Všeobecná diskusia

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.

Objektívna zodpovednosť je...

pozitívny krok k bezpečnosti cestnej premávky.
71
42%
hlúposť.
99
58%

Celkom hlasov: 170

Používateľov profilový obrázok
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Re: Všeobecná diskusia

Príspevok od používateľa Jednoduska »

Pozri Mercedes R, do 7k mas toho plny bazar ak ti nevadi 300k najazd :P pisem s nadsazkou ale sam o tom premyslam, aj budget mam podobny ako ty.

Inak sa smejeme mega doma, typek co mi posielal fotku hrste penazi tak nakoniec zajtra pride vlakom do Kosic, sa mu asi ulavila PNka trochu. stale neverim ze dojde :D
Marek125
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46

Príspevok od používateľa Marek125 »

Ja už som bol pozrieť nakoniec som si vybral Sharan 1.9 TDI 85KW 4Motion od bratranca prvý majiteľ servisná história za super cenu ako rodinné presuvadlo super zachovalý interiér aj exteriér je to síce staršie ale dobre KM aj stav.
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

uz si sice vybral, ale za tie prachy asi najvacsie co mozes zohnat pre rodiny je Grand Voyager. Myslim ze velkostne sa to porovnat neda nic co je v ponuke europskych znaciek.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Marek125
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46

Príspevok od používateľa Marek125 »

Ja zaň nejdem dať 7K :) ešte sme kopu ušetrili a nám to stačí. Už sme boli rozhodnutý že dáme aj 10K ale nakoniec sme sa rozhodli že to nepotrebujeme a tamto bude stačiť. Vzhľad nato v akom to je stave sme spokojný.
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

Len ci nienje presne ako kolegov.ze super ide jak hodinky nic do neho nedal a to bol ten problem ze fakt nic nemenil a o to viac novy majitel. Ale nech sluzi. Ja by som napr bratovu fabiu nechcel :D
hry- ps5
doma-HP probook
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

ja by som si vybral totok :) Uz sa len musim zacat lepsie ucit :hysterical:

Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04

Príspevok od používateľa Shairachaz »

Odkiaľ beriete hadice všetkých možných rozmerov a typov? Chystám sa prehadičkovať komplet motor, takže treba podtlakové, palivové atď.
Resp. tip na dobrého výrobcu.

Ď
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Swift uz jazdi v Cadci, typek (ten co fotku hrste penazi posielal) bol nakoniec velmi dobry kupca. ludi online ozaj neodhadnes...

ani nezjednaval nic tak som mu spustil kilo bo mi to nedalo :D
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa lacika »

tak skvele.. som dufal, ze ma este stihnes povozit na nom :D
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

ani mna nepovozil ale verim ze medacik helfne, ci co si kupil;? hadam nei to stare volvo
hry- ps5
doma-HP probook
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Joj ale ved som vas aj chcel ale nejako sme sa nenasli uz :) ale busy is the new stupid takze hej, treba si najst cas.

Ten medak uz maju na shope, je to ale riadny roztrep, a na displeji svieti 423 XXX tisic a to je vela asi aj napriek tomu, ze to daju komplet cele repasovat. nejako sa cez to neviem preniest, co myslite?

Lebo je vela v pohode aut nemusim to tam vobec tlacit :) jeden S max 2013 je za 6500 som im pisal ze chcem ist pozriet.

EDIT: Mozno vas povozim na Tourane... cele zle a nuda a tak, ale praktickost mi neda. no 270K na tachani tiez nie je sympaticke, ale aspon je to v ramci mesta tak zajtra pojdem pozriet, ak bude dobre kludne vezmem. a budem sa smiat sam sebe ze ksoncim pri VAGu :laugh:
https://auto.bazos.sk/inzerat/96258250/ ... P-STAV.php
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Tak, a som TDIckar. :rofl: ale taha ten 77kW traktor, som prekvapeny. DSG radi cisto plynulo. novy starter, nove naplne. neviem kolko tomu verim kedze faktury nic, dam asi predsa aspon novy olej do motora aj s preplachom nech mam klud.

a damn ze som si rychlo zvykol. skvely posed, plno miesta, plna vybava, nezavysle kurenie atd. super. idem zhanat letne gumy a disky a nejake drobnosti.

EDIT: ty vole VW chce 50 euro za papier s rozmermi schvalenych rozmerov pneu? :? Suzuki to posielalo zadarmo....
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

vela statnych km, ja len nemal si strach kupit DSG s 270k na tachaci, real mozno viac ? :D

btw.
Jednoduska napísal: Pi 15. Mar, 2019, 21:20 a damn ze som si rychlo zvykol. skvely posed, plno miesta, plna vybava, nezavysle kurenie atd. super. idem zhanat letne gumy a disky a nejake drobnosti.
nic v zlom, ale ten sivy latkovy intros ma daleko ku plnej vybave :laugh:
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

Prechod z benzínu na traktor je pocitovo fajn, ale reálne čísla nepustia. Schválne koľko robí 0-100 ten 77kw diesel oproti swiftu?
Ja som prešiel z 66kw Civica na 128kw Navaru a pocitovo mi príde navara živšia, hlave rozbeh z miesta aj keď stovku robia za podobný čas. Samozrejme navara váži raz toľko 🤭
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Dobre Chris dobre, plna vybava bolo pisane v navale radosti :D ale ozaj tam na ten rocnik vela nechyba ak vobec nieco.

uprimne som rad ze nemam polokozu. aj ked treba povedat, ze tie sedadla aj interier ala 50 shades of gray vyzera lepsie nazivo ako na fotkach (aj ked uz som mal v konfiguratore nove potahy stoji to smiesnych 150 euro).

absolutne netusim co to da z 0-100, je to asi irelevantne aj. sedim si makkucko, jedna ruka na laktovej druha na volante (nemam bicepsy ani hodzinky ze by som dal von z okna) a pohodlne idem. Uz len poriesit co som si zatial vsimol:

Zasekavajuce sa okno spolujazdca (v skoro dolnej polohe sa sekne a zatrasie)
Preco su tam dve anteny a co s tym (podla mna t obol nejaky taxik? neviem, majitel hovoril ze jedna sa pokazila tak dali druhu, neverim...)
letne gumy a disky (ozaj 50 euro za papier od VW mi pride chore....) dumem tiez ci nove aftermarket alebo bazos original, asi 225/45 r17 mi pridu akurat :)
chybajuce dva kombiky za radicom (ak sa nemylim parkovacie senzory a neviem co este tam ma byt, neviem preco su blank), chybajuca odrazka pri otvorenych zadnych lavych dverach, a inak nic co by horelo. za 3900, zatial spokojnost, peniazky vo vacku na opravy su rdy.

A dam to asi aj preplachnut tym BG dekarbonizacnym cisticom aj s vymenou oleja nech mam pokoj na dusi. zevraj to pomaha vstrekom a tak, co myslite?

a nakoniec nejaky smiesny chip na 135 koni lebo kurna TDI musi ist! :D

a nezabudnite. dnes volit :good:

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"