Ako nezasieraš? Že tu postuješ a odporúčas sračky s TELEVIZORMI s uhlopriečkami 55+ ako MONITORY(že: radšej 55" VRR ako 40-43" Freesync )? Ktoré na 4K 120hz minimálne ešte rok a pol ani na ničom nerozbeháš ? Za druhé pochybujem, že tie OLEDy budú stáť menej ako 1499 ...
Čo máš 15 alebo ako Ti ešte treba vysvetliš, že si tu offtopic a vyvolávaš flame ?
Ale ako nie, veď fasa vedieť,že sa TV trh hýbe (i keď už minulý rok som dúfal, že budú TV s HDMI 2.1), a taktiež súhlasíme, že tie potenciálne ceny, ktoré predpokladáme sú neuveriteľné a že človek už za to kúpi už aj OLED ale to je v pohode, sú to dva segmenty trhu, kde každý mieri na niekoho iného.
Dunar, toto je téma o "na stole" využiteľných kúskoch, takže pre naše použitie síce tie ceny ako podľa mňa Asus (lebo ROG) dá sú síce drzé ale nemáme alternatívy (mali sme tu ošiaľ s tým novým Philipsom ale ako sa ukázalo, tak ten má toľko problémov, že to radšej ani nemali vyrobiť), ja som napríklad spomínal, že mne už aj 43" príde veľa a už som fakt musel sedieť od neho aj 95+cm (nielen kvôli problémom Philipsu ale celkovo), kde u 40" viem byť aj tých mojich 80-85cm a dokážem si zachovať prehľad a nehýbať hlavou, keď chcem pozrieť z jednej strany na druhú.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Bože, tie klobásové okraje (Acer), ja sa ale čudujem, či to nie sú rovnaké panely ako Philips. Čo inak spíkink of vič, Philips Momentum...580€.
Tie Philipsy strácajú hodnotu ešte rýchlejšie ako Samsung telefóny.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
A tiež nezabúdaj na to, Chris, že pri krivkách potrebuješ byť v správnej vzdialenosti a ak v nej si, tak je to rovnejšie ako na plochom displeji...ten nie je v podstate nikdy rovný, keď si to tak vezmeš (a nie si od toho na 5m).