Zacinam sa pozerat po nejakych inteligentnejsich sluchadlach. Zatial fungujem na obycajnych creative fatality a rad by som to posunul.
Zakladne vyuzitie je primarne k stolnemu PC - hry, hudba (sirsi zaber od electro cez rock, ...), filmy, ale nevylucujem k mobilu, alebo tv.
Zatial integrovana zvukovka, ale tiez trosku zvazujem nieco lepsie, nemam zmapovane a v podstate by som sa zariadil az podla sluchadiel.
Horna hranica asi 200-250e, ale samozrejme aj menej.
BTW: nejaky tip kde sa daju skusit sluchadla a priapadne aj dac v BA?
Neviem sa rozhodnut, ci s kablom, alebo BT. Bez kabla by bolo fajn k tv pripadne na cvicenie. Ale ak to ma byt zasah do kvality zvuku, tak by som ostal pri kabloch. A taktiez nevylucujem prevedenie bez mikrofonu - nevyuzivam ho prilis casto, ale ak tam bude, tak to potesi.
Davnejsie som cital ody na hypex cloud - tie povodne uz su v alze vypredane, ale toto by som povazoval za nejaky zaklad, pripadne jeho novsia verzia napr. HyperX Cloud Revolver, pripadne cloud II (7.1 nepotrebujem a ani nic moc dobre som o tom nepocital).
Ine napr. Beyerdynamic Custom game, DENON AH-GC25NC, Audio-technica ATH-SR50BT, pripadne nizsie modely, bez BT atd...
Trosku som pozeral aj Senheiser, AKG, audio-technica a Logitech pomenej.
Mam z toho trosku plnu hlavu. Ak ma viete trosku usmernit, budem rad.