problemy:
- zbytocny utok dothrakov moc skoro
- preco draci chillovali ked sa utocilo na winterfell, mohli pomahat bojovat, a az ked by sa objavil night king, isli by po nom!
- ako sa arya dostala k night kingovi cez vsetkych protivnikov okolo? Mohla pouzit zmenu tvare - preco to neukazali?
- preco nikto nestrielal lukom na night kinga?
- hlavne postavy sa mi zdali nesmrtelne, nepacilo sa mi, ze vydrzali velmi dlho bojovat proti presile, skratil by som dlzku ich subojov, vydrzat bojovat proti presile mozes 3
minutky, ale nie 20....
- aky malo zmysel bojovat s tolkymi vojakmi mimo hradieb?! Mali nechat aspon 1000 unsullied za hradbami, a by pekne branili hradby... lebo ked zacali liezt cez hradby, na muroch bolo podla mna tak 100 vojakov dokopy.
- ten typek s ohnivym mecom, ako ho 10 nemrtvych bodalo 5 sekund, dokazal SA PRESUNUT DO INEJ MIESTNOSTI, aj ked uz bol zaber na to, ako je pohlteny tymi nemrtvymi, ako sa vyslobodil?!
- a najpodstatnejsie, na co bol Bran?! Co tam robil s tymi ravenmi?! Proste zapol oci, zacal ich ovladat, nasiel night kinga a koniec superschopnosti brana... uplne zbytocn a nedotiahnute do konca...
- neskor nieco este dopisem