_Mato_ napísal: ↑Ne 31. Mar, 2019, 22:23
Ked ta vsetko rozculuje, urob sluzbu sebe aj ostatnym a zostan doma. A to prirovnanie "kolomrdi" tiez o niecom svedci. Podla sposobu vyjadrovania zrejme jeden z volicov Magiana.
Ako inac nazves exota, ktory robi veci, co som popisoval?
Lebo musia slapat, musia....akoby ich bicovali. Kludne aj v zime, plusti, snehovej brecke = este nebezpecnejsie. Kvoli comu, cislam v endomonde? A s podobne postihnutou manzelkou, ohrozovat aj svoje deti, vsakze....
Vid rodinky, odvazne kluckujuce mestom.
Na konci aj tak chcipnu tucni, dobabranou prostatou/mechurom od sedadka a vymletymi klbmi. Same vyhody
wingo napísal: ↑Ne 31. Mar, 2019, 23:32
shiro napísal: ↑Ne 31. Mar, 2019, 21:04
Soferi aut neobtazuju okolie vrieskanim motorov a nechodia dvaja v jednom pruhu
Hahahahahahahaha. Si si robil srandu, však? Burácajúca motorka vs burácajúce auto nejakého fagana na sídlisku je tak 50:50....atd.,
shiro napísal: ↑Ne 31. Mar, 2019, 21:04
A aj v pripade zrazky je v aute ovela bezpecnejsie ako na biku/motorke.
A práve preto sú vodiči áut NEBEZPEČNEJŠÍ pre svoje okolie a mali by sa správať zodpovednejšie a nie tá kravina čo si napísal. Cyklisti ani motocyklisti vodičov áut neohrozujú - práve naopak. Bohužiaľ, cesty plné arogantných debilov. JA mám okolo seba 2t ocele, MNE sa nič nestane, a keď vás zabijem, vaša vina, nemali ste mi zavadzať.
Noze porataj pocet vrestiacich aut vs motorky, choppre, 4-kolky
Pritom by stacilo, nech tvoje vrestadla nevypekaju v blizkosti ludi, ale niekde na okreske/dialnici...tam to nikomu nevadi. Oni maju pozitok zo zvuku/zrychlenia a ostatnym ostanu zdrave usi.
Bezpecnost - suhlasim, pisal som, ze aj medzi autickarmi su blbci. Co popisujes je pravda a je to badat hlavne u vodicov drahych, silnych aut.
Pointa je, ze cyklisti su hned po chodcoch na ceste najzranitelnejsi. A casto sa chovaju opacne. Pritom je to v ich vlastnom zaujme. Mozem sa snazit ako chcem, ale ak sa uz prihodi nestastie, kto obide horsie? Cyklista, alebo blatnik auta?
Byt dnes cyklista, sa nalozim s rodinou + bikami do auta a odveziem sa niekam v okoli k cyklotrase. Tam si jazdim lesikom. Nic ma neohrozi, je tam klud, ticho, cisty vzduch. Nie sa drbat po meste, po okreskach popri meste. U nas, v okoli BB, je niekolko miest, kde sa da bezpecne bikovat a clovek tam stretne mozno 10aut/den.
stiv napísal: ↑Ne 31. Mar, 2019, 23:59
Vodici by mali byt zodpovednejsi a nezrazat cyklistov porusujucich predpisy
Presne
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB