Pneumatiky :)
Re: Pneumatiky :)
ale ved bežne sa prehadzujú zadné na predné, nie? či? inak aký rozmer za 20€? ja platievam okolo 20€ za R18 (zhadzujú sa gumy s diskov) + vyváženie a výmena na aute, dnes idem akurát na to
ešte sa spýtam, máte niekto skúsenosti s nejakou konkrétnou sadou na lepenie defektu - knôty? chcel by som to hodiť do auta, lebo už sa mi stalo že som šiel v nedeľu večer domov z chaty a akurát som dostal defekt a po diaľnici sa trepať s dojazdovkou nebolo príjemné, samozrejme po ceste žiadny servis otvorený tak to bolo celkom peklo, toto mi príde ako fajn riešenie, prípadne som rozmýšľal nad kúpou disku a novej gumy ako plnohodnotnej rezervy ale to musím ešte skúsiť či sa zmestí pekne pod plato kufra
ešte sa spýtam, máte niekto skúsenosti s nejakou konkrétnou sadou na lepenie defektu - knôty? chcel by som to hodiť do auta, lebo už sa mi stalo že som šiel v nedeľu večer domov z chaty a akurát som dostal defekt a po diaľnici sa trepať s dojazdovkou nebolo príjemné, samozrejme po ceste žiadny servis otvorený tak to bolo celkom peklo, toto mi príde ako fajn riešenie, prípadne som rozmýšľal nad kúpou disku a novej gumy ako plnohodnotnej rezervy ale to musím ešte skúsiť či sa zmestí pekne pod plato kufra
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
ja som dal za R16 20e
a asi posledne dva roky mi ten isty servis prestal prehadzovat zadne za predne a pod...predtym 10r to robili, uz nie
a asi posledne dva roky mi ten isty servis prestal prehadzovat zadne za predne a pod...predtym 10r to robili, uz nie
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ja som chcel prehodit sam ale cestou do garaze bolo volno v pneuservise, tak mi prehodili bez vazenia za 8E.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Sice mam plnohodnotnu rezervu, ale mam aj kompresor a takuto sadu https://www.aliexpress.com/item/4000065683093.html Zatial som to nepotreboval, takze skusenosti s tym nemam. Knoty su dobre lepkave, nastroje na vrtanie a pretlacenie knotov posobia tak, ze by mohli vydrzat aspon jedno pouzitie. Ked som ich skusal ohnut v ruke, tak sa tvarili celkom pevne. Neviem na co ine sa pri tychto produktoch zamerat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
no asi hlavne aby sa neohýbali tie kolíky, inak by to malo byť všetko na jedno kopyto, samovulkanizačné pásiky a lepidlo ktoré môže človek aj nemusí použiť, aspoň čo som sa dnes dočítal objednám niečo (len reku ak má niekto konkrétnu skúsenosť s ktorou je spokojný) a hodím do auta kým nevyriešim plnohodnotné koleso do kufra (ak sa zmestí miesto rezervy)
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Inak Dunlop Wintersport 5 su otras co sa tyka spotreby...
Vcera 130-140 z BA az do GA a spotreba 7.8l na letnym 6.4l...ked sa ide do s110 tak to dam na 5.7 ale vyssie rychlosti...
Vcera 130-140 z BA az do GA a spotreba 7.8l na letnym 6.4l...ked sa ide do s110 tak to dam na 5.7 ale vyssie rychlosti...
hmm, ja som kupil Dunlop SP Winter Response 2 (R15) uvidime ako na tom budu, aj ked ja po dialniciach vela nenajazdim.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No to sa mi nechce verit, ze rovnaky rozmer gum spravi 1,4l rozdiel spotreby. Nemas to podhustene?
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
nemam, rovnake nahustenie islo
do 120 sa tam spotreba drzi celkom ok, ale 130+ to islo sialene hore
do 120 sa tam spotreba drzi celkom ok, ale 130+ to islo sialene hore
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Stačí že fúka vietor a hneď je tam liter navyše
Nejaky overeny eshop s pneu (lepsie znacky), ktory neposiela cez geis? Jedne pneu mi stoja uz 4 dni na depe v ke. Ani naznak o dorucenie a dovolat sa tiez neda. Nikdy som vacsiu stoku ako GEIS nevidel. A to nie len moje pneu. Typek z obchodu ked volal tak vravel ze maju problemy s nimi. Recenzie to tiez potvrdzuju.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja tiez nemam moc dobre skusenosti s GEIS, hlavne ked tam clovek vola, to je katastrofa. 2 roky dozadu tiez takto pred vianocami mi mali nieco doniest a ani som sa toho nedockal, stale bol balik v depe a poznamka, ze prijimatel nezastihnuty. Ale asi su lacny ked ich pouzivaju
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
pani, hladam zimne pneu 215/50 R17 do 100eur. Co najlepsie mozem kupit pre 4x4?
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro