Game of Thrones (Serial, Fantasy/Drama)

Všetko o filmoch, filmových premiérach ...
CageJ
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43

Re: Game of Thrones (Serial, Fantasy/Drama)

Príspevok od používateľa CageJ »

Spoiler: ukázať
Za mna sklamanie, pretoze zase nenechali zomriet ziadne hlavne postavy... zacalo to ozivenim Johna Snowa a odvtedy sa to taha.. Ide to dole.. Epicke ano.. faily ala jazda ano... 8/10 :)
Používateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

XYZ.HELP napísal: Po 29. Apr, 2019, 18:06 Mne sa to az tak nepacilo :/. Tiez sa mi spustilo na hbo go ako tebe, o 3:40.

EDIT:
problemy:
- zbytocny utok dothrakov moc skoro
- preco draci chillovali ked sa utocilo na winterfell, mohli pomahat bojovat, a az ked by sa objavil night king, isli by po nom!
- ako sa arya dostala k night kingovi cez vsetkych protivnikov okolo? Mohla pouzit zmenu tvare - preco to neukazali?
- preco nikto nestrielal lukom na night kinga?
- hlavne postavy sa mi zdali nesmrtelne, nepacilo sa mi, ze vydrzali velmi dlho bojovat proti presile, skratil by som dlzku ich subojov, vydrzat bojovat proti presile mozes 3
minutky, ale nie 20....
- aky malo zmysel bojovat s tolkymi vojakmi mimo hradieb?! Mali nechat aspon 1000 unsullied za hradbami, a by pekne branili hradby... lebo ked zacali liezt cez hradby, na muroch bolo podla mna tak 100 vojakov dokopy.
- ten typek s ohnivym mecom, ako ho 10 nemrtvych bodalo 5 sekund, dokazal SA PRESUNUT DO INEJ MIESTNOSTI, aj ked uz bol zaber na to, ako je pohlteny tymi nemrtvymi, ako sa vyslobodil?!
- a najpodstatnejsie, na co bol Bran?! Co tam robil s tymi ravenmi?! Proste zapol oci, zacal ich ovladat, nasiel night kinga a koniec superschopnosti brana... uplne zbytocn a nedotiahnute do konca...
- neskor nieco este dopisem
Prežívaš to asi až príliš :D Ako áno boli tam nejaké nelogické veci. To s Branom som aj ja rozmýšľaľ, že wtf? Ale napr s Dothrakami to malo za cieľ skôr asi vytvoriť napätie. V každom jednom, aj top filmoch máš nejaké chyby.

Inak zhrnutie epizody, miesto zvyčajných 10 minút to má 40. :good: Veľmi dobre vyrozprávané. Oplatí sa pozrieť. A brutál hudba do toho :)

Inak tie spoilers without context su imba :D :D

Obrázok
.
CageJ
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43

Príspevok od používateľa CageJ »

- ako sa arya dostala k night kingovi cez vsetkych protivnikov okolo? Mohla pouzit zmenu tvare - preco to neukazali?
- hlavne postavy sa mi zdali nesmrtelne, nepacilo sa mi, ze vydrzali velmi dlho bojovat proti presile, skratil by som dlzku ich subojov, vydrzat bojovat proti presile mozes 3
uplny suhlas
M1ch4l
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa M1ch4l »

Tak ono pointa hlavnych postav je, ze su lepsi ako ostatni :)
Inak mne sa to tiez moc nepacilo. Nebolo to zle, ale mohlo to byt podla mna kus lepsie.
Bitka o nicom, tie zabery kde bolo vidiet 1 a pol postavy a cez obrazovku sa mihali zombici, to nemuseli ani robit.
A hrozne rychlo ukoncili tuto linku. Hoci je pravda, ze to moc neslo dalej rozvijat. Bud by vsetci pomreli, alebo night king musel prehrat. Celych 7 serii robia z toho night kinga vedu a tam ho Arya 1-shotne a s nim aj celu jeho armadu.
Ze tam Bran nic nerobil, to ma nejak nesralo, on bol predsa bait. Ale mohol predviest aspon nejake schopnosti, nie tam len sediet...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
CPU 7800 X3D + DeepCool AK620; MB ROG Strix B650E-E; RAM G.Skill 32GB 6000CL30; GPU 7900XT Pulse; OS SSD 980 Pro 1TB; Storage SN850X 2TB, 860 QVO 2TB; PSU ROG Strix 850W Aura; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Razer Huntsman V2 (red linear), Razer Basilisk V3 Pro + Razer Destructor 2, Blue Snowball
kllr007
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52

