Biela technika do domacnosti
Re: Pracka :)
Ja mám LG práčku už pár rokov, tento rok dokúpená LG sušička. Tiež mám malú kúpelnu, ale dal som ich na seba. Zatial bez porúch či problémov, manželka spokojná a to je základ
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Pracka :)
2 roky spokojny mozes byt aj s prackou za 200, fakt to o nicom nevypoveda
ak nie miele, tak bosch (ktory model kukni dtest 2018 aj 19) alebo siemens je lepsi/spolahlivejsi nez bosh, ale cenou uz blizsie k miele...
co sa modelov tyka, tak miele najlacnejsia pracka super ale najlacnejsia susicka je kvalitou susenia nic-moc
kazdopadne pokracoval by som v teme ktora tu uz je, koli bielej technike by som na pc fore nezakladal novu temu... nabuduce pouzi hladaj
ak nie miele, tak bosch (ktory model kukni dtest 2018 aj 19) alebo siemens je lepsi/spolahlivejsi nez bosh, ale cenou uz blizsie k miele...
co sa modelov tyka, tak miele najlacnejsia pracka super ale najlacnejsia susicka je kvalitou susenia nic-moc
kazdopadne pokracoval by som v teme ktora tu uz je, koli bielej technike by som na pc fore nezakladal novu temu... nabuduce pouzi hladaj
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65