Akcie/Zľavy/Výpredaje
Re: Akcie/zľavy/výpredaje
Objednal som nejake veci za 0,09€ tak.som zvedavý
CPU: Intel Core i5 9600k, MB: Gigabyte Z390 Aorus Elite,GPU: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0, RAM: HyperX FURY 16GB 3200MHz DDR4 CL18, SSD1: Samsung 250GB, SSD2: Crucial MX500 m.2 1000GB, SSD3:Crucial MX500 m.2 500GB, Zdroj: ENERMAX MaxPro EMP700AGT 700W, Chladič: SCYTHE SCKTT-1000 Kotetsu
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ja za 7
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Asi sa to preklopilo novym dnom a nezablokovali to spravne. Objednal som jednu sietovku, uvidime, ci zajtra pride.
Spoiler: ukázať
Objednal som aj ja, keď nič iné bude do zásoby keby dačo Doručenie až v pondelok, ale zadarmo
Dnes vyzerá že sú len sieťovky, včera boli aj iné veci?
Dnes vyzerá že sú len sieťovky, včera boli aj iné veci?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
niekedy je pre nich jednoduchsie predat za 1c ako platit za odpad
- icefire
- Pokročilý používateľ
Toto bude ale skor omyl, nakolko to vcera vecer bolo zablokovane na nakup. Kazdopadne menim byt a PC uz nebude na kabli, cize sietovka sa hodi
ten odpad má v iných obchodoch hodnoty desiatok €, niektoré presahujú aj 100€. Neviem, či toto je najlepší spôsob ako sa toho zbaviť.
Každopádne majú to dobre ošetrené viz. obchodné podmienky:
Predávajúci je oprávnený odstúpiť od zmluvy z dôvodu vypredania zásob, nedostupnosti tovaru, alebo ak výrobca, dovozca alebo dodávateľ tovaru dohodnutého v zmluve prerušil výrobu alebo vykonal také závažné zmeny, ktoré znemožnili realizáciu splnenia povinností predávajúceho vyplývajúcich zo zmluvy alebo z dôvodov vyššej moci, alebo ak ani pri vynaložení všetkého úsilia, ktoré možno od neho spravodlivo požadovať, nie je schopný dodať tovar kupujúcemu v lehote určenej týmito všeobecnými obchodnými podmienkami alebo v cene, ktorá je uvedená v internetovom obchode. Predávajúci je povinný o tejto skutočnosti okamžite informovať kupujúceho a vrátiť mu už zaplatenú zálohu za tovar dohodnutý v zmluve v lehote do 14 dní od oznámenia o odstúpení od zmluvy a to prevodom na účet určený kupujúcim.
Čiže neočakávam nič iné, ako storno všetkých objednávok. Už mi ale prišli aj daňové doklady k prijatej platbe
Každopádne majú to dobre ošetrené viz. obchodné podmienky:
Predávajúci je oprávnený odstúpiť od zmluvy z dôvodu vypredania zásob, nedostupnosti tovaru, alebo ak výrobca, dovozca alebo dodávateľ tovaru dohodnutého v zmluve prerušil výrobu alebo vykonal také závažné zmeny, ktoré znemožnili realizáciu splnenia povinností predávajúceho vyplývajúcich zo zmluvy alebo z dôvodov vyššej moci, alebo ak ani pri vynaložení všetkého úsilia, ktoré možno od neho spravodlivo požadovať, nie je schopný dodať tovar kupujúcemu v lehote určenej týmito všeobecnými obchodnými podmienkami alebo v cene, ktorá je uvedená v internetovom obchode. Predávajúci je povinný o tejto skutočnosti okamžite informovať kupujúceho a vrátiť mu už zaplatenú zálohu za tovar dohodnutý v zmluve v lehote do 14 dní od oznámenia o odstúpení od zmluvy a to prevodom na účet určený kupujúcim.
Čiže neočakávam nič iné, ako storno všetkých objednávok. Už mi ale prišli aj daňové doklady k prijatej platbe
3 U1 karty objednane. je to cez czc.cz, tak to som zvedavy
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
No najviac je toto :
To už čo je rofl
Si tam mohli rovno dať, že : Z dôvodu nedodania preto lebo. A bolo by to v podstate to isté.
.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Co tam je ešte dobrého dnes za cent ?
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Čakám na nejaké TV či náhodou.. chladničky, mrazničky.
BTW https://ekonomika.sme.sk/c/22173163/mra ... ranit.html
BTW https://ekonomika.sme.sk/c/22173163/mra ... ranit.html
Uz nam skoncili radovanky, nahodili normalne ceny. Ale diky za tip, som zvedavy ako to vyriesia s nasimi objednavkami.
//edit: Mozes nam prerozpravat, co sa pise v tom clanku? Viaceri asi nie sme predplatitelia. Diky
//edit: Mozes nam prerozpravat, co sa pise v tom clanku? Viaceri asi nie sme predplatitelia. Diky
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
- icefire
- Pokročilý používateľ
No mne nejde ani stranku nacitat, kedze mam AdBlock. Sme bojuje voci vsetkym a kazdemu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Nemám ani ja... ono viac ani netreba, podarilo sa chlapíkovi ako tam píše kúpiť mrazničky za 23 € kus v hodnote 660 € cez MALL. 4 kusy mu dodali ďalšie dve už nie.
Ak ste zákazníkovi potvrdili objednávku, potom sa stáva záväznou nielen pre neho (že za tovar musí zaplatiť), ale aj pre vás. No navyše, ako predávajúci ste zodpovedný za správne uvedenie ceny v e-shope.
Ak zákazníkovi zrušíte objednávku z dôvodu nesprávnej ceny, potom riskujete pokutu od Slovenskej obchodnej inšpekcie za tzv. nekalú obchodnú praktiku.
Nesprávna, resp. nepravdivá cena výrobku v e-shope môže podľa SOI uviesť spotrebiteľa do omylu a mať za následok, že spotrebiteľ urobí rozhodnutie o obchodnej transakcii, ktoré by inak neurobil.
Za takéto nesprávne uvedenie ceny v e-shope a za zrušenie objednávky môžete očakávať pokutu od Slovenskej obchodnej inšpekcie vo výške cca 1.000 EUR.
Ak ste zákazníkovi potvrdili objednávku, potom sa stáva záväznou nielen pre neho (že za tovar musí zaplatiť), ale aj pre vás. No navyše, ako predávajúci ste zodpovedný za správne uvedenie ceny v e-shope.
Ak zákazníkovi zrušíte objednávku z dôvodu nesprávnej ceny, potom riskujete pokutu od Slovenskej obchodnej inšpekcie za tzv. nekalú obchodnú praktiku.
Nesprávna, resp. nepravdivá cena výrobku v e-shope môže podľa SOI uviesť spotrebiteľa do omylu a mať za následok, že spotrebiteľ urobí rozhodnutie o obchodnej transakcii, ktoré by inak neurobil.
Za takéto nesprávne uvedenie ceny v e-shope a za zrušenie objednávky môžete očakávať pokutu od Slovenskej obchodnej inšpekcie vo výške cca 1.000 EUR.