Príspevok od používateľa kllr007 »

jop tiež som sklamaný. Ako diel fajn ale pol hodina spomalených záberov aby "nečakane" (hoc že kdesi beží bolo jasné od polky epizódy) zabila Arya. Dúfam že v ďalších všetci vykapu. Lebo tu zatiaľ zomrel len týpek s leprou a 100 rocná baba.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
M1ch4l
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa M1ch4l »

Prave to, ze ho da dole Arya, som tak nejak tusil uz dlho. Ale uz neviem, co ma k tomu viedlo (na jej konverzaciu s red woman som zabudol, takze to nie). Len take tusenie, pretoze Arya je proste zabijak.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
CPU 7800 X3D + DeepCool AK620; MB ROG Strix B650E-E; RAM G.Skill 32GB 6000CL30; GPU 7900XT Pulse; OS SSD 980 Pro 1TB; Storage SN850X 2TB, 860 QVO 2TB; PSU ROG Strix 850W Aura; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Razer Huntsman V2 (red linear), Razer Basilisk V3 Pro + Razer Destructor 2, Blue Snowball
kllr007
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

no ja dúfam že ešte o NK budeme niečo vedieť, rovnako brán .. 7 sezón teaaovanua. Brán neschopný, v strede boja ho vypne ako alkoholika po pol dní abstinencie, a ide s kamarátmi havranmi na výlet do prírody
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

XYZ.HELP napísal: Po 29. Apr, 2019, 18:06 Mne sa to az tak nepacilo :/. Tiez sa mi spustilo na hbo go ako tebe, o 3:40.

EDIT:
problemy:
- zbytocny utok dothrakov moc skoro
- preco draci chillovali ked sa utocilo na winterfell, mohli pomahat bojovat, a az ked by sa objavil night king, isli by po nom!
minutky, ale nie 20....
- aky malo zmysel bojovat s tolkymi vojakmi mimo hradieb?! Mali nechat aspon 1000 unsullied za hradbami, a by pekne branili hradby... lebo ked zacali liezt cez hradby, na muroch bolo podla mna tak 100 vojakov dokopy.
- ten typek s ohnivym mecom, ako ho 10 nemrtvych bodalo 5 sekund, dokazal SA PRESUNUT DO INEJ MIESTNOSTI, aj ked uz bol zaber na to, ako je pohlteny tymi nemrtvymi, ako sa vyslobodil?!
- a najpodstatnejsie, na co bol Bran?! Co tam robil s tymi ravenmi?! Proste zapol oci, zacal ich ovladat, nasiel night kinga a koniec superschopnosti brana... uplne zbytocn a nedotiahnute do konca...
- neskor nieco este dopisem
- dothraki nemaju ziadnu inu taktiku boja, nic ine proste nevedia - ale logicky to nedavalo zmysel ano - ale to uz bolo vidiet v minulej epizode na mape kde boli dothraki poskladani v predu
- draci mali zapalit tie zabrany, ktore zapalila melisandre carami - zazrak na poslednu chvilu
- pocas epizody ukazovali, ze arya chodi tak ticho, ze ju mrtvi nepocuju - napr. zaber kde kvapkajuca krv bola hlasnejsia ako jej pohyb - btw ak si pozries tu scenu znova tak tam ti WW nieco spozorovali ale bolo neskoro - ziadna zmena tvare + melisandre jej pripomenula, ze dnes smrt nevyhra...
- o branovi tipuju, ze vyuzival svoju moc aby ho NK videl a teda nevsimal si az tak vsetko naokolo - distraction maybe?

akoze skoncili to dost rychlo ale tak NK bol dost plytky, nikdy mu nedavali nejaky hlbsi zmysel len pure genocida (na to bol aj vytvoreny COF)

uvidime ako to dopadne teraz kedze dothraki fuc, unsullied fuc... kto vie kolko ludi fuc a cersei ma cerstvu armadu a urcite plno balist proti dracikom (aj ked plati ju realne banka z bravosu a vela krat sa spomenule ako GC nikdy neporusi kontrakt... co je minimalne podozrive, ved aj krypty boli najbezpecnejsia cast WF :))
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Tie tmave sceny boli v poriadku. Niektori zjavne chceli vidiet do tmy. :D
aj ked pred koncom ta sekacka s hordou uz zacinala nudit. A draci kam sli? Mohli lietat okolo hradu.
.
kllr007
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Erazer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00

Príspevok od používateľa Erazer »

Parádny diel. Zatiaľ asi najlepší :good:
Pozeral som to v noci (HBO a staršia plazma Panasonic) tak ma tmavé scény až tak neštvali ale pri rýchlych záberoch to miestami vypadalo fakt ako veľmi nekvalitné video čo ma trochu sklamalo :?
No jak Aryii povedala Melisandre že po zelených a hnedých (asi Meryn Trant a Walder Frey) zavrie ešte modré tak ma hneď napadol NK
To ako ho zabila mi veľmi pripomenulo jej cvičný fight s Brienne
BTW fakt som čakal ako Dany skúsila upáliť na drakovi NK, že sa ten oheň rozíde a šupne po nej ten oštep a zabije ju...
Naposledy upravil/-a Erazer v Ut 30. Apr, 2019, 08:39, upravené celkom 1 krát.
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Memnon »

v podstate suhlasim s XYZ, preto ma to tolko nudilo oproti BoB boji
ako vysvetlenie ze draci maju zapalit priekop xD, oni mohli robit hafo viac
aj dothraki absolutny nezmysel, casto sa prave uplantuje taktika bojov normalne u nas co existovala, tam by nikto nesiel nechat sa zabit len tak a prist o cele jazdectvo len aby sme kukli ci je to naozaj zle
na hradbach hrstka vojakov aby potom mohli bojovat v otvorenom poli dvora a stratili vyhodu hradieb
a unavnu nekonecnu bojeschopnost hlavnych postav, ktori maju okolo seba 30cm priestoru, ale sekaju to ako blaznivi
nemali ich tam posielat vsetkych naraz ked nechceli aby pokapali, takto to bolo cele az komicke
undead v kniznici bol jeden velky smiech, vonku rincia mece, bojova vrava ale oni sa zameraju na kvapku krvi, boli to jediny undead v celej serii, ktori mali chut citat namiesto bezhlavo bojovat/nicit/zrat/zabijat alebo som len na nieco zabudol?

sielane malo veci vysvetlenych, vela veci zvrzanych
toto sa nejak do historie nezapise(len cisielka sledovanosti), bolo to mega tuctove, dobre spravene ale tuctove 7/10
jo a v bike o kings landing zastrelia draka balistou snad :D
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
LeaR
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 09. Sep, 2011, 19:31

Príspevok od používateľa LeaR »

No ja som totalne sklamany. Ako tu uz bolo spomenute, velmi tuctove, neoriginalne. Arya aka macka to co bolo? O dalsich nelogickych doslova ay smiesnych scenach ani nehovorim 5/10
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa _Mato_ »

V podstate by som 3.diel zhrnul do vety:
You did nothing Jon Snow.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

Lord to veľmi pekne zhrnul v spoilery. Treba trocha aj porozmýšľať a hneď to dáva zmysel.

kllr007 napísal: Ut 30. Apr, 2019, 00:40
alebo another theory :D

Obrázok
.

Návrat na "Film"