Akcie/Zľavy/Výpredaje
Re: Akcie/zľavy/výpredaje
Dík, objednal som odtiaľ 12 položiek očakávam zamietavý email.
Ceny tak akurát, takto by mal vyzerať Black Friday.
Ceny tak akurát, takto by mal vyzerať Black Friday.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Ja všetkých 26. Uvidíme
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
mne ešte teraz šlo objednať 1ks TP-LINK TL-WN821N
všetky objednávky som už aj uhradil kartou, tak som zvedavý, ako si s tým chlapci z mallu poradia...
No takisto očakávam zrušenie a vrátenie tých drobných
všetky objednávky som už aj uhradil kartou, tak som zvedavý, ako si s tým chlapci z mallu poradia...
No takisto očakávam zrušenie a vrátenie tých drobných
Tiež sa mi podarilo spraviť 7 centovú objednávku
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Vidim ze tato tema ma bude stat vela €
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
klávesnica Logitech objednaná ďakujem za tip
A zase tam sú nejaké tie veci za 1 cent... No nič dobre som sa pobavil a spravil ďalšie objednávky 5 objednávok celkovo za 23 centov Aj keby mi tie centy nevrátia tak už len za tú srandu to stojí
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
mall.sk: "you are pure evil"
pretaktovanie.sk: "i am necessary evil"
pretaktovanie.sk: "i am necessary evil"
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
mall je otrasný obchod, dokým len nakupuješ je všetko v poriadku, keď už riešiš peniaze/reklamáciu naťahujú a naťahujú
tento systém je inak automatizovaný kedže tovar ide od czc a dokazuje to aj to, že znova sú tam tie veci.. predpokladám že dosť ľudom to všetko príde len je otázne či je to natoľko automatizované, že to prejde bez kontroly
jeden čas tam mali pamäte ram ddr4 2x4 3200mhz za 26 € a samotné czc ich v prepočte malo za 40+ a podotýkam, že ich mali dosť dlho v ponuke a aj dodali, akurát že tieto centy sú už iná káva čo mi pripomenulo situáciu minulý rok keď tam mali dosť podivne nízke ceny komponentov (skrine, zdroje, cpu chladiče, pamäte RAM) ale všetko pekne dodali
okrem iného že je spotrebiteľ v práve tak im môže reálne hroziť aj viac násobná pokuta ak budú chcieť rušiť objednávky
tento systém je inak automatizovaný kedže tovar ide od czc a dokazuje to aj to, že znova sú tam tie veci.. predpokladám že dosť ľudom to všetko príde len je otázne či je to natoľko automatizované, že to prejde bez kontroly
jeden čas tam mali pamäte ram ddr4 2x4 3200mhz za 26 € a samotné czc ich v prepočte malo za 40+ a podotýkam, že ich mali dosť dlho v ponuke a aj dodali, akurát že tieto centy sú už iná káva čo mi pripomenulo situáciu minulý rok keď tam mali dosť podivne nízke ceny komponentov (skrine, zdroje, cpu chladiče, pamäte RAM) ale všetko pekne dodali
okrem iného že je spotrebiteľ v práve tak im môže reálne hroziť aj viac násobná pokuta ak budú chcieť rušiť objednávky
Tie ramky za 26e bola akcia, bolo to aj na ich facebooku
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Neviem ci to vcera ztialhli, ale opat tam su veci za centy
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto