Pneumatiky :)
Re: Pneumatiky :)
diki hosi - fakt by mi pomohlo keby niekto napisal skusenost s aspon podobnym rozmerom a autom ktore nema 1,5 t + zo skusenosti je to obrovsky rozdiel guma od gumy
Maniak - Bridgestone Turanza ER300 mam teraz a akosi sa zacinam obavat ze je to v podstate velmi dobra volba...a ked sa tak zamyslim podla momentalneho trendu opotrebenia vydzia este minimalne 2 sezony... cielom bolo vybrat nieco podstatne lepsie a zistit ci ma pre moje auto zmysel investovat do gum viac ako je zdrave. Zatial to tak fakt nevyzerá veru ale tie Dunlop SP Sport Maxx MFS ma dost lákajú. Len vravím, aby som nebol sklamaný že tie Turanzy budú ešte najlepšie z toho, ćo viem vybrať...
Ale s tou cenou si to vystihol - okolo 100e je takmer vsetko, az na tie zaujimave veci ktore idu od 150e+ a to fakt nedám
Este som dostal tip do SS pockat do zimy a mozno sa daky novy model objavi, popripade tie starsie mozu ist do akcie - uvidime - kazdopadne za kazdy tip som rád.
warrior606 - pozriem tie Good year - Pireli P7 su ee :p
Maniak - Bridgestone Turanza ER300 mam teraz a akosi sa zacinam obavat ze je to v podstate velmi dobra volba...a ked sa tak zamyslim podla momentalneho trendu opotrebenia vydzia este minimalne 2 sezony... cielom bolo vybrat nieco podstatne lepsie a zistit ci ma pre moje auto zmysel investovat do gum viac ako je zdrave. Zatial to tak fakt nevyzerá veru ale tie Dunlop SP Sport Maxx MFS ma dost lákajú. Len vravím, aby som nebol sklamaný že tie Turanzy budú ešte najlepšie z toho, ćo viem vybrať...
Ale s tou cenou si to vystihol - okolo 100e je takmer vsetko, az na tie zaujimave veci ktore idu od 150e+ a to fakt nedám
Este som dostal tip do SS pockat do zimy a mozno sa daky novy model objavi, popripade tie starsie mozu ist do akcie - uvidime - kazdopadne za kazdy tip som rád.
warrior606 - pozriem tie Good year - Pireli P7 su ee :p
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Ja za seba falken azenis fk510. Velka spokojnost....9
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Dost nestastny rozmer.
Kebyze mas R17 tak by som odporucal Hankook Ventus V12 Evo2 K120.
Tie mam na Accord TypeR vaha cca. 1350 kg, som s nimi spokojny trakcia super pri sportovej jazde a aj za dazda v pohode ,a to auto nema ziaden stabilizacny system, rozmer 215/45 R17.
Vidim tam ale Dunlop SP Sport maxx ktore maju skoro identicky dezen.
Podla stranky vyrobcu su tiez urcene pre sportovu jazdu, ale samozrejme zalezi od zlozenia/zmesi pneumatiky.
Taktiez aj Hankook Ventus Prime3 K125 vyzeraju schopne na papiery...
Kebyze mas R17 tak by som odporucal Hankook Ventus V12 Evo2 K120.
Tie mam na Accord TypeR vaha cca. 1350 kg, som s nimi spokojny trakcia super pri sportovej jazde a aj za dazda v pohode ,a to auto nema ziaden stabilizacny system, rozmer 215/45 R17.
Vidim tam ale Dunlop SP Sport maxx ktore maju skoro identicky dezen.
Podla stranky vyrobcu su tiez urcene pre sportovu jazdu, ale samozrejme zalezi od zlozenia/zmesi pneumatiky.
Taktiez aj Hankook Ventus Prime3 K125 vyzeraju schopne na papiery...
Spoiler: ukázať
Dunlop Sportmaxx GT mam obute uz druhu sadu za 4 roky, vyborna pneu, Eagle mi plavali a po roku strasne hucali, Contiku ich debilnu "dan" priplacat nemienim.
.
Dunlop SP Sport MAXX som nasiel namoj rozmer. Na zimu mam tiez Dunlopy a som mega spoko. Diki čeknem ich
Heatman R17 mam zapisane - ale nechcem ist do r17 - dovod je dost retardovany, no so far som nenasiel ziadne 17 palcove disky v cene do 150e kus, ktore by sa mi hodili k autu a tie R16 ktore mam zo serie su jak usite pre to auto - proste ak to pojde inak chcel by som sa vyhnut R17
Heatman R17 mam zapisane - ale nechcem ist do r17 - dovod je dost retardovany, no so far som nenasiel ziadne 17 palcove disky v cene do 150e kus, ktore by sa mi hodili k autu a tie R16 ktore mam zo serie su jak usite pre to auto - proste ak to pojde inak chcel by som sa vyhnut R17
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
17ky su sprostost na take auto ( aj ked ich sam mam) ... Neviem ako jazdis a ci sa u teba uzivi semi slick napr. Yokohama AD08. Podla mna ale zadok hustis na take male auto moc ( 2.3-2-4 bar). Skusil by som jemne spusti ako sa to bude spravat ( nenalozene). Kluc k uspechu pre sportovu jazdu je tvrda bocnica.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Diki za feedback.
S R17 plne suhlasim, budde to uz moc uskakane, nepohodlnem akoze na ocko pekne ale tam nesmerujeme..
