Gothic 3
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
jo dik nasiel som ich ja som ich totiz hladal pri rieke ktora je pri tom Ork Temple
no tak snad vies poradit s tym Q Hengey The Farm Raider akosi sa v nom neviem pohnut ak vies co tam treba bol by som rad
a este nieco tie paniaze sa v celku hodia napr na Q u VAKa ked potrebuje 50 000g cize som rad ze som tie prachy nazbieral
no tak snad vies poradit s tym Q Hengey The Farm Raider akosi sa v nom neviem pohnut ak vies co tam treba bol by som rad
a este nieco tie paniaze sa v celku hodia napr na Q u VAKa ked potrebuje 50 000g cize som rad ze som tie prachy nazbieral
tak toto ma strasne zaujima ako sa da na ATI kartach roschotit AAcrux2005 napísal:len velmi kratko som ho zatial hral ...
laguje aj s 2GB RAM, potrebujes velmi vykonne CPU a GPU
- hra je celkovo dost buggy
ani 1. PATCH moc nepomohol ...
AA je len na ATi grafickych kartach mozne a aj to len vDaka triku ..
u nVidii funguje AA len s velkym vypadavanim textur = nefunkcne defakto (standardne sa neda zapnut)
G3 vyuziva len Bloom, keby to dakoho zaujimalo, HDR nie je implementovane ..
/sceenshoty neskor
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
no v mojom Q je daky banik v NEMORe a chcel nieco odo mna nevim prsne co len tam vravi ze ak ho najde jeho sef tak ho da orkom ci take daco myslel soim ze aby si sa kukol do Q book a na splnene Q
a k tvojmu problemu: stray wolf su hned po ceste smerom juhovychodna brana hore po ceste do CAPE Dun je to jaskyna ak ides po ceste od juznej brany smer cape dun na pravo ak by si nevedel najist napis spravim screen a uploadnem
a k tvojmu problemu: stray wolf su hned po ceste smerom juhovychodna brana hore po ceste do CAPE Dun je to jaskyna ak ides po ceste od juznej brany smer cape dun na pravo ak by si nevedel najist napis spravim screen a uploadnem
Aha tak ty si myslel tento trik tak to us pouzivam od 6.8 ale na g3 mi to nefungovalo ale na 6.10 som neskusal takze idem testnut znovacrux2005 napísal:cawBako napísal:naozaj mi nievie nik poradit ako na to AA
stiahni si Catalyst 6.10 , premenuj Gothic3.exe na Oblivion.exe
V CCC zapni AA a popripade AF
zapni hru
enjoy
Dakujem