Tak som si to poskúšal, servítkový test, 21h na vzduchu. Rovno som vyskúšal všetky, zaujímalo ma aj ako to bude s vôňou nastriekanou dvakrát na tom istom mieste.
Najprv to najdôležitejšie, rozdiel medzi Intenskami z Fann (1r 9m stará) a Notina (1m stará) nie je žiaden, ako pri jednom, tak pri viacero strekoch - ak by to bol fejk alebo zriedené, tak by to voňalo odlišne a držalo inak, no to sa nestalo, sú identické ako vôňou, tak výdržou po čase.
Musím ale potvrdiť, že Intense funguje, síce je celkovo slabšia ako všetky ostatné vôňe, ktoré mám (intenzitou vône a celkovou výdržou) ale oproti EDT Bottled (Man of today edition) to je drasticky lepšie, EDTčku som už po 4 hodinách zo servítky takmer necítil, nejaké pozostatky vône ostali ale bolo to všetko, no aspoň sa už ďalej neodparovala, aj ku koncu bola extrémne slabo ale rovnako cítiť. Takže EDP u Boss Bottled fungujú.
Ale dosť to ukázalo aj rozdiel keď je to na nejakej celulóze v izbovej teplote ( a celkovo trošku nižšej pri aktuálnom počasí) a ako je to na tele, moja Bottega Veneta Pour Homme už teraz ráno po tých 16h bola slabšie cítiť ale na to, že to je EDT to je výborný výsledok. Do momentu, keď to dám na seba.
Takže taká nemastná-neslaná skúsenosť s Notinom, nová Bosska (super), druhý produkt nejaké 3 roky starý (bez nejakej dedikovanej zľavy). To je asi naozaj tipos bingo, čo človek nakúpi.