Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
co som pozeral v mondeu, tak vraj nespolahlivy a ked sa vysype, co sa stava casto, tak to stoji riadnu palku...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
btw elektroskúter zas na predaj, na bazoši za 500€, pre vás za 300€. Kto prvý príjde, ten berie. Kto mal vedieť, že pri zmene trvalého pobytu treba aj všetky vozidlá prehlasovať do nového okresu a na nové značky A ja verabože nebudem zas ťahať tú blbosť na vozíku 60km tam a späť kvôli blbým značkám, keď to aj tak nikdy nevytiahnem z garáže. Berte to het niekto. Osobný odber v Kráľovskom Chlmci (nikam bližšie to nemienim ťahať )
http://kdm.sk/moto/index.php?route=prod ... uct_id=134
http://kdm.sk/moto/index.php?route=prod ... uct_id=134
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
bomba cena, len to mas v tom najvzdialenejsom kute slovenska
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
TIez som uz siel pisat ze berem ale ved to je tak daleko ze tam sa ani nedostanem
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Kurna to by voslo do Tourana, aj do pivnice hergot, idem pisat manzelke co ona na to. a to byvam blizko!
Sice v pivnici nemam zastrcku, ako to nabijem? hmmm... idem dumat
Sice v pivnici nemam zastrcku, ako to nabijem? hmmm... idem dumat
Naposledy upravil/-a Jednoduska v Po 18. Mar, 2019, 11:21, upravené celkom 1 krát.
- Shairachaz
- Používateľ
Keď chlapík dokázal príjsť s vozíkom zo Žiliny pre 55 ročnú Jawu, tak dokážete aj vy!
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Z popisu na stranke: Akumulátory značky AKUMOTO sú umiestnené do vyberateľného AKU-BOXu, preto je možné akumulátor jednoducho vybrať a nabíjať doma, alebo v kancelárii pomocou malej nabíjačky.Jednoduska napísal: ↑Po 18. Mar, 2019, 11:20 Sice v pivnici nemam zastrcku, ako to nabijem? hmmm... idem dumat
Bez baterie by sa navyse z pivnice tazko kradol
- Shairachaz
- Používateľ
Ano, batéria je vyberateľná a nabíjateľná aj mimo skúter. I keď na čo ja viem 5. poschodie by som to asi nechcel trepať, gravitácia na to pôsobí obstojne
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Daaaaamn kamo. Robis mi chutky bo toto TDIcko neni uz bars po meste na kratke trasy. Hmmmmm
Spracujem manzelku a pisem ti, lebo hecnuty som. Pravdu ale, realny dojazd? Kolko po meste vies potocit sa ? A ide to v pohode 50 v ramci premavky?
Spracujem manzelku a pisem ti, lebo hecnuty som. Pravdu ale, realny dojazd? Kolko po meste vies potocit sa ? A ide to v pohode 50 v ramci premavky?
- Shairachaz
- Používateľ
2014 ročník, 2000km nabehaných medzi 2015 (dátum prvej evidencie, ak sa mi dobre marí) a letom 2018, od leta 2018 len 2-3 testovacie jazdy a zaparkované vo vyhrievanej garáži, tu a tam hodené na nabíjačku. Reálny dojazd bůh ví, baterka to je L85 tj. za nova 85km dojazd, minulú jeseň som poslal otca na testovaciu jazdu po plnom nabití, po 35km ho to už nebavilo a vrátil sa 50ku to asi nedá, alebo aj dá? Už neviem, pod 100 a 110kg to nebolo zrovna extra agilné a rýchle
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Hovorim, pre mna ako partner do mesta miesto Tourana TDI rto znie idealne, v lete to pod plachotu pocka pod bytovkou, baterku ponosim hore dole sak cvicit mi treba. pocitam o tom trochu a priebezne piseme ja mam 70KG takze ideal
No otec by po to prisiel zajtra ak chcesShairachaz napísal: ↑Po 18. Mar, 2019, 12:04 2014 ročník, 2000km nabehaných medzi 2015 (dátum prvej evidencie, ak sa mi dobre marí) a letom 2018, od leta 2018 len 2-3 testovacie jazdy a zaparkované vo vyhrievanej garáži, tu a tam hodené na nabíjačku. Reálny dojazd bůh ví, baterka to je L85 tj. za nova 85km dojazd, minulú jeseň som poslal otca na testovaciu jazdu po plnom nabití, po 35km ho to už nebavilo a vrátil sa 50ku to asi nedá, alebo aj dá? Už neviem, pod 100 a 110kg to nebolo zrovna extra agilné a rýchle
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- Shairachaz
- Používateľ
S radosťou! Kto prv príjde, ten prv melie
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
hergot idem si to dnes poobede vyskusat?
Nemas ku tomu aj nejaku otvorenu prilbu za par eur?
Nemas ku tomu aj nejaku otvorenu prilbu za par eur?