Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
asi tak, vsetko je o peniazoch bohuzial, Xkrat som spominal ze A6 do 20k je nerealne ak nechce kupit blbost
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ved na to asi aj prisiel
20K ostava ale to je na Superba asi vhodnejsia suma ako A6.
Za mna osobne kupuje nudne auta do ktorych by som v zivote nedal take peniaze (20K za 150 konovu 2.0 TDI? pod ma zboku...) ale vsetci mame ine ciele.
Skusim ho apson na 2.0 TSI presvedcit.
20K ostava ale to je na Superba asi vhodnejsia suma ako A6.
Za mna osobne kupuje nudne auta do ktorych by som v zivote nedal take peniaze (20K za 150 konovu 2.0 TDI? pod ma zboku...) ale vsetci mame ine ciele.
Skusim ho apson na 2.0 TSI presvedcit.
uz teraz chodim o 6tej z GA (70km) a tento tyzden som skor jak 7:20 neparkoval v BABroslowski napísal: ↑Ut 11. Jún, 2019, 08:52 Toto no .... co narobis kazdy chce byt co najrychlejsie odbaveny :p
Ja to skor robim poslednu dobu tak, kedze mi to praca umoznuje, ze chodim do prace bud velmi skoro rano, alebo odrobim prve 2-3 hodky z domu a pridem az na obed, popripade ostanem na HO cely den:) Celkom to zlepsuje den :p
ak by ludia nepouzivali odbocku na letisko ako predbiehaci + odbocka na prievoz ako predbiehaci mam to tak za 50min
Spoiler: ukázať
asi chodis v lepsi cas:) akurat o takom case ja uz nezaprkujem pri nas
Jednoduska - Dlha cupra za 20k bude velka vec oproti hociakemu superbéééééčku
Iste nebudu zo seatu tvrdnut kolegom v praci bradavky ako zo superba a audiny ale to je na nom, ci chce nech tvrdnu bradavky jemu alebo okoliu
Iste nebudu zo seatu tvrdnut kolegom v praci bradavky ako zo superba a audiny ale to je na nom, ci chce nech tvrdnu bradavky jemu alebo okoliu
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ano lebo leon cupra st je rovnaka trieda ako a6 alebo superb. Rovnake materialy, rovnaky komfort a rovnako vela miesta
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
solidne mazda6 sa daju kupit za 20, ale zas atmosferu treba krutit. ale superb sa mne mozne tiez paci. inac kadjar som bol aj ja pozriet a tiez mi prisiel mensi jak karoq a tiez uber drahy. som nechapal.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Nehlada take auta, ja mu ani do toho nechcem hovorit kazdy mame svoje sny to mu mozem rovno lexus IS_F poradit za 20-25 ma paradny kus
Kadjar ani nekomentujem radsej, motor je fajn.... a neviem co ien pochvalit. interier je pekny to hej, len nechapem ako mozu vyrabat auta kde sedis vysoko jak na hajzli a zaroven sa citis v aute brutalne utopeny.
Kadjar ani nekomentujem radsej, motor je fajn.... a neviem co ien pochvalit. interier je pekny to hej, len nechapem ako mozu vyrabat auta kde sedis vysoko jak na hajzli a zaroven sa citis v aute brutalne utopeny.
Lexus si mu mohol poradiť, málokoho u nás tá značka napadne a možno by sa mu nejaký zapáčil
atmo sice treba tocit, ale netreba na nu cakat
vpodstate ma na turbe vytaca jedna situacia
rychlost tak 30kmh, dobrzdujes, no a potom potrebujes odrazu vystrelit vpred(chodec uhol z prechodu, autobus pred tebou zasiel na zastavku, pripajas sa na hlavnu a cakas kym prejde auto...)
jednotku tam nedas, lebo skilex je lenivy a este aj kiľavy takze sa za pol roka nenaucil rozumny medziplyn
ides teda na dvojke, mas tam tak 1500-1800rpm, pridas plyn, sekundu a pol stojis na mieste, nic sa nedeje... ty uz chces byt davno prec
odrazu ta to nakopne tak ze na horsiom asfalte/mokru to zacne smykat, a ty vyzeras jak pako co najskor zaspal, a o 2sekundy neskor mu tam piskaju pneu...
s tymto atmo nema problem, slapnes na plyn a v tej "milisekunde" ides vpred, sice biedne, ale ides...
rychlost tak 30kmh, dobrzdujes, no a potom potrebujes odrazu vystrelit vpred(chodec uhol z prechodu, autobus pred tebou zasiel na zastavku, pripajas sa na hlavnu a cakas kym prejde auto...)
jednotku tam nedas, lebo skilex je lenivy a este aj kiľavy takze sa za pol roka nenaucil rozumny medziplyn
ides teda na dvojke, mas tam tak 1500-1800rpm, pridas plyn, sekundu a pol stojis na mieste, nic sa nedeje... ty uz chces byt davno prec
odrazu ta to nakopne tak ze na horsiom asfalte/mokru to zacne smykat, a ty vyzeras jak pako co najskor zaspal, a o 2sekundy neskor mu tam piskaju pneu...
s tymto atmo nema problem, slapnes na plyn a v tej "milisekunde" ides vpred, sice biedne, ale ides...
O krivke tociveho momentu si pocul uz? Tak si pozri ako ho ma atmosfera a ako ho ma oturbeny motor
.