Aky film ste naposledy videli?
Re: Aky film ste naposledy videli?
mne sa black panther aj cpt. marvel celkom pacili, vobec som sa nepozastavoval nad tym ze v jednom su cierni a marvel je zena.. Je to proste obrovske univerzum kde predpokladam velku variabilitu postav.. Skor v cpt. mi prislo ze postava je trosku overpowered (ale rovnako by mi to prislo keby to bol muz), uvidime ako to s nou bude vyzerat v avengeroch, predsa len Thanos pozbieral najsilnejsie artefakty vo vesmire a mal by mat vyrazne navrch..
ale musim zopakovat, za mna oba vyssie uvedene filmy nadpriemer, bavili ma (asi aj z dovodu ze marvel univerzum mam velmi rad) Naopak Aquaman, Wonder woman ale napr. aj marvelacky Thor Ragnarok mi pridu vyslovene pre deti, take naivne rozpravocky s prvoplanovymi vtipkami..
ale musim zopakovat, za mna oba vyssie uvedene filmy nadpriemer, bavili ma (asi aj z dovodu ze marvel univerzum mam velmi rad) Naopak Aquaman, Wonder woman ale napr. aj marvelacky Thor Ragnarok mi pridu vyslovene pre deti, take naivne rozpravocky s prvoplanovymi vtipkami..
VZDY predavam aj inde
Chalpci, vase nazory nie su pupok sveta, ako sa hovori 100 ludi 100 chuti. Nie ste proste cielovka.red98 napísal: ↑Št 14. Mar, 2019, 12:22 https://www.csfd.cz/film/393330-captain-marvel/prehled/
Zacinam mat podozrenie, ze na csfd su platene hodnotenia. Ten film si zasluzi maximalne 50%. Je to slaby, velmi slaby film s velmi plochymi postavami. Hlavna hrdinka sa chova "cudne". Dej filmu je nezaujimavy, nebojim sa povedat ze vyslovene nudny. Uz davno sa mi nestalo, zeby som sa pocas premietania v kine hral s mobilom.
Moje hodnotenie: 5/10.
Spoiler: ukázať
Či to s tými komixami nejde dolu vodou aj preto, že sa ich točí toľko? Proste chcú vyryžovať čo to dá. Dnes napr. išli v TV X-men. Ten film má snáď 20 rokov a aj teraz ma zaujal viac ako tieto novinky. Keby som mohol, pozrel by som si ho. Ten príbeh je úplne inde, baví ma aj keď som to videl x krát. Vtedy musel byť aj príbeh, lebo vizuálne orgie sa pri filme v 300p na 15'' akváriu niekde na intraku nekonali
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
To je ten kameň úrazu - vizuál má dnes hocijaká Bčková telenovela. Dnes je to samozrejmosť. Príbeh a atmosféra je iná káva
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Ja som minule pozeral vyše 3 hodinový director cut Watchman. A teda to malo atmosféru riadnu.
X-Men je ale klasika to sa s dnešnými (a prichádzajúcim Dark Phoenix) nedá ani porovnať.
X-Men je ale klasika to sa s dnešnými (a prichádzajúcim Dark Phoenix) nedá ani porovnať.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
A vy ste Cpt Marvel videli?satyr_ik napísal: ↑Pi 15. Mar, 2019, 01:21 Či to s tými komixami nejde dolu vodou aj preto, že sa ich točí toľko? Proste chcú vyryžovať čo to dá. Dnes napr. išli v TV X-men. Ten film má snáď 20 rokov a aj teraz ma zaujal viac ako tieto novinky. Keby som mohol, pozrel by som si ho. Ten príbeh je úplne inde, baví ma aj keď som to videl x krát. Vtedy musel byť aj príbeh, lebo vizuálne orgie sa pri filme v 300p na 15'' akváriu niekde na intraku nekonali
@kllr007 - Watchmen sem neplet, na to sa podla mna ziadny doteraz natoceny komixak nechyta. Uplna topka.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Pletiem, Tema sa volala ks som naposledy videl a toto bol jeden z nich
Ide ale o to že kedysi sa tie filmy dali točiť dobre a dnes keď do tejto sféry zasahuje SJW etc tak všetko musí byť politicky korektné a potom to tak dopadá. Všetko filmy priemer resp jemný nadpriemer ale nič čo by ťa posadilo na zadok na pár rokov. O to viac to zamrzí keď aj mnoho komiksov bolo dosť temných/drsných a spravia z toho takuto decku zlataninu.
