pises ze na 15 FPS dost hratelne ,ha tak to by som urcite nehral,sekanie musis vidiet s daleka a ze hratelne

na low detail by som to nehral.hral by som to tak aby to bolo co najkrajsie a obrazky kolo 25-35 ,to uplne staciallshe napísal:no vazne 20 FPS este celkom schopne to ide....iba sem tam ked klesne na tych 15 cca tak to potom seka. ale vypol som AA a AF , motion blur - off, road reflection detail - low a na 1280x1024 uz to ide na 50 - 60 FPS takze tu uz je to velmi dobre hratelne:)
a preco nehras na 1024x768 ,to nestaci?len co bude doska odskusam a uvidimescream napísal:ja som zistil ze sa mi to este viac paci ked dam visual na low:) a celkom stupne aj fps:)... ale na 1280x1024 na 6600GT nehrozi ani ked dam shadre na medium a zvysok na low.... je to hratelne ale nie plynule.... a ten co povie ze na 20 fps to slape super a krizovych je az 15fps je blazon:)
som povedal ze na 20 to slape super? som povedla ze je to este dost hratelne na 20 FPS.... to som mal vsetko na maxime 4xAA a 4xHQAF ked som to vypol tak krasne bezi na 40 - 50 FPS a TO uz je super pri 1280x1024scream napísal:ja som zistil ze sa mi to este viac paci ked dam visual na low:) a celkom stupne aj fps:)... ale na 1280x1024 na 6600GT nehrozi ani ked dam shadre na medium a zvysok na low.... je to hratelne ale nie plynule.... a ten co povie ze na 20 fps to slape super a krizovych je az 15fps je blazon:)
no dost neskoro ja uz od vceraallshe napísal:ja hram uz full verziuThief napísal:No tak som nastartoval demo a dost ze sklamanie. Grafika dost taka "divna", hw narocnost teda riadna, zeby som si zahral nejak rozumne na lepsie jak stredne detaily bez aa af na 1024 nehrozi. No hold, chce to full verziu a lepsiu grafaren
som nepovedal ze to mam odvtedy ked som to pisal ale uz od stredy rana. keby si precital vyssie prispevky tak tam som v stredu pisal ze uz to mamkrocan napísal:no dost neskoro ja uz od vceraallshe napísal:ja hram uz full verziuThief napísal:No tak som nastartoval demo a dost ze sklamanie. Grafika dost taka "divna", hw narocnost teda riadna, zeby som si zahral nejak rozumne na lepsie jak stredne detaily bez aa af na 1024 nehrozi. No hold, chce to full verziu a lepsiu grafarena celkom sa mi ta zacina pacit a na 6600GT mam vypnute rozmazavanie a tiene na medium a ostatne na najvysom a zapnute a v pohode hratelne cca tych 35-40 fps :blind:
som nepovedal ze to mam odvtedy ked som to pisal ale uz od stredy rana. keby si precital vyssie prispevky tak tam som v stredu pisal ze uz to mamallshe napísal:no dost neskoro ja uz od vceraa celkom sa mi ta zacina pacit a na 6600GT mam vypnute rozmazavanie a tiene na medium a ostatne na najvysom a zapnute a v pohode hratelne cca tych 35-40 fps :blind: