Rada - Kombi cca 27k
Re: Rada - Kombi cca 27k
Zaruka Chris? Hej? dojdi k nam a porozpravame ti ako sa riesi garancia VW vs Hyundai (aj KIA), a ake veci su schvalovane a ake ne. Ked menime motor vo VW/Skode, dojdu tesnenia, sroby, remene atp. V druhom pripade si tieto veci musi zakaznik platit, ak samozrejme splni podmienky (cokolvek po troch rokoch je problem aj keby si mal 10k)
.
hyundai ma teraz 5r bez obmedzenia km takze po 3r nemoze byt problém
Spoiler: ukázať
snake, neexistuje ze by zavadu motora alebo prevodovky neuznali ak chodis na pravidelny servis..nemozu predsa povedat uz mate 3r zaruka neplati ked mas v papieroch 5r
Cage - porovnavas voci comu? i30 kombi je family car - v zakrutach sa mierne naklana lebo to je cele nastavene na komfort-> nerovnosti zvlada asi 3x lepsie ako Lancer, lepsie ako Niro
Cage - porovnavas voci comu? i30 kombi je family car - v zakrutach sa mierne naklana lebo to je cele nastavene na komfort-> nerovnosti zvlada asi 3x lepsie ako Lancer, lepsie ako Niro
Este raz, cokolvek nad 2r je na milosrdnosti vyrobcu, si v TT, zastav sa na nitrianskej 1 na STK kde ti rad predvediem i40 s hrkotajucim motorom a smykajucou prevodovkou co Hyundai zamietol ze sa jedna o normalny zvukovy prejav a prevodovku odmietol lebo auto ma nad 90k.
Takze pre zopakovanie - teoria je jedna vec, prax druha, u werku vybavis ty ako jozkoferko ovela viac veci na kulanciu nez u hyu na zaruku. Paradoxne kulancia u werku teba z vlastneho vrecka vyjde menej penazi nez ked u hyu postupujes v ramci normalnej zaruky (xkrat omielane).
Takze pre zopakovanie - teoria je jedna vec, prax druha, u werku vybavis ty ako jozkoferko ovela viac veci na kulanciu nez u hyu na zaruku. Paradoxne kulancia u werku teba z vlastneho vrecka vyjde menej penazi nez ked u hyu postupujes v ramci normalnej zaruky (xkrat omielane).
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
alebo bmvv kde ti od vyroby nadmerne zerie olej, oni povedia ze to je v poriadku, rozoberu zlozia - nic sa nenaslo, tak dalej dolievas dalej vyse 1l za 1000km, medzitym klakne este turbo za 3000 v zaruke (ktore pozralo olej), po vymene dolievas uz len 1L/1000km, co je stale v poriadku a neakceptuju chybu .. no po konci zaruky ponuknu velkoryso vymenu motora za 12 000€ a po stazovani to daju na kulanciu s tym ze mas doplatit 4 000€ za motor + doplatit veci ako vravel Snake ako remene a kokotiny nesuvisiace priamo s motorom ... a to pozor, vsetko pri doplatenej 4rocnej zaruke
PS: pre tych ktorym to tak nedopne, pokial to takto papka a spaluje olej mozes cele auto jebnut do smetiaku lebo emisne systemy budu nefunkcne aj ked ti vymenia motor, takze si zaplatis polku auta
PS2: najsmiesnejsie na tom je ze majitel to uz dal naozaj opravit, chce to potom predat a kupit ine BMVV.... tupci tieto bmvv boi
PS: pre tych ktorym to tak nedopne, pokial to takto papka a spaluje olej mozes cele auto jebnut do smetiaku lebo emisne systemy budu nefunkcne aj ked ti vymenia motor, takze si zaplatis polku auta
PS2: najsmiesnejsie na tom je ze majitel to uz dal naozaj opravit, chce to potom predat a kupit ine BMVV.... tupci tieto bmvv boi
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Sice z ineho kraja (autralia) ale pocul som to iste co potvrdzuje snake interne. Tam su korejci popularnejsi tj viac pripadov ze 7 rocna zaruka je len na papiery.
@Snake: K tym 1.5-kam od VW? S cim je problem, toto?
Btw, funky diskusia o Front Assist na smecku. Brzdenie z nicoho nic som zazil v Tucsone, asi vyhodnotil znacku na stredovom ostrovceku ako prekazku.
Btw, funky diskusia o Front Assist na smecku. Brzdenie z nicoho nic som zazil v Tucsone, asi vyhodnotil znacku na stredovom ostrovceku ako prekazku.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
materik: front assist na Superbe (2016, najazdene 135t km), na dialnici niekedy chyti kamion, ktory sa snazi viac sa tlacit do laveho pruhu, tak len tukne do brzdy (nebrzdi az do nuly, max. ti znizi rychlost o par km/h), celkovo sa mi to stane tak do 10x rocne (jazdim v podstate denne). Ten skutocny front assist (v nizsej rychlosti, brzdi az kym to ty nepreberies, teda aj do 0), ten mi asi 4-5x zachranil auto (nahle brzdenie predomnou, rozbeh na krizovatke a zrazu clovek predomnou prudko dupol na brzdu, ...), vzdy bol ten system o trosku rychlejsi nez ja alebo sa akurat stalo, ze som sa inde pozrel (raz si pamatam, ze to bol prave pohlad do spataku, ked system dupol na brzdu). Za mna uplne v pohode, aspon ten system, ktory mam v Supe (ale tusim, ze Arteon/Touareg by uz mal mat novsi system, dve kamery, viac radarov, ...).
FVE 12.45 kWp V/Z
V skode s virtual kokpitom vypnuty front assist svieti hnusne zlto na displeji. S nim nemozes robit mysicky ani sa lepit na auta.
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
stiv: aj bez virtual cockpit, hodi to velke varovanie na MaxiDOT, pipa to popritom, ... V zasade to pokladam za prinos, mysicky aj lepenie sa na auta su nebezpecne situacie.
FVE 12.45 kWp V/Z
Súhlasím, také veci patria na okruh nie do bežnej premávky.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ja po tom co som soferoval novy hyundai accent ( asi to ma podvozok z i40) s najazdom 14000km urcite ziadneho konzumneho korejca nechcem... nad 100km/h to bolo strasne, plavalo to, okolo stredovej osi mrtve. Celkovo tragicke jazdne vlastnosti aj ked motor tahal dobre.
@Chris golf v highline je za 22000 ako skladove vozidlo, mozes si pozriet, co ma vo vybave ale nic zasadne podla mna chybat nebude, ked tak si doplatis nejakych par 100e za vybavu ale jazdis na kvalitnejsom aute s mensou stratou hodnoty do buducna o servise nehovoriac.
@Chris golf v highline je za 22000 ako skladove vozidlo, mozes si pozriet, co ma vo vybave ale nic zasadne podla mna chybat nebude, ked tak si doplatis nejakych par 100e za vybavu ale jazdis na kvalitnejsom aute s mensou stratou hodnoty do buducna o servise nehovoriac.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
tak ja mam na i30 kombi uz 17tis a nic podobne ako popisujes...
a povedal by som ze accent je nizsie ako i30/40
a povedal by som ze accent je nizsie ako i30/40