World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Vyberat tank pre 9 tier ?
Asi by som sa pozrel aka je za nimi 10tka a ktoru chcem hrat potom .
Aspon ja kazdu 9tku co som preexpil som predal .
inak krabice typu e75 su smutne stroje , proti goldom sa rozpadnu aj na vezu ( alebo si na tebe p0h0nkaju deti z pomocnej skoly ktore hraju artyny )
Asi by som sa pozrel aka je za nimi 10tka a ktoru chcem hrat potom .
Aspon ja kazdu 9tku co som preexpil som predal .
inak krabice typu e75 su smutne stroje , proti goldom sa rozpadnu aj na vezu ( alebo si na tebe p0h0nkaju deti z pomocnej skoly ktore hraju artyny )
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"
České T9 T50 a T10 T50/51 sú tiež dobré stroje, len treba pretrpieť T8 TVP.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ad švédi,
mne sa páči tá depresia 11st , inak ten mod dostal aj japončík STB 1 a je to vcelku zujímavé vozítko
mne sa proste svedi páčia, a to nevravím a bufnutých HT
ono tie artiny vypnú hocičo, človeka ale najviac naserie ked ta vypne artina v ktorej sedí snád opica čo má 1/4VN ako ja
a to ja som total noob a dobrých hráčov v artinách až toľko nevidieť
btw KT(C) máte niekto?
Tiger II v T7 a zadarmo
delo klasika 8,8, dlhšie nabíja , iba 1300HP, ale inak stále komplet TigerII pre USA
mne sa páči tá depresia 11st , inak ten mod dostal aj japončík STB 1 a je to vcelku zujímavé vozítko
mne sa proste svedi páčia, a to nevravím a bufnutých HT
ono tie artiny vypnú hocičo, človeka ale najviac naserie ked ta vypne artina v ktorej sedí snád opica čo má 1/4VN ako ja
a to ja som total noob a dobrých hráčov v artinách až toľko nevidieť
btw KT(C) máte niekto?
Tiger II v T7 a zadarmo
delo klasika 8,8, dlhšie nabíja , iba 1300HP, ale inak stále komplet TigerII pre USA
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ono ta depresia nie je zla, len sa s nou treba naucit, pretoze full depression mas iba ked si kolmo na ciel.
Ja mam STB rad aj teraz, po pridani hydropneu ho budem hrat este castejsie
Vyuzil som Twitch balik uz davno, ked bol commander v ponuke, nelutujem, aj tak by som ho nehral
Ja mam STB rad aj teraz, po pridani hydropneu ho budem hrat este castejsie
Vyuzil som Twitch balik uz davno, ked bol commander v ponuke, nelutujem, aj tak by som ho nehral
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- dexterav
- Sponzor fóra gold
tak väčšina to má tak ked si predkom
hlavne 15/16 10 dingá tým plieškom dosť teda, čo neprekvapuje kedže je to rovnaký princíp ako majú ich TDs
pár má ked si vpredu zadnicou a nejaké majú max depresiu bokom
hlavne 15/16 10 dingá tým plieškom dosť teda, čo neprekvapuje kedže je to rovnaký princíp ako majú ich TDs
pár má ked si vpredu zadnicou a nejaké majú max depresiu bokom
- mArtinko5MB
- Používateľ
drviva vacsina ma viac ako 180st rovnaku depresion okrem zadku, kde je motor (aktualne stb), par ma lepsiu depresion v boku (RU, e50), tanky s hydropneu maju plnu depress len nejakych 30st (cca), len pre uplnost
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
dexter ale to je len tým že si pamätáš iba keď ťa vypne, tých zvyšných 90% prípadov si na artinu spomenieš len v tom zmysle aby si nebol zbytočne cieľ ak nemusíš, ale to platí pre všetky kategórie - ani pod muškou iných typov tankov nebeháš ak nemusíš. Jedna artina ťa sama nevypne, a ak sa bavíme o troch, 3 TD ťa vypnú rýchlejšie a spoľahlivejšie ako 3 artiny
Arty je asi jediná kategória čo nevie spraviť carry hry nech ju hrá sebelepší hráč. Nevravím že nemôže mať dobrú hru, ale je 100% závislá od spolupráce nielen vlastného tímu, ale aj súpera.
