Stavba rodinného domu
Re: Stavba rodinného domu
Ja som na tom podobne, akurat mam horsi termin, 6-8 tyzdnov tak pevne verim, ze to stihnu do Vianoc. O dva tyzdne nas caka kolaudacia.
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
zaluzie ste uz kludne mohli nechat na leto, mne ich dali v septembri a doteraz som ich nepotreboval stiahnut
problem je ze my nemame zaclony a teda ziadne sukromie, takze ich potrebujeme surne
Na leto by som to nenechaval, vtedy si kazdy riesi zaluzie a klimu a cakacky su tam hrozne.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
nooo akoze asi mi to bolo jedno,toto je uz jedna z poslednych veci, okrem zamkovej dlazby... na leto si nechavam garaz /sietky na okna.
Sieťky na okná rieš koncom zimy/začiatkom jari, než začne lietať hmyz. Síce, nemáš tú rekuperačku? To by si ani nemal otvárať okná nie?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
samozrejme,ze mozes to kde si taku hlupost cital.
boha uz sa neviem dockat na vianoce v novom dome, sice som cakal,ze to bude podstatne skor, ale uz kaslem na to,nech sa podokoncuje a bude
jedine mi bude strasne chybat orange fibernet QQ s dsl 50-70mbit
boha uz sa neviem dockat na vianoce v novom dome, sice som cakal,ze to bude podstatne skor, ale uz kaslem na to,nech sa podokoncuje a bude
jedine mi bude strasne chybat orange fibernet QQ s dsl 50-70mbit
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
A načo si si potom robil rekuperačku? Len tak vyhodiť peniaze do vzduchu? samozrejme, žeby si nemal vetrať oknami ...
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ked sa ti maly poserie do plienok v izbe ta ti poviem vtedy ze neotvaraj okno
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Leon
- Pokročilý používateľ
Presne som si myslel, že sem príde mudrovať niekto s takymi blbosťami. Tak nemal a MUSEL je troška rozdiel. Ak sa bavíme o vetraní ako takom, tak okná by si určite otvárať nemal. Predsa to je podstata rekuperácie, že ti ohrieva/chladí vzduch (ušetrené náklady) a čistí od nečistôt (zdravšie dýchanie). Samozrejme tomu a tomu nemá kto čo rozkazovať, že? Ale tak zase má to určitý zmysel, prečo si to dávam, a robiť veci naopak len preto, že mne niekto povedal, že niečo nemôžem ...
.
-
- Pokročilý používateľ
leonik,ked budes mat realne skusenosti tak napis. rekuperwcia ti nevyvetra izbu rychlo. raz za cas to okno otvoris. a to nehovorim o wc, tam to proste trva kym to vyvetra. s okbom to mas skor. v zime zas nebudem spat pri otvorenom okne, to ano. ale zas nezijeme v utopii. ale pevne verim ze dome mas okna bez kluciek a proste ich nikdy ani neotvoris
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Leon
- Pokročilý používateľ
Ďalšie blbé príklady o ktorých reč nebola len aby si musel mať silou mocou pravdu? Pochybujem, že sa Wingo pýtal na situácie, kedy len stačí použiť selský rozum ...Keď mi príde nečakaná návšteva a mám naprdené po klobáse, tak tiež nečakám na rekuperačku ...
.
-
- Pokročilý používateľ
ved o tom sa bavime nie?ze netreba otvarat okna. treba otvarat okna. neber to osobne. nic v zlom.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
pri rekuperacke otvarat okna minimalne...
kto si toto pretvori na vetu okna otvarat kedykolvek, jeho vec
kto si toto pretvori na vetu okna otvarat kedykolvek, jeho vec