Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
tak dnes krasne krupobytie v KE, kapota a strecha vyzerá jak logitech mx512
čelne sklo off
mam to sklo skusit cez pzp? nevolal som este do komunalnej, ale tento rok mi pre istotu automaticky zrusili poistenie voci zivelnym udalostiam ak sa mi dobre zda
čelne sklo off
mam to sklo skusit cez pzp? nevolal som este do komunalnej, ale tento rok mi pre istotu automaticky zrusili poistenie voci zivelnym udalostiam ak sa mi dobre zda
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
stefan ty vies obcas taku kravinu zadriet,ze chvilku sa nad tebou pozastavim
Jop. Dnes dostali desiatky aut zabrat. Ja som ostal na okreske pod stromom a vyhol som sa tomu. Zvysne auta doma vynimocne skryte.
Aj slusne prsalo. Kym som nastupil za sekundu tak som umyl dvere a pri medirexe tolko vody v “doline” ze som citil ze plavem. 10+cm
Aj slusne prsalo. Kym som nastupil za sekundu tak som umyl dvere a pri medirexe tolko vody v “doline” ze som citil ze plavem. 10+cm
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Fuuurca plavala. U nas v praci xy aut rozbite skla. Ty sa quicky zamysli hlavne nad mobilom v aute a dobre bude. Idem na capaka a kuknut neake pozemky autom. Cp v ke padal dazd ta v presove hovna ze tak zasrate auto som davno nemal. Tie holuby asi pritahuje ta lacna basic skoda friendly for zoom farba.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
stefan obcas je lepsie byt ticho ako rozpravat sprostosti, skus si to,pomoze ti to.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Cize telefonovanie v aute je ok? Ked ti clovek povie ze si spravil sprostost,tak mam byt ticho? Nebudem. Precitaj si svoje komenty. Ja si dam dalsiu 12tku s usmevom
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
Aspon uz vieme kde beries tie rozumy...
Dáš si 12ku a s úsmevom za volant, či ako to mám chápať? Hlavne že quickyho drbeš za mobil v aute.
Spoiler: ukázať
auto: Logan mcv 1.6 16v, k4m
problem:
-volnobeh na hranici zhasnutia motora(~550rpm, ma byt 800), aj prudsie otocenie volantom na volnobehu skoro udusi motor, za trasenia to nejak ustoji...
-ak je po studenom starte pustena klima, tak prvu minutu po nastarovani, vzdy po tuknuti plynu ostanu otacky vysiet tak na 2500rpm aj 3-4sekundy po pusteni plynu
-ak mam napr. 6000RPM a plyn na podlahe, odrazu pustim plyn a skocim na brzdu tak auto so sebou este trhne, akoby som tomu pocas brzdenia na polsekundu dal plny plyn
nejaky rychly tip? zanesena skrtiaca klapka?
problem:
-volnobeh na hranici zhasnutia motora(~550rpm, ma byt 800), aj prudsie otocenie volantom na volnobehu skoro udusi motor, za trasenia to nejak ustoji...
-ak je po studenom starte pustena klima, tak prvu minutu po nastarovani, vzdy po tuknuti plynu ostanu otacky vysiet tak na 2500rpm aj 3-4sekundy po pusteni plynu
-ak mam napr. 6000RPM a plyn na podlahe, odrazu pustim plyn a skocim na brzdu tak auto so sebou este trhne, akoby som tomu pocas brzdenia na polsekundu dal plny plyn
nejaky rychly tip? zanesena skrtiaca klapka?
Rychly tip je odniest do servisu na diagnostiku a potom nechat opravit tam alebo inde zavady.
.
Pojde do autorizaku
Zacal by som okolo klapky. Skontrolovat ci je mechanicky v poriadku, premerat IACV a TPS.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Vycisti klapku a senzory v sani, odpojit baterku a ak dacia pozna " kalibraciu volnobehu" tak vykonat. Jedina vec co sa s tym da robit doma, ked diagnostika neukazuje chybu.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
jo, skusim, len bude je vonku 32°C alebo tornado, ani v jednom sa mi to nechce robit...
a ked ne, musi ist aj tak do servisu lebo treba menit čapy
a ked ne, musi ist aj tak do servisu lebo treba menit čapy