaju
to len aby som ti vysvetlil, ako to v realite funguje
este sa pripomeniem s tymi otazkami, na ktore si mi este neodpovedal:
ostatné veci ti teda (na Harabinovi okrem jeho sexizmu) nevadia?
Vadí ti napríklad ESET? Jedna z najúspešnejších slovenských firiem?
Mohol by si ju citovať, kde hovorí, že by amnestovala Kisku?
Za poradenstvo sa platí bežne, vadí ti to preto, lebo je to izraelská firma?
moj tip je, ze Caputova dostane v prvom kole niekde medzi 35 a 40 percent
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
wingo to je konspiracia hodna zjem aj vlek... to skor verim ze caputka s mistrikom boli dohodnuti jak fico s harabinom
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
moj tip je, ze Caputova dostane v prvom kole niekde medzi 35 a 40 percent
[/quote]
A ostatni? Lebo v konecnom meradle aj 35 moze byt zu wenig
[/quote]
A ostatni? Lebo v konecnom meradle aj 35 moze byt zu wenig
- paranoid.asian
- Používateľ
ale pista je z hzds a svoj comeback dostal za hranola, a hzds je v podstate smer. cize ... ta konspi nemusi byt az tak marna.
to ze teraz na nich kyda, absolutne nic neznamena.
nemusi to byt teda prauda, ale mohla by byt! sirte kym to nezmazu!!!!
to ze teraz na nich kyda, absolutne nic neznamena.
nemusi to byt teda prauda, ale mohla by byt! sirte kym to nezmazu!!!!
Tuto to slečna krásne zhrnula
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3824585746
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3824585746
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- paranoid.asian
- Používateľ
1 did you hear that?
2 what?
1 sound of dropping microphone
inak,
co ma proti rozkam s treskou?
skoda, ze to nedala do odstavcov
podobny wall of text mam v hlave tiez, ale nerad by som to tu zaspamovat.
100% suhlas s autorkou.
2 what?
1 sound of dropping microphone
inak,
co ma proti rozkam s treskou?
skoda, ze to nedala do odstavcov
podobny wall of text mam v hlave tiez, ale nerad by som to tu zaspamovat.
100% suhlas s autorkou.
skusim:MacTukahan napísal: ↑Pi 08. Mar, 2019, 10:15A ostatni? Lebo v konecnom meradle aj 35 moze byt zu wenig
Caputova 37
Harabin 22
Sefcovic 21
Krajniak 6
Kotleba 4
Bugar 3
Miklosko 3
Chmelar 2
ostatni spolu 2
- paranoid.asian
- Používateľ
tradicna rodina podla pistu?
https://plus7dni.pluska.sk/domov/exkluz ... yval-chate
https://plus7dni.pluska.sk/domov/exkluz ... yval-chate
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Beardie zhrniem to, z tých troch kandidátov ktorý majú reálne podľa mňa šancu na druhé kolo mi on vychádza ako najmenšie zlo pre nás (môj názor), ked som narážal na Caputovu som nespomenul firmu eset, tu ste sem napísali vy, k tej amnestii som sa zle vyjadril, uviedla že nevylučuje jeho amnestiu ak by k takej možnosti došlo. S úsmevom si prezerá topky, kde na hlavnej stránke uvádzali prieskumy 4 spoločnosti, ale poslednu dobu tam svietia len prieskumy kde ma cez 40% hlasov, tie kde mala do 20% percent už neukazuju