kupil som si do prace etiketovaciu tlacieren, ku ktoremu je ovladaci softver. kedze vymena mojho pracovneho kompu je len otazkou toho kedy si nasetrim dost penazi aby som si mohol kupit nejaky poriadny elitebook alebo thinkpad nerad by som licenciu na ovladaci softver aktivoval na kompe ktory asi kazdu chvilu vymenim.
uvazujem preto nad virtualizaciou, teda ze na server by som nahodil nejaky uplne okresany windows do virtualboxu, a nasledne by som sa sem pripajal cez nejake vpn. otazka je, ako vyriesit viditelnost tlacierne, lebo ta bude v kancelarii na sieti a server mam doma. je toto schodna cesta?
virtualizacia ovladaca tlacierne
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
virtualizacia ovladaca tlacierne
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: virtualizacia ovladaca tlacierne
Preco server na pracovne veci doma?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Hm toto je podla mna skrabanie sa pravou rukou za lavym uchom. Len preto, ze to teoreticky ide spravit. Na novom kompe ti vyresetuju licenciu alebo nieco. Urcite by som to neriesil takto.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
A volal si stou firmou, ci je mozné tu licenciu preniest? pride mi, ze ides pouzit zbytocne zlozite riesenie na jednoduchy problem
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Presne, musia mat nejake riesenie pre pripad, ze ti dane PC odide - budes vlastne v stave v akom si teraz.
Skor sa cudujem, ze etiketovacia tlaciaren ma vobec nejaky strasny soft, na ktory musi byt licencia.....
Skor sa cudujem, ze etiketovacia tlaciaren ma vobec nejaky strasny soft, na ktory musi byt licencia.....
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Licenciu si si uz raz zaplatil a nikto ta nemoze obmedzovat v prenositelnosti. Takze ani reci ako poplatok a pod nepomozu (na to doplatil disig). Hod to hocjakemu lepsiemu pravnikovi a sud by si vyhral.
.
Aj pri Microsoft OEM?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
prenos licencie je jedna vec, viem ze riesitelna, druha je ze robim z viacerych pocitacov, a chcel by som spustit tlac aj z druheho kompu.
Spoiler: ukázať