Prezidentske volby 2019
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Dec, 2017, 21:59
Re: Prezidentske volby 2019
U mna jednoznacne Čaputova aj ked nie je skusena ale ina moznost nie je, nechapem ako moze niekto co i len uvazovat o smerackom Sefcovicovi
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Spoiler: ukázať
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Mňa skôr zaráža ako môže niekto obhajovať prasáka Harabina
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
- paranoid.asian
- Používateľ
na pobavenie, Harollini
a pre tych co naozaj este stale vahaju, ze koho, prelistujte si aspon toto vlakno.
bolo to tu uz xkrat vysvetlene.
inak nechapem, co s tou skusenostou kazdy ma zasa.
nevedel som, ze mame nejake prezidentske vysoke skoly.
kolko skusenosti mal pelle na premierovanie?
kolko kiska a ako to dava na pana.
kolko skusenosti ma nacek ci mafos pista?
zasa uplne odveci vsetko.
a pre tych co naozaj este stale vahaju, ze koho, prelistujte si aspon toto vlakno.
bolo to tu uz xkrat vysvetlene.
inak nechapem, co s tou skusenostou kazdy ma zasa.
nevedel som, ze mame nejake prezidentske vysoke skoly.
kolko skusenosti mal pelle na premierovanie?
kolko kiska a ako to dava na pana.
kolko skusenosti ma nacek ci mafos pista?
zasa uplne odveci vsetko.
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v Ut 12. Mar, 2019, 14:53, upravené celkom 2 krát.
Smutné ... zase to dopadne zle, a inak to ani dopadnúť v tejto krajine nemôže, najsmutnejšie je, že mladí ľudia sa nevedia zobudiť v dnešnej dobe, kedy je dostatok informácií a rozhodnúť sa aspoň za to najmenšie zlo.
Broslowski napísal: ↑Po 11. Mar, 2019, 20:23 Presne toto. Pride pred prvy komplexny problem a co potom? Iste mal take aj kiska a aj kiska bol na zaciatku dost na sedliaka. Ale priucil sa. Otazne je ci toto teraz potrebujeme, niekoho, kto sa 4 roky priuci a krajinu realne neposle tam kde by mohla byt v pripade, keby to dostal kompetentny clovek.
Dalej sama povedala ze z pohladu obrany sa musi dovzdelat, pritom bude sama najvyssim velitelom ci ako im to tam funguje.
Ty ides z prezidenta robit generala ozbrojenych sil NATO, kolko velkych problemov riesili predchadzajuci prezidenti? Navyse kazdy prezident ma svojich poradcov. A kam prosim ta moze prezident poslat krajinu za 4 roky? Pozri co maju v Cechach, alebo pozri co sme tu mali pred Kiskom a mic zasadne sa nezmenilo.
Vedeli by ste mi tu dat nejake realne dovody preco vam Caputova "nevonia" a preco by nebola dobry prezident?
Majme na pamäti čo prezident skutočne môže a nie honosné tituly
Ako vrchný veliteľ ozbrojených síl mi stačí že v prípade núdze schváli návrh nejakého normálneho generála a nie retardovaného Dankovho kamaráta
Ako "vymenúvač" mi stačí že bude vyberať podľa zásluh a morálky a nie podľa toho koho tam chce práve vtedy pretlačiť vláda. Podobne štátne vyznamenania.
Ako "vetovač" zákonov mi stačí že bude mať prehľad, alebo aspoň kvalitných poradcov a automaticky nepodpíše hocičo lebo to pekne znie aj ak to má kopec múch, prípadne nebude vracať hocičo len tak z trucu.
A ako reprezentant mi stačí že nebude na smiech a v prejavoch vypichne skutočné problémy spoločnosti (korupcia, arogancia moci...), nie strašiaky na odpútanie spoločnosti (migranti, Soroš...).
Čaputová nie je ideálny kandidát (nik nie je ideálny) a preferoval by som Mistríka (neverím právnikom a vedec ako prezident mi je silne sympatický), ale z tých štyroch čo podľa prieskumov majú šancu na zvolenie tak je asi najmenej "zlý" kandidát a mohla by sa vykľuť dokonca ako dobrý kandidát.
Ako vrchný veliteľ ozbrojených síl mi stačí že v prípade núdze schváli návrh nejakého normálneho generála a nie retardovaného Dankovho kamaráta
Ako "vymenúvač" mi stačí že bude vyberať podľa zásluh a morálky a nie podľa toho koho tam chce práve vtedy pretlačiť vláda. Podobne štátne vyznamenania.
Ako "vetovač" zákonov mi stačí že bude mať prehľad, alebo aspoň kvalitných poradcov a automaticky nepodpíše hocičo lebo to pekne znie aj ak to má kopec múch, prípadne nebude vracať hocičo len tak z trucu.
A ako reprezentant mi stačí že nebude na smiech a v prejavoch vypichne skutočné problémy spoločnosti (korupcia, arogancia moci...), nie strašiaky na odpútanie spoločnosti (migranti, Soroš...).
Čaputová nie je ideálny kandidát (nik nie je ideálny) a preferoval by som Mistríka (neverím právnikom a vedec ako prezident mi je silne sympatický), ale z tých štyroch čo podľa prieskumov majú šancu na zvolenie tak je asi najmenej "zlý" kandidát a mohla by sa vykľuť dokonca ako dobrý kandidát.
Blackhawk ved tie dovody som uviedol, to ze to nie su dovody relevatne pre teba je uplne v poriadku
wingo + 1 vedec ako prezident znie fakt dobre
wingo + 1 vedec ako prezident znie fakt dobre
Uviedol si jeden, ze nema skusenosti, co si hned v dalsom prispevku takmer zrusil, lebo ich nemal ani Kiska.
No ved ani kisku som nevolil v prvom kole. Pozri som uvedomelý občan, nemusis mi kazat koho mam volit a preco ja to tiez nerobim, respektujem kazdeho vyber i ked sa mi zda byt akokolvek hlupy. Ja to mam pred sebou obhajene, a volba ustavneho cinitela je nieco, co si nemusim ako obcasn obhajovat pred nikým iným. Je budem spokojný, keď zvíťazí demokracia.
Kde ti pre pana jana kazem niekoho volit? Chcel som len vediet dovody, preco tu niektorym vadi Caputka a ty tu hned utocis, ze ti nieco kazem.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
co je take uzasne na vedcovi prezidentovi?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- paranoid.asian
- Používateľ
asi to, ze by to konecne nebol niekto z pravnikov (on bol moj backup plan)
a nemal by som problem ho podporit aj napriek jeho konzervativnym nazorom.
a nemal by som problem ho podporit aj napriek jeho konzervativnym nazorom.