Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
Posli zoomovi:P ten by to isto rozchodil a mozno niekedy zo svedavosti si aj kupi skodu
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
a firmy sa aj tak zoseru a budu objednavat ako sialene, aspon od kolegyne som pocul, ze uz je na ne celkom cakacka
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Tak ja idiot som isiel minuly rok do autorizaku (podotykam 1x v zivote) na vymenu oleja s vlastnym olejom. Dnes, po roku som isiel na vymenu uz mimo autorizaku (samozrejme, ked mi autorizak nacenil veci na 350 Euro a neautorizak na 140 Euro) a co som nezistil - ti ccti mi v autorizaku totalne znicili tu plastovo/hlinikovu srobovu somarinu na vypust oleja, kedze ju minuly rok dotiahli tak silno, ze ju teraz museli odvrtat, aby sla vobec von + mala strhane hrany. Samozrejme som si musel zaplatit origo nahradny diel (80 Euro). Tymto pozdravujem servis Toyoty na Vajnorskej. Uz k vam nikdy viac nepojdem, cisti fuseri ste.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
To je co za toyota ze za srob chcu 80e? Dufam ze aspon RAV4 / Land Cruiser / GT86
Prva garancka (olej+vzduchovy+kabinovy filter, check diagnostiky RJ) ma stala 135e a to som nemal ani vlastny olej. Samozrejme tam drbli olej za 80e/3.5L, ale to sa da u autorizakov cakat. Ten isty by som kupil mimo servis za cca 40e a 5L flasu.
Vymenena tesniaca podlozka vypustneho srobu oleja za asi 2e, povodny srob ostal, nieje preco ho menit.
Prva garancka (olej+vzduchovy+kabinovy filter, check diagnostiky RJ) ma stala 135e a to som nemal ani vlastny olej. Samozrejme tam drbli olej za 80e/3.5L, ale to sa da u autorizakov cakat. Ten isty by som kupil mimo servis za cca 40e a 5L flasu.
Vymenena tesniaca podlozka vypustneho srobu oleja za asi 2e, povodny srob ostal, nieje preco ho menit.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Kde v BA kupim autobateriu cez vikend?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
tesco? mavaju tam zn. Banner, ale netusim ci je to smejd...cital som na nu aj dost kladne veci, ze funguje po 5-6r bez problemov.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Autokelly na Panonskej v Petržalke je otvorená každý deň
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- icefire
- Pokročilý používateľ
No to bola suciastka asi 6cm priemer (kruhovy tvar), combo plast/hlinik, srobovaci uzaver, zdola plastove uchytenia na speci pripravok na odstrobovanie, zhora hlinikovy (prederaveny) filter. Vazilo to asi 150 gramov. Nemam presne cislo zo systemu, nechcel som to riesit uz vobec, servis to za mna objednaval v Toyot-e. Kazdopadne bolo jasne, ze povodnu suciastku doslova zdemolovali nm utiahnutim, namiesto citliveho dosrobovaniashiro napísal: ↑Pi 03. Máj, 2019, 17:50 To je co za toyota ze za srob chcu 80e? Dufam ze aspon RAV4 / Land Cruiser / GT86
Jedna strana pribehu. Ale sak preco to nezvalit na autorizak . To je take slovenske
.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
tiez som rozmyslal, ci mu to len povedali v servise, alebo bol pri tom
zas keby siel aj na druhu vymenu do autorizaku, tak by to museli platit oni
zas keby siel aj na druhu vymenu do autorizaku, tak by to museli platit oni
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
a ten akoze servis sa nechcel priznat , ze nemali na to pripravok, tak skusali ako vedeli povoli ?
snake: posli aj mne dik
snake: posli aj mne dik
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- icefire
- Pokročilý používateľ
Pripravok mali, chodim k nim uz cez 10 rokov, poznam majitela. Odvrtali to az na 2 navsteve, na 1 mi ukazali, co je zle, poskodene to nebolo, len krutakom dotiahnute tak, ze nebola moznost to dat dole.
Diky Papek.. uz som to aj vyuzil.. stara baterka umrela.