Ahojte, založil som portál kde je možná registrácia (meno, email, t.č., prezývka).
Chcel som usporiadať súťaž cez FB tak som si pre istotu vygooglil ako by to malo byť správne, hlavne po právnej stránke a narazil som na takú vec - Registrácia informačného systému. Chcem sa opýtať, je to povinné ? Stojí to 50 eur a neviem či aj môj portál spadá do kategórie informačných systémov, ktoré treba zaregistrovať.
Vďaka.
Pre lepšie pochopenie - www.jazdectvoprekazdeho.sk - obsahuje dve registrácie, jedna je na portál a druhá je na fórum (phpBB).
Vďaka.
Registrácia informačného systému
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Registrácia informačného systému
sice ti na tvoju otazku neodpoviem, ale urcite si pozri:
https://www.podnikajte.sk/marketing/pra ... zor-statut
tiez nechapem, preco z tvojej stranky ide odkaz na blogit.sk ked kliknem na cookies, chyba vyvojara alebo zamer? a to mnozstvo JS co sa ti tam nacitava, trochu vela na takto jednoduchu stranku
Ohladom registracie, neviem co za CMS tam mas, ale bolo by fajn vyuzit registraciu na fore aj pre registraciu v systeme, vidis ze na PC.sk to funguje, takze by som sa poinformoval/pogooglil a skusil to sklbit do jedneho registracneho formulara. Volakedy som riesil autorizaciu do custom adminu s vyuzitim Joomla registracie a bolo to za hodinku poriesene, takze verim, ze tu to nebude o nic zlozitejsie
https://www.podnikajte.sk/marketing/pra ... zor-statut
tiez nechapem, preco z tvojej stranky ide odkaz na blogit.sk ked kliknem na cookies, chyba vyvojara alebo zamer? a to mnozstvo JS co sa ti tam nacitava, trochu vela na takto jednoduchu stranku
Ohladom registracie, neviem co za CMS tam mas, ale bolo by fajn vyuzit registraciu na fore aj pre registraciu v systeme, vidis ze na PC.sk to funguje, takze by som sa poinformoval/pogooglil a skusil to sklbit do jedneho registracneho formulara. Volakedy som riesil autorizaciu do custom adminu s vyuzitim Joomla registracie a bolo to za hodinku poriesene, takze verim, ze tu to nebude o nic zlozitejsie
Spoiler: ukázať