Gothic 3
Mne to spravilo to iste,dufajme ze to neni bug.Taktiez ked som na zaciatku povedal Gorn-ovi(tusim to bol on) aby ma doviedol k rebelom,hned som ho nenasledoval,vsak asi pocka,gulove!Utiekol,napisalo sa quest canceled a uz ho neni nikde.Keby som isiel za nim tak aj on zmizne?Dufam,ze sa potom na to nestahoval dalsi quest.Ozaj uloha pre hraniciara pri kamenom kruhu,zabit Shy deer,zabijem ale nic?!
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
jj aj u mna asi je bugly Q no tentoraz som vsetko okolo toho hraniciara vyvrazdil aby ho nezabil napr diviak
este jedna vec akosi som sa stratil v dejimam najist nejaky ch rebelov a s nim mam pokecat... neviete kde je???
zatial som bol len v Cape Town =vwelmi ma to tam chytilo no spomenul som si ze si mozem vybrat 3 cetsy 1.pridat sa k rebelom na severe 2.k orkom a myslim ze za 3.k zoldakom chcem ist k ludom tak snad neovlivnim dej prijatia k ludom ak robim dake Q aj za zoldakov
este jedna vec akosi som sa stratil v dejimam najist nejaky ch rebelov a s nim mam pokecat... neviete kde je???
zatial som bol len v Cape Town =vwelmi ma to tam chytilo no spomenul som si ze si mozem vybrat 3 cetsy 1.pridat sa k rebelom na severe 2.k orkom a myslim ze za 3.k zoldakom chcem ist k ludom tak snad neovlivnim dej prijatia k ludom ak robim dake Q aj za zoldakov
Akosi som ta nepoxopil,tak jedneho rebela alebo viaceryx?Nehladas nahodou tyx v R.?Aha asi toho co ho hlada aj Uruk?je to ten co hadze hnoj.A splnil si to s tou zverou?Lebo ked to loadnem tak zas su tam 2 shy deer,zabijem ix,ale maju normalne maso.Ako mas nastavene detaily?Ako ti nacitava,lebo cital som ze lepsie bezi ked ma 6600 s 2gb ako 7600 s 1gb,jednoduxo je lepsie mat ram ako grafanu
- Memnon
- Pokročilý používateľ
medium a k tomu mam lagy sem tam cuca z ramky 1.1-1,2GB aj ked mam len 1GB ramku
ano predovseatkym by som mal zvacsit RAM no nemam tearz prachy taze co uz narobim
no ako som uz zistil v deji tych rebelov je viac ked som sa pytal dakeho somara mi odpoveal ze rebeli su vsade, v lese v horach, v jaskyniach....... ja osobne uz mam zaznacene dva rebelske kempy
brutal ma to chytilo a uz som nasiel aj jeden pozitivny BUG na peniaze ak budes mat nedostatok napis
ano predovseatkym by som mal zvacsit RAM no nemam tearz prachy taze co uz narobim
no ako som uz zistil v deji tych rebelov je viac ked som sa pytal dakeho somara mi odpoveal ze rebeli su vsade, v lese v horach, v jaskyniach....... ja osobne uz mam zaznacene dva rebelske kempy
brutal ma to chytilo a uz som nasiel aj jeden pozitivny BUG na peniaze ak budes mat nedostatok napis
- Memnon
- Pokročilý používateľ
no nechapem sak on chce aby si mu doniesol maso zo Shy Deer a to mi chces povedat ze ten Q sa spravi ked zabijem vsetkych??? tak to je uz fatal blbost a mas pravdu da sa naostit no co na tom ked som ho uz dal Wenzelovi
a a k tym obrazkom
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8885
tu je ich dost samozrehjme in-game
a este jedna vec to je ako fallout nejde o grafiku ta hra je uzasna :kid:
a a k tym obrazkom
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8885
tu je ich dost samozrehjme in-game
a este jedna vec to je ako fallout nejde o grafiku ta hra je uzasna :kid:
rastu naozaj pri rieke,vlastne je to ta cesta ktorou tam ides(Z Cape Dun do Montery,ked prides k zrubu,tak nalavo,napravo su bandity),je ix tam dost,ale musis aj plavat na druhy breh.hra nie je o grafike(a grafika je dobra),je o atmosfere,dufam aj o pribehu,o volnosti...