Dufam, ze tam isiel nejakym low-costom Hadam ho tam to teplo dorazi, uvidime.
Politicka debata
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Politicka debata
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
pekne sa to rozbieha. som zvedavy co z toho vsetko sa potvrdi.
bruchomluvec nesklamal, len sa vykrucal ako had
hlas sa mu trasol paradne.
https://www.aktuality.sk/clanok/716159/ ... -s-dankom/
cital som, ze tito dvaja spolu spavali/spali. len nikto zatial neujasnil, ci aj, irl alebo len online.
cize ten jeho udajny dicpic, by pravda aj mohla byt.
bruchomluvec nesklamal, len sa vykrucal ako had
hlas sa mu trasol paradne.
https://www.aktuality.sk/clanok/716159/ ... -s-dankom/
cital som, ze tito dvaja spolu spavali/spali. len nikto zatial neujasnil, ci aj, irl alebo len online.
cize ten jeho udajny dicpic, by pravda aj mohla byt.
dufam, ze si ho Zsuzsu aj vyfotila a cakam, kedy to leakne
- paranoid.asian
- Používateľ
11. marca, deň po tom, ako Kočner poslal Zsuzsovej správu, že Kotleba podrží vládu, jej znova píše: „Fico má nejaký plán. On nie je v tomto sprostý... Bude vládnuť bez Mostu. S tichou podporou Kotlebu.“ Kočner je presvedčený, že Kotleba by v prípade odchodu Mosta z koalície podržal vládu Smeru a SNS, pretože ani Kotleba nechce predčasné voľby.
12. marca píše Zsuzsovej: „Ja riešim kotlebovcov.“
No a 13. marca z komunikácie vypadávajú zaujímavé informácie. Sedem minút pred druhou hodinou v noci píše Kočner: „Aktivujeme plán B. Kotlebu. Len ak Andrej odskočí (zrejme Danko, pozn. red.), tak ani to nepomôže. A Andrej je K...T.“
O pol tretej v noci Kočner pokračuje: „Zajtra poobede sedím s Cuperom a Lexom. Už som Lexovi písal. Cuper je Kotlebov najbližší poradca. A Lexa riadi Cupera. A ja budem riadiť Lexu. Tak k...a musíme niečo robiť. Sa nebudeme kukať, ako nám to tu Soros k...í.“
https://www.aktuality.sk/clanok/716469/ ... allforjan/
12. marca píše Zsuzsovej: „Ja riešim kotlebovcov.“
No a 13. marca z komunikácie vypadávajú zaujímavé informácie. Sedem minút pred druhou hodinou v noci píše Kočner: „Aktivujeme plán B. Kotlebu. Len ak Andrej odskočí (zrejme Danko, pozn. red.), tak ani to nepomôže. A Andrej je K...T.“
O pol tretej v noci Kočner pokračuje: „Zajtra poobede sedím s Cuperom a Lexom. Už som Lexovi písal. Cuper je Kotlebov najbližší poradca. A Lexa riadi Cupera. A ja budem riadiť Lexu. Tak k...a musíme niečo robiť. Sa nebudeme kukať, ako nám to tu Soros k...í.“
https://www.aktuality.sk/clanok/716469/ ... allforjan/
Hrdost mi nedovoli pozriet to, ale co o tejto sracke pisu konspiracne stranky? Tie ktore za tym vsetkym videli Sorosa? Pracuju nadalej pre Kocnera, alebo aky narativ zvolili?
Pri prezidenstkych volbach vraj switch-li z kotletu na harabina, pre toho skriatka nechutneho by to mohla byt voda na mlyn, pre tu jeho wannabe stranu.
Pri prezidenstkych volbach vraj switch-li z kotletu na harabina, pre toho skriatka nechutneho by to mohla byt voda na mlyn, pre tu jeho wannabe stranu.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- paranoid.asian
- Používateľ
len si to pozri, nech aj ty (teda ak patris k tym ludom tiez) a vsetci ktori z nasratosti, ci akychkolvek inych pohnutok davali svoj hlas kotlebovy, aby videli, ze je to rovnake hovno ako vsetci ti mafosi co tam su.
aj ked, ja uz len z principu, ze je to hlupy nacek, by som mu nevenoval ziadnu pozornost, nie to este hlas.
hlovnove spravy je (aj) kocnerom dotovana konspizumpa.
aj ked, ja uz len z principu, ze je to hlupy nacek, by som mu nevenoval ziadnu pozornost, nie to este hlas.
hlovnove spravy je (aj) kocnerom dotovana konspizumpa.
- paranoid.asian
- Používateľ
Radovan Bránik (facebook)
August 14 at 5:19 PM
Verejnosť očarená ďalšou dávkou Kočnerovej Threemy si zatiaľ nestihla všimnúť, čo sa dnes odohralo na pozadí mediálneho hluku. Ide pritom o fascinujúci úkaz, ktorého obe možné vysvetlenia prinášajú iba zlé správy.
Tretie možné vysvetlenie si zatiaľ nechám pre seba, lebo je ešte len čírou konšpiráciou.
Kľúčová otázka z titulku článku hovorí za všetko: zo všetkých doteraz dostupných informácií Úrad inšpekčnej služby nesmie stíhať a obviniť osoby, ktoré nie sú členmi ozbrojených bezpečnostných zborov. Právomoci ÚIS sú prísne vymedzené a pokiaľ jeho vyšetrovatelia zistia, že sa trestného činu dopustila osoba nespadajúca pod žiadnu z kategórií príslušníkov ozbrojených zborov, prenecháva ju tzv. civilným vyšetrovateľom na ďalšie úkony.
Dnes však vyšetrovateľ Úradu inšpekčnej služby obvinil z prípravy vrážd hneď štyri osoby: Tomáša Szabóa, Miroslava Marčeka, Zoltána Andruskóa a Alenu Zsuzsovú.
Čo to znamená? Skúste hádať.
August 14 at 5:19 PM
Verejnosť očarená ďalšou dávkou Kočnerovej Threemy si zatiaľ nestihla všimnúť, čo sa dnes odohralo na pozadí mediálneho hluku. Ide pritom o fascinujúci úkaz, ktorého obe možné vysvetlenia prinášajú iba zlé správy.
Tretie možné vysvetlenie si zatiaľ nechám pre seba, lebo je ešte len čírou konšpiráciou.
Kľúčová otázka z titulku článku hovorí za všetko: zo všetkých doteraz dostupných informácií Úrad inšpekčnej služby nesmie stíhať a obviniť osoby, ktoré nie sú členmi ozbrojených bezpečnostných zborov. Právomoci ÚIS sú prísne vymedzené a pokiaľ jeho vyšetrovatelia zistia, že sa trestného činu dopustila osoba nespadajúca pod žiadnu z kategórií príslušníkov ozbrojených zborov, prenecháva ju tzv. civilným vyšetrovateľom na ďalšie úkony.
Dnes však vyšetrovateľ Úradu inšpekčnej služby obvinil z prípravy vrážd hneď štyri osoby: Tomáša Szabóa, Miroslava Marčeka, Zoltána Andruskóa a Alenu Zsuzsovú.
Čo to znamená? Skúste hádať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
videl si uznesenie o vznesení obvinenia? lebo zakonna dezinterpretacia v mediach je na dennom poriadku (tym narazam,ze media malokedy rozoznavaju niektore označenia podla TZ, TP atd...)
- paranoid.asian
- Používateľ
nevidel, preto som to sem dal, ze sak mozno niekto sa k tomu vyjadri.
lebo nie az tak moc to napr. ja sledujem a nevidim velmi do toho.
lebo nie az tak moc to napr. ja sledujem a nevidim velmi do toho.
@paranoid.asian - asi si ma nepochopil, kotletu som nevolil, viem co je to za hovno, ale skor ma zaujima, ako tuto situaciu interpretuju konspiratori.
Prakticky cely cas spochybnuju vsetko ohladom vysetrovania, tak ma zaujima, ci to este dokazu robit aj teraz. Aj ked chapem, ze pravidla logiky
im asi vela nehovoria.Tipujem, ze zvolia strategiu ako obhajca Para, ze su to ciastkove info vytrhnute z kontextu.
Prakticky cely cas spochybnuju vsetko ohladom vysetrovania, tak ma zaujima, ci to este dokazu robit aj teraz. Aj ked chapem, ze pravidla logiky
im asi vela nehovoria.Tipujem, ze zvolia strategiu ako obhajca Para, ze su to ciastkove info vytrhnute z kontextu.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- paranoid.asian
- Používateľ
aha, potom sorry.
ja ich necitam. obcas sa dostane ku mne nieco ofc. vyhnut sa tomu uplne zial neda. a zasa dobre je vediet co vlastne siria. to ano.
este by som pockal na blahov status najskor.
ja ich necitam. obcas sa dostane ku mne nieco ofc. vyhnut sa tomu uplne zial neda. a zasa dobre je vediet co vlastne siria. to ano.
este by som pockal na blahov status najskor.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ved nech sa paci, tu sa to da precitat. v podstate klasicky zvast
https://www.hlavnespravy.sk/vyzyvame-de ... me/1857385
https://www.hlavnespravy.sk/vyzyvame-de ... me/1857385
Napriklad taka konverzacia lipsica so zusovou bola cela zverejnena a dostupna.
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01