Smart hodinky pre ženu

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Smart hodinky pre ženu

Príspevok od používateľa killswitch »

Ahoj,

poraďte prosím smart hodinky pre ženu. Podmienky sú:
-štvorcový tvar
-skor elegantnejší look, než športový
-musí vedieť zobraziť meno volajúceho so slovenskou diakritikou (ak nie od vyroby, tak kludne cez 3rd party apku) + vibrácia
-krokomer
-tepy
-výdrž aspoň týžden an jedno nabitie

cena do tých 100 eur.
premýšlam nad BIP alebo GTS od Amazfitu
maniak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41

Re: Smart hodinky pre ženu

Príspevok od používateľa maniak »

Nakolko kvalitny potrebujes snimac? Lebo tie Xiaomi/Amazfit snimace su trosku poslabsie. Trackovanie poctu krokov, tepu aj spanku bolo dost nepresne na Mi Band 4 a podobne reakcie som nasledne cital aj o Amazfit produktoch. Xiaomi software na telefone bol tiez zly, dost neprehladny. Mozno by som o Fitbit Versa pouvazoval (tam je Appka rozhodne najprehladnejsia), neviem ako zvlada diakritiku (Charge 2 a Alta HR ju nezvladali velmi).
FVE 12.45 kWp V/Z
killswitch
VIP
VIP

Nemusí to byť až tak presne. Najdôležitejšie je to caller ID (plus notifikácie), design a vydrž :)

Výber teda fakt nie je nejaký široký.

Amazfit ma výhodu, že má širokú podporu komunity a viem si tam jednoducho pridat funkcie napríklad cez Tools & Amazfit.
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

ohladom amazfitu jednoznacne tuto app
https://play.google.com/store/apps/deta ... fit1&hl=sk
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

bip lite, za tu cenu nic lepsie nezozenies. Ak chces ist o triedu vyzsie, tak tebou spomiane GTS.

MiBand4 splna vsetko co si popisoval a za 20eur, akurat je na tebe ci chces hodinky alebo smart naramok

velke plus pre vsetky 3 menovane produkty je podpora komunity, naprklad ja mam MiBand4 v slovencine, kopec skinov.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

Príspevok od používateľa molnart »

killswitch, ako si nakoniec dopadol? riesim rovnaku otazku, aj ked skor by som isiel cestou smart naramku. nic z tych co tu bolo menovane sa mi dizajnovo nejako nepozava..

edit: vidim to na withings move. sice bez displeya, ale staci vibrovanie pri notifikaciach, montoring krokov a spanku
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)
killswitch
VIP
VIP

Nakoniec boli pred vianocami v peknej zľave Amazfit GTR 42 Pink a žena je relatívne spokojná. Ale sú to jej prvé hodinky, takže nemá s čím veľmi porovnávať. Problém bol jedine so strapom, po pol roku sa roztrhol.
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

Príspevok od používateľa molnart »

ja som na 99% rozhodnuty pre tie withings move. zena ma teraz miband 1 a jedine co jej vadi ze je to skarede, inac to pouziva len na monitoring spanku a aby jej to zavibrovalo ked nepocuje telefon.
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33

Príspevok od používateľa Kyselinka »

My sme si pred mesiacom zo zenou kupili Huawei Watch GT 2 (42mm) Rose Gold a Honor Watch Magic 2 (46mm) Minos Black a spokojni sme obaja. Ale takisto nemame s cim porovnavat, hlavne vydrz bola dolezita, nakolko nemienim to nabijat kazdy prvy/druhy den. GT 2 vydrzia tak 5 dni a moje 10. :-)
...no su o dost drahsie :rolleyes:

Návrat na "Nákupná poradňa"