Arty je asi jediná kategória čo nevie spraviť carry hry nech ju hrá sebelepší hráč. Nevravím že nemôže mať dobrú hru, ale je 100% závislá od spolupráce nielen vlastného tímu, ale aj súpera.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
lenže jedine artina je z 99% o bohapustom klikaní a bud ti dá DMG alebo ťa ochromí a to aj ked si schovaný za domom
3 TDs môžeš oddingať aj všetko artine v podste nič
a už som pár krát stál uprostred mapy kôli artinám
podľa mňa artiny kazia tú hru neskutočne, ked ich treba nemáš ich, ked ich máš strielajú aj tak vtákov, a ked už ide všetko podľa plánu poradíš si aj bez nich
proste vymazať z hry
3 TDs môžeš oddingať aj všetko artine v podste nič
a už som pár krát stál uprostred mapy kôli artinám
podľa mňa artiny kazia tú hru neskutočne, ked ich treba nemáš ich, ked ich máš strielajú aj tak vtákov, a ked už ide všetko podľa plánu poradíš si aj bez nich
proste vymazať z hry
Opravím ťa, artina je o:
1. Lucku (koľko hier som mal s 212A že som dal pod 300dmg lebo som mal čas vystreliť 4x než hra skončila a 3x to šlo úplne do... a nie kam som mieril + všetci schovaní a príležitostí minimum)
...
...
4. Pozícii
5. Klikaní
1. Lucku (koľko hier som mal s 212A že som dal pod 300dmg lebo som mal čas vystreliť 4x než hra skončila a 3x to šlo úplne do... a nie kam som mieril + všetci schovaní a príležitostí minimum)
...
...
4. Pozícii
5. Klikaní
- lukostrel77
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Mar, 2017, 21:09
Asi sa vydám smerom švédske medká 6 a 7tier sa mi velmy páči mohol by to byť príjemný grind, popritom si otvorím aj talianov po tu panteru aspoň bude čo hrať mám aj nejaké free exp keby náhodou
Core i5 12600KF @Stock - ID Cooling FrostFlow x240 | Gigabyte B760M Gaming | Sapphire Nitro+ RX6700XT OC 12GB | Patriot Viper 2x16GB DDR4 @3000 | Samsung 980 250GB - Patriot P400 1TB | MetalicGear Neo Air White 3xFan 120mm | Evga Supernova 750G3 | Windows 11 x64
Msi Mag 32CQ6F Qhd 180hz| Akg K92 | Harman/Kardon Citation 300 | Iphone 13 Midnight
Msi Mag 32CQ6F Qhd 180hz| Akg K92 | Harman/Kardon Citation 300 | Iphone 13 Midnight
Je dobre vidiet ze to este ludia stale hraju a najdu sa aj novy hraci. Mna to uz omrzelo asi pred dvomi rokmi hlavne kvoli arty a rng. Skoda ze ta hra nieje robena viac na skill. A to mi hnije na ucte 25k goldov, 27M kreditov a 200k free xp
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- mArtinko5MB
- Používateľ
Leo odporucam hrat so 100 mm, ovela efektivnejsi
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Stevo no ja to mam posledny mesiac uz odinstalovane, moc som bol frustrovany z hry aj ked som sa furt vracal jak zavislak pre davku. Bez premium je to v high tier o hubu a mam pocit ze posledne mesiace sa to len zhorsovalo, tak som si dal pauzu, mozno docasnu, mozno trvalu.
- mArtinko5MB
- Používateľ
Pišta, ked mas tolko G, nekupis mi lt-432? Budeme kamkovia
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Nakupili ste na Black Market ked bol ?
ja som stihol hviezdu aj focha , dokopy som tam nechal 60mg kreditov
Kupil som aj t34b za kredity a tu som vcera vymenil za STA-2 .
+ som dal aj tu UK arty ( led do garaze ) a fcm36 pak40
ja som stihol hviezdu aj focha , dokopy som tam nechal 60mg kreditov
Kupil som aj t34b za kredity a tu som vcera vymenil za STA-2 .
+ som dal aj tu UK arty ( led do garaze ) a fcm36 pak40
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"