Ide ale o to že kedysi sa tie filmy dali točiť dobre a dnes keď do tejto sféry zasahuje SJW etc tak všetko musí byť politicky korektné a potom to tak dopadá. Všetko filmy priemer resp jemný nadpriemer ale nič čo by ťa posadilo na zadok na pár rokov. O to viac to zamrzí keď aj mnoho komiksov bolo dosť temných/drsných a spravia z toho takuto decku zlataninu.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Nevidel, ja som pisal o Aquamanovi a Black Pantherovi. A po tychto (+ nejakych Avengeroch, ktori mi uz splyvaju; ale aj Guardians of the Galaxy) ani neviem, ci sa mi chce. A pravdupovediac je mi jedno, ci je hlavna hrdinka zena, cernoch... Vlastne ak si dobre spominam, tak od Marvelu sa mi v poslednej dobe najviac pacia asi len animaky (Big Hero 6, Incredibles). Tak sa tesim aspon na Spidermana - Paralelne svety.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Nevidel. A ani s tym neplanujem stracat cas. Ked s touto tematikou zacali, tak to bol aspon popcornovy relax na vecer, nemam s tym problem. Ale tu uz len doja kravu, pokial dava mlieko. Ale zas - aby som bol korektny - iba moj nazor
Cize ani jeden ste ho nevidel, ale je to podla vas blbost, ktoru pozeraju iba 14 deti.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Ant-Man 2 some tiež nevidel celý a viem že je to blbosť. Niekedy netreba hovna chutnat aby si vedel čo to je.
Práveže keď si niekto nevie vytvoriť názor pri filme v dnešnej dobe internetu (to není že vidíš plagát v novinách a netušiš) mi príde ako jasná ukážka dnešnej oblbnutej spoločnosti, a mnohý tvorcovia sa na to spoliehajú. Neplatí len o filmoch. Čo najviac zarobiť v opening-u lebo o týždeň po tomto ani pes neštekne.
Práveže keď si niekto nevie vytvoriť názor pri filme v dnešnej dobe internetu (to není že vidíš plagát v novinách a netušiš) mi príde ako jasná ukážka dnešnej oblbnutej spoločnosti, a mnohý tvorcovia sa na to spoliehajú. Neplatí len o filmoch. Čo najviac zarobiť v opening-u lebo o týždeň po tomto ani pes neštekne.
hej, a co je podla teba blbost je univerzalna pravda. Vylezte zo svojho vlastneho zadku a mozno uvidite, ze su tu aj ludia, ktori maju diametralne rozdielne chute a nazory.
Ja to napisem takto: Neexistuje, ze za 11 rokov natocia vsetky filmy z "MCU", ktore budu splnat top kvalitu. Neexistuje. Niektore su lepsie, niektore su priemer, niektore su zas horsie. Myslim si, a nebudem daleko od pravdy, ze "MCU" si vybral pri filme Captain Marvel slabsi den. Nevadi. Tento film i tak nema zasadny vplyv na Avengers Endgame. S Captainom Marvelom neurobia to, co urobilo DC so supermanom v Justice League: "Prisiel som, videl som,zvitazil som a vy vsetci mozte ist domov!".
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Ano, presne tak. Chapem, ze ta vytaca, ako niekto moze hodnotit nieco, co nevidel, ale taka je realita. Tych filmov s podobnou tematikou som par videl a viem zhruba odhadnut, kde sa pohybuje ich kvalita. To je vsetko. Ber to proste tak, ze nemam chut a cas pozerat kazdu chobotinu len preto, aby som sa na 100 % presvedcil, ze to bola strata casu. A to 1 %, co je pravdepodobnost, ze sa mylim, radsej ozeliem. Respektujem, ze so mnou nesuhlasis, ale toto je moj uhol pohladu.
Ale to je uplne v poriadku. Co sa rozculujes? Vsak ja nepisem, ze to nemate pozerat, alebo ze sa vam to nemoze pacit. V pohode. Ale bud prosim taky dobry a respektuj nazor niekoho, kto nepotrebuje skakat z mrakodrapu na to, aby zistil, ze sa zabije.