Aku silu by malo: 2x MSI NX6600GT SLI
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Aku silu by malo: 2x MSI NX6600GT SLI
mam tuto GK MSI NX6600GT TD128E, chcem sa opytat aky vykon by som dosiahol spojenim tychto dvoch kariet, ci sa mi to oplati dokupit este jednu alebo predat tuto a kupit nico silnejsie. Dakujem
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
Re: Aku silu by malo: 2x MSI NX6600GT SLI
BaM napísal:mam tuto GK MSI NX6600GT TD128E, chcem sa opytat aky vykon by som dosiahol spojenim tychto dvoch kariet, ci sa mi to oplati dokupit este jednu alebo predat tuto a kupit nico silnejsie. Dakujem
Urcite predat a kupit nieco poriadne .
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
- Ledy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Júl, 2005, 20:00
Tipujem tak asi ako 6800GT. To je tak okolo 5000-5500 bodov v 3D05. Pripajam sa, neoplati sa kupovat Dalsiu, kup radsej nieco poriadne.
CPU: C2D Q8300@2500Mhz MB: ASUS Rampage Formula RAM: ADATA 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15 VGA: Sapphire 4870X2 HDD: 2x320GB WD YS-series Mouse: Razer Copperhead Keyboard: Saitek Eclipse Monitor: IBM Thinkvision C190 Audio: Creative S750 7.1 PSU: Fortron Everest 800W
a ty mas Sli desku? ne to se skutecnì nevyplati narùst vykonu ve sli je celkovì mizerny v porovnani s ati crossfire.
Radìji jednu poøadnou kartu...
jinak stacili asi 2 minuty na google
http://www.motherboards.org/reviews/har ... 524_6.html
Radìji jednu poøadnou kartu...
jinak stacili asi 2 minuty na google
http://www.motherboards.org/reviews/har ... 524_6.html
staci trosku pohladat - http://pretaktovanie.sk/modules.php?nam ... 1143793849
vysledky z 3DMarkov neber ani orientacne pretoze v tych je SLI dost dobre
vykon SLI kariet je diskutabilny, rozhodne sa to neda prirovnavat k single kartam - niekde je citelny, inde o nicom(niekde je dokonca SLI horsie ako single),
neviem co stoji "ojazdena" 66GT, ak je to tak do tych 1500SKK mozno by sa dalo uvazovat o SLI ale inak radsej predaj a kup nieco nove
vysledky z 3DMarkov neber ani orientacne pretoze v tych je SLI dost dobre
vykon SLI kariet je diskutabilny, rozhodne sa to neda prirovnavat k single kartam - niekde je citelny, inde o nicom(niekde je dokonca SLI horsie ako single),
neviem co stoji "ojazdena" 66GT, ak je to tak do tych 1500SKK mozno by sa dalo uvazovat o SLI ale inak radsej predaj a kup nieco nove
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Ono ten test na pretaktovanie som pozeral, a viem ze narast SLI je slaby, len ma to zaujalo z toho hladiska ze 6600viem lacno kupit, a zadruhe by som rad dkusil to SLI rozchodit na mojej doske(upravov cipu a inim biosom)
Ale skusim najst kupcu na moju kartu a uvidim.
Vdaka za postrehy.
Ale skusim najst kupcu na moju kartu a uvidim.
Vdaka za postrehy.
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG