Všeobecná diskusia
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Všeobecná diskusia
No neviem ci o level viac mozu drzat ale budis treba aj dezen porovnat. ale hej, v inej teme...
Teraz pozeram to videjko o X6 co pada doprava, brutal. ozaj bavaris motor asi nidky (nie ze by som tomu holdoval).
Teraz pozeram to videjko o X6 co pada doprava, brutal. ozaj bavaris motor asi nidky (nie ze by som tomu holdoval).
To je uplne normalna vec, plastove casti budu vzdy vyzerat inak nez kovove.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
ano dolezita je aj cena, ale co ma viac zaraza je ze to nejaky jozko z garaze trafil lepsie ako samotne bmvv
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Farbu este osral pes ale ked ti auto stoji nakrivo to je uz bomba. BMW ide karta neda sa nic robit. Ludia to kupuju dalej
... servis tvrdi ze ak auto stoji na krivo, ziadna vada to nie je
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Stranku dozadu to sem postol kolega
Však hento sa ani nepribližovalo tej farbe čo je na plechu, to bolo biele ako sneh mi nehovor že sa to nedá trafiť a ešte na takom drahom aute, nasral by som im do rúk a nie dal peniaze.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Broslo, tu mas 50hp tune a rozdiel minimalny. Nestoji to za to.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Tak biela metalíza je vraj dost narocna na aplikaciu
Ale ked to zvladaju ine znacky...
Ale ked to zvladaju ine znacky...
Andre keby to spravili na tom istom aute budis ale porovnavat hrusky a jablka
Praveze by som fakt povedal ze ten rozdiel je dost velky vzhladom na rozdiel vo vahe a celkovo konstrukcii automobilu. Ved ta ateca musi mat brutal odpor oproti Rku..
Praveze by som fakt povedal ze ten rozdiel je dost velky vzhladom na rozdiel vo vahe a celkovo konstrukcii automobilu. Ved ta ateca musi mat brutal odpor oproti Rku..
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
neviem ci si pozeral poriadne, prva polovica videa je bez chipu, druha s
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
pozeral som pozorne - ved ja rozumiem - potom som teda nepochopil na co si chcel poukazat hmm.
Inak typka mam rad aj ho rad sledujem ma charizmu, ale tie jeho testy (hlavne metodika) su smiesne
Inak typka mam rad aj ho rad sledujem ma charizmu, ale tie jeho testy (hlavne metodika) su smiesne
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
je to general entertainment kanal, nie pre entuziastov. ale tiez mam rad recky no video ktore ma 8 minut a vola sa i depth review. vieme ze to proste je pr eludi co idu kakat v robote a chchu si nieco pustit
Kto chce in depth review tak nemci autogenfuhlel ci ako sa volaju, nemaju problem zadelit 2 hodinove video kde cele auto rozoberu do detailu. plus nemecky prizvuk v anglictine vzdy pobavi
Kto chce in depth review tak nemci autogenfuhlel ci ako sa volaju, nemaju problem zadelit 2 hodinove video kde cele auto rozoberu do detailu. plus nemecky prizvuk v anglictine vzdy pobavi