monitor - nejde cervena farba , kabel?
monitor - nejde cervena farba , kabel?
Mam monitor Daewoo 17 tku... nejde mi ale cervena farba. Ked vsak vetram izbu a je pekne chladno, tak cervena po par minutach bez problemov naskoci, tym co moze byt? a ako riesit opravu?
zober reklamovat !
Chybna moze byt elektronika alebo samotna obrazovka skor by som povedal ze obrazovka! Aj ja som to raz mal na Belinea 15".
Chybna moze byt elektronika alebo samotna obrazovka skor by som povedal ze obrazovka! Aj ja som to raz mal na Belinea 15".
AMD FX8370 // NOCTUA NH-D15 /// ASUS M5A97 R2.0 /// 2x 8 GB DDR3 2400MHz KINGSTON HyperX Beast /// ASUS Strix RX570 /// ASUS Xonar D2X /// SSD Samsung 860 EVO - 500GB /// NANOXIA Deep Silence 1 rev.B /// PSU Corsair HX620W /// Razer Lycosa mirror + Logitech MX518
hm
Keby som chcel reklamovat, tak sa nepytam ako to opravit...
Takze obrazovka, alebo nejaky spoj ... v kazdom pripade ked do nej niekedy pekne tresnem, tak ide co moze stat oprava? zisiel by sa tu nejaky elektrikar, co opravuje monitory aby poradil.
Takze obrazovka, alebo nejaky spoj ... v kazdom pripade ked do nej niekedy pekne tresnem, tak ide co moze stat oprava? zisiel by sa tu nejaky elektrikar, co opravuje monitory aby poradil.
Re: monitor - nejde cervena farba , kabel?
Skus stiahnut z patici obrazovky,to je tam na hrdle,kde svieti zhavenie plosak s obrazovymi zosilnovacmiprecisti tam kontakty aj na obrazovke,byva to najcastejsia chyba.andynko napísal:Mam monitor Daewoo 17 tku... nejde mi ale cervena farba. Ked vsak vetram izbu a je pekne chladno, tak cervena po par minutach bez problemov naskoci, tym co moze byt? a ako riesit opravu?
Phenom X3 8450,Tt Tower102 ,Gigabyte M750SLI-SW4,4x1GB Kingston Hyper X,2x500GB WD,DVDRW NEC 7170A,zdroj 500W,2x VGA Gigabyte GF8800GT SLI,zatial vsetko default.
Re: hm
mal som od kamarata pozicany monitor a pravidelne tmavla obrazovka a nabehla po tresnuti po po nom dopadlo to tak, ze po jednom tresnuti praskla obrazovka v oblasti elektronoveho dela (zhavenie)...andynko napísal:Keby som chcel reklamovat, tak sa nepytam ako to opravit...
ono to bude s najvacsou pravdepodobnostou studeny spoj alebo skorodovane kontakty, ako tu uz bolo povedane, takze skus vycistit kontakty na tom konektore ktorym sa ta doska pripaja na obrazovku a ked to nepomoze tak