Nahustene mam podla stitku na "sport" ale rad s tym experimentujem. Minule leto som si spustil gumicky na 2.1 a bolo to super na zadku, na predku to bolo malo tak som presiel na 2.3 predok, 2.1 zadok a tak som dojazdil minule leto.
Toto leto som chcel zaexperimentovat s vyssim tlakom, zial sa mi nepodarilo este poriadne pojazdit tuto sezonu na letných.. urcite skusim opat trocha poexperimentovat s tlakom, robi to rozdiel.
Diki za input, pockam na zimu a mimo sezonu kupim letne R16 - so far som najviac naklonený Dunlop SP Sport MAXX, skoda ze XL nie su v R16 kua
Semi slick sa musim este vyhnut chodi na tom aj zena a ona ma fakt stastie na kataklizmicke pocasie ked ide na aute, toto jej nemozem spravit
S R17 plne suhlasim, budde to uz moc uskakane, nepohodlnem akoze na ocko pekne ale tam nesmerujeme..
Nahustene mam podla stitku na "sport" ale rad s tym experimentujem. Minule leto som si spustil gumicky na 2.1 a bolo to super na zadku, na predku to bolo malo tak som presiel na 2.3 predok, 2.1 zadok a tak som dojazdil minule leto.
Toto leto som chcel zaexperimentovat s vyssim tlakom, zial sa mi nepodarilo este poriadne pojazdit tuto sezonu na letných.. urcite skusim opat trocha poexperimentovat s tlakom, robi to rozdiel.
Diki za input, pockam na zimu a mimo sezonu kupim letne R16 - so far som najviac naklonený Dunlop SP Sport MAXX, skoda ze XL nie su v R16 kua
Semi slick sa musim este vyhnut chodi na tom aj zena a ona ma fakt stastie na kataklizmicke pocasie ked ide na aute, toto jej nemozem spravit
- scream
- Pokročilý používateľ
Semislick su idealka ak by si chodil na okruhy/ slalomy... Treba to zahriat, inak je to asi horsie ako bezna guma ale osobne som to nejazdil. Dunlop nejake sport fastresponse som mal svojho casu na celice ale nejake zazraky to nespravilo oproti 10r firestonom...za sucha ofc. Ja by som pozeral aj na cenu, lebo idealnu gumu na vodu a teploty od 5 do 40, sport aj komfort proste nenajdes. Za mna ale urcite tvrdsia bocnica, ma to o chlp lepsi feeling, specialne na lahkom aute, co nadskakuje. Som vzal vcera 90 stupnovu zakrutu ostro a bol tam pozdlzne vyduty asfalt alebo co presne vo chvili ako bol max raid... Predna naprava vo vzduchu, som myslel, ze guma ko ale prezili sme to
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Po osobnej skúsenosti s katastrofálnými vlastnosťami pneu Michelin Pilot Sport 4 som teraz zobral jednu z lacnejších pneu na test. SAVA UHP 2.
U michelin mi vadilo to, že neskutočne hučali, šmykali a na vode pri vzorku 4mm už nedokázali dobre odvádzať vodu, proste auto na vode od 100kmh nesedelo dobre.
U michelin mi vadilo to, že neskutočne hučali, šmykali a na vode pri vzorku 4mm už nedokázali dobre odvádzať vodu, proste auto na vode od 100kmh nesedelo dobre.
BTW ruky prec od Nexen N'Fera SU1 - aj ked hodnotenia ako tak dobre, na Kona EV tragedia udrzat to auto na ceste pri akceleracii a v zakrutach
- scream
- Pokročilý používateľ
To budes asi jeden zo sto, komu sa nepaci snad najlepsia sportova guma do beznej prevadzky. Dufam, ze sava je aspon o triedu lepsia ako pilotka....marfan napísal: ↑Ut 04. Jún, 2019, 06:19 Po osobnej skúsenosti s katastrofálnými vlastnosťami pneu Michelin Pilot Sport 4 som teraz zobral jednu z lacnejších pneu na test. SAVA UHP 2.
XBOX series X
XBOX series X
-
- Používateľ
Posmesky si nechajte pre niekoho ineho. Ak mi tato pneu splni co od nej ocakavam tak nemam problem povedat ze je aj lespia ako michelin.
Scream: najazdil si na tej michelin pneu aspon 30tkm ? Ked vies aka je ? Par ludi mi potvrdilo ze ak sa zjazdi tak su strasne hlucne.
Scream: najazdil si na tej michelin pneu aspon 30tkm ? Ked vies aka je ? Par ludi mi potvrdilo ze ak sa zjazdi tak su strasne hlucne.
Asi mame vsetci divne vnimanie co je sportova guma :))). To ze tisic ludi povie ze to tak je neznamena ze to je pravda. Ked ferko jozko prejde z eco pneu na hocijaku normalnu zmes (co sa za 30k zoderie), tak jasne ze to bude vyspevovat. To je jak zo zimakmi, niekto ma na drahe zimne, niekto jazdi barumy. Preto existuju ludia co maju obutu Hakkapeliittu, a ti co maju zimne.
.
-
- Používateľ
Jasne plne suhlasim ale tie michelin ma dost sklamali v tom ako vsetci ospevuju tu pneu.
Zimne mam Nexen, a velmi dobra guma.
Zimne mam Nexen, a velmi dobra guma.