Ja som si aj na pozemok poziciaval v podsstate plnku od PSS, ktoru som potom prefinancoval v Mbank a spojil hypo na byt s hypo na pozemok.CL4P-TP napísal: ↑St 09. Okt, 2019, 10:56Nechcem to tu moc zasierac otázkami o hypo ... ale jak riesis to postupne financovanie ? pozemok mas zaozeny tym padom uz aj vyplateny ? preco musis teraz zarobit na stavbu ? ja myslel ze im staci ako tak ta hodnota pozemku a neake prachy ti uvolnia, postavis nieco, zdokladujes a znovu ti nieco pustia. Ci mam milne predstavy ?
tj. mam poizemok zalozeny aj byt zalozeny, v banke minus 1XX XXX a musim zacat stavat dom zo svojho lebo potrebujes mas nieco co ma hodnotu aby ti dalej pozicali, a teda tu hodnotu vytvorim zvysenim ceny pozemku ze ho upravim, zalejem zaklad a tak.
Asi ta miatlo ze som nespomenul ze aj pozemok je na pozicku. vsetko je na pozicku u mna ale zatial to prijem zvlada no veru citim tlaky ze nemozem vypadnut z prijmoveho cyklu a chcem to nejako redukovat no hold, clovek ked chce tak musi ist na limit ak nezdedi