Všeobecná diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Všeobecná diskusia
stefan, je este vobec 1.6 k dispozicii? V po FL superbe su uz len 2.0 TDI.
FVE 12.45 kWp V/Z
Skubanie sa riesi (nvm v akom to je stave teraz nepozeral som posledne TPI), aktualne ale vyjde ZDA na iny pruser .
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Rozviň aspoň trochu... ...či nemôžeš?
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Normalne sem do tejto temy chodim pozerat iba novinky a nic nepisat, ale toto fakt nepochopim. Vzdy tu nieco napises polo-tajomno a potom sa robis na tom za screenom, ze sa ta ludia pytaju vzdy na celu story, lebo su samozrejme zvedavy, obzvlast, ak sme v teme s autami a ty pises o autach. A takto dokolecka, dokola, mesiac za mesiacom, rok za rokom. Len za poslednych par stranach to takto bolo 2x. Ja sa pytam, ze aky zmysel ma nieco taketo? Ked o tom nemozes pisat verejne, tak nepis predsa nic. V opacnom pripade to tu napis cele. Ako male deti, fakt
Spoiler: ukázať
No, zacnem odzadu, detske mi pripada to, ze dospely chlap zmysla takto "malomestiacky" az by osm povedal infantilne. Bohuzial ti nedochadza to, ze niektore info sa von zatial dostat nemoze, a ked bude cas isto tu bude, proste sa nauc akceptovat fakt ze niektore veci nie su verejne, a preto aj chalani vela pisu ked sa potrebuju k niecomu dopatrat. To ze tebe to drazdi jemnocit, neni moj problem, rovnako ani tvoj nazor na moje mesiac za mesiacom a rok za rokom vyjadrovanie (co sem pisem coraz menej kvoli casu ale tak story si treba spravit), to je aj dovod toho preco som si nepozrel poslednych par stran, stefanovi by tieto veci taktiez mohli dopnut (pisane v druhej vete), takze neustale bulikanie o info nema vyznam, rovnako ako to tvoje.icefire napísal: ↑Ne 15. Sep, 2019, 22:23Normalne sem do tejto temy chodim pozerat iba novinky a nic nepisat, ale toto fakt nepochopim. Vzdy tu nieco napises polo-tajomno a potom sa robis na tom za screenom, ze sa ta ludia pytaju vzdy na celu story, lebo su samozrejme zvedavy, obzvlast, ak sme v teme s autami a ty pises o autach. A takto dokolecka, dokola, mesiac za mesiacom, rok za rokom. Len za poslednych par stranach to takto bolo 2x. Ja sa pytam, ze aky zmysel ma nieco taketo? Ked o tom nemozes pisat verejne, tak nepis predsa nic. V opacnom pripade to tu napis cele. Ako male deti, fakt
PS: pisat budem, predstav si, lebo uz len vdaka tomu mam SS od dvoch clenov ktorym som radil pockat s kupou motora, pripadne si vybrat iny objem. To ze tebe to ziadne info neprinasa, ma mrzi, ale v takom svete uz zijeme no.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
a ja som zas nepochopil tu druhu vetu.ach jaj .som retard no. cize 1,6tdi je ok? zajtra slubijem.ze si uz nedam 6piva na ranajky
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Sranda je ze 1.0TSI sa uz objednat neda
Uz len skladovky + este ma prist nejakych 50skladoviek na slovensko
Cize kto si chce nakonfigurovat benzinoveho golfa, tak mu ostal len 2.0TSI
Uz len skladovky + este ma prist nejakych 50skladoviek na slovensko
Cize kto si chce nakonfigurovat benzinoveho golfa, tak mu ostal len 2.0TSI
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
no hrozne nieco, ostal uz len ten najlepsi motor
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
To by nebol problem keby sa dal vybrat aj v inom nez GTI a vyssie. Ak kombi tak ostal iba R.
nie je to len u golfu
nie je to len u golfu
Naposledy upravil/-a stiv v Ut 17. Sep, 2019, 19:02, upravené celkom 1 krát.
.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
aha, akurat som kukal ze tam nie je
a nema tam pribudnut? 150hp verzia ako v A4 potichu nahradila 1.4ku
a nema tam pribudnut? 150hp verzia ako v A4 potichu nahradila 1.4ku
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Pochybujem, ked som pozeral davnejsie rline highline tak bol na vyber iba 1.5 alebo 2.0tdi a odvtedy ziadna zmena.
.
Tip na nejaky kvalitny servis v KE? Vymenit capy riadenia a brzdy, filtre, olej na i30cw... Ziadna raketova veda
hyundai autorizak su sice neschopaci, ale aspon maju vsetko 3-4predrazene.. A auto uz v zaruke nie je cize tudy cesta nevede
hyundai autorizak su sice neschopaci, ale aspon maju vsetko 3-4predrazene.. A auto uz v zaruke nie je cize tudy cesta nevede
Skus sa možno opýtať v https://www.facebook.com/groups/hyundaiklubslovensko/
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
ja chodim do best drive na moldavskej.
bol som tam 3x a bez problemu.. nemaju problem ani s vlastnymi dielmi a olejmi.
bol som tam 3x a bez problemu.. nemaju problem ani s vlastnymi dielmi a olejmi.