Absolutne nesuhlasim.
Zober si moj pripad, byvam tam, kde byvam (na lepsie som nemal, samozrejme Hypo) Ked chcem ist do prace Rohoznik - Ide mi bud o 6:05 potom o 7:26 z MA nic medzi. O 9:00 musim byt v robote najneskor.
Rano z dediny mi nic nejde iba vlak o 5:57 (vzdialenost od mojdo domu je 2,4 km) na druhy aututobus idem busom o 6:57 (ktory vecne meskam a uz sa mi stalo, ze som volal do roboty, ci pre mna niekto nepride, lebo som nestihol aj ked cesta trva 12 min.). Nehovoriac o tom ze na autobus to mam 1km v dedine , potom 1,4 km od zastavky do prace. Cesta dom je veselsia. Jediny bus ktorym mozem chodit je o 15:25 (pozor z autobusovej stanice slapacka 2km) pridem do MA o 16:00. Bus dom mi ide o 16:01 (este nikdy som ho nestihol) nastastie mi ide o 16:20. Ostatne: ide mi o 16:40 pridem o 17:15 bus z MA odchadza o 17:05 (smola) ostava mi bus o 18:00. Dalsi bus z prace 17:36 a je v MA o 18:09 (naco by na seba nadvezovali ze?) autobus dom mi ide potom o 18:55, vlak o minutu skor. Takze ako inak ako autom?? Cesta autom mi trva teraz 35 - 40 min (lebo je uzavrate cesta 3 triedy medzi rohoznikom a MA) cesta busom 1:40 celkovy cas. Takze keci ze chodte MHD, SAD alebo ZSR si strc niekam . Nebolo to tak vzdy chodil mibus o 16:25 co som v pohodke stihal, ale ved preco to neposrat ked sa da nie ??? Ak musim ostat v praci do 17:00 tak to nevidim realne. Takze auto je jednoducho povinne. Toto na vacsine slovenska mimo BA.