Stavba rodinného domu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Stavba rodinného domu
myslis,ze by som ich isiel vratit do kovosrotu?
-
- Pokročilý používateľ
p.s. tak ako kazdy vravi, uz by som teraz druhykrat veci riesil inak a to som este ani nedostaval...uz to nejako dobojujem, aby dobre bolo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
nevedel som ze uz ich mas doma, ked mozes skus spisat kamo co by si spravil, kupil, urobil inac, minimalne mne pomozes/poradis
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
-
- Pokročilý používateľ
v prvom rade by som si vybral tip top architekta, ktory aj rozmysla nad tym co robi, u mna sa stretla zla kombinacia domu + pozemku, proste na tom pozemku mal byt uplne iny typ domu,resp inak rieseny (takto som splachol zbytocne 17tis).
nedaval by som zbytocne drahe hlinikove dvere za 4k+, este keby viem,ze su take nachylne na poskriabanie (prave vcera mi ich skrkli asi 5cm robosi - hura podme to vymahat, v podstate mozem zabudnut); nedaval by som zrejme predsadenu montaz okien (4-5k doma), vynechal by som 2 okna v obyvacke (celkovo mame v obyvke 2x : 3m x 2.5; + 1.8 x 1.5m + 2x : 0,8x 2.5m) - ak sa v tom niekto vyzna, vyzera to fajn ale dalsich 2.5k doma.
asi by som siel do poschodaku, aby som z toho 6 aroveho pozemku aj "nieco" mal.
to len co ma narychlo napadlo
nedaval by som zbytocne drahe hlinikove dvere za 4k+, este keby viem,ze su take nachylne na poskriabanie (prave vcera mi ich skrkli asi 5cm robosi - hura podme to vymahat, v podstate mozem zabudnut); nedaval by som zrejme predsadenu montaz okien (4-5k doma), vynechal by som 2 okna v obyvacke (celkovo mame v obyvke 2x : 3m x 2.5; + 1.8 x 1.5m + 2x : 0,8x 2.5m) - ak sa v tom niekto vyzna, vyzera to fajn ale dalsich 2.5k doma.
asi by som siel do poschodaku, aby som z toho 6 aroveho pozemku aj "nieco" mal.
to len co ma narychlo napadlo
-
- Pokročilý používateľ
poschodak by ta stal viac min na oknach schodoch. ci? ale ten skrabanec ma mrzi, tie okna mozno ocenis v zime s vyhladom
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
mam dost drahu strechu, drahu epdm foliu + striekanu izolaciu atd atd... cize by to plus minus vyslo rovnako, resp lacnejsie.
ako celkovo su okna super, presvetleny cely dom krasne, ale mozno to nebolo uplne nevyhnutne (vynechat som myslel konkretne tie 2ks 0.8 x 2.5m)
ako celkovo su okna super, presvetleny cely dom krasne, ale mozno to nebolo uplne nevyhnutne (vynechat som myslel konkretne tie 2ks 0.8 x 2.5m)
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Dnes som práve rozprával so sesternicou, čo už bývajú cca pol roka. Ešte nemajú skolaudované a pýtal som sa presne na ten spevnený terén na autá, čo sa tu niekto pýtal, tiež to ešte nemajú poriešené A vravela, že keby vedela aké sranie okolo domu, tak teraz radšej kúpy byt
.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja som robil "iba" rekonstrukciu, byvame asi mesiac a pol a som z toho zniceny fyzicky, psychycky, zdravotne aj financne. jedine nad cim rozmyslam je ze do coho este treba zainvestovat aby som to cele mohol predat s najmensou stratou aby z toho vyslo na dva dvojizbaky.
Spoiler: ukázať
tato tema tu zjavne nie je velmi uspesna.
Tie suchnute vchodove by som nechcel. Velmi?
.
ja som bol na dome cca 4 mesiace kazdu sobotu /nedelu od 6 do 8 vecer, posledne dva mesiace to iste + cez tyzden rovno z prace tam...
stale nema hotove okolie, fasadu na plot a spevnene plochy...
tiez by kupa nejakeho mega bytu bola lahsia ale kvoli malej by som to spravil znova:)
stale nema hotove okolie, fasadu na plot a spevnene plochy...
tiez by kupa nejakeho mega bytu bola lahsia ale kvoli malej by som to spravil znova:)
-
- Pokročilý používateľ
Dom je dom,mne to robi kvazi vsetko,cize mam len opletacky s behanim,menezovanim a nobrain robotnikmi...
Velmi to nie je,ale ked uz viem kde to je furt na to budem pozerat,ze sa to da streknut tak by mi to opravili kde mi to aj predavali.uvidime,ani som to zene nehovoril,lebo panika
Je to kopec nervov,ale najma kvoli malemu sa uz neviem dockat,kludne by som isiel hned teraz aj dalsi stavat
Velmi to nie je,ale ked uz viem kde to je furt na to budem pozerat,ze sa to da streknut tak by mi to opravili kde mi to aj predavali.uvidime,ani som to zene nehovoril,lebo panika
Je to kopec nervov,ale najma kvoli malemu sa uz neviem dockat,kludne by som isiel hned teraz aj dalsi stavat
-
- Pokročilý používateľ
Inac porad akonrzopoznat tip top architekta. Ja som naivka a mna osere isto kazdi
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
viem odporucit jedneho z BA - mal s nami trpezlivost skoro 1r, poradil a navrhol to co sme mali v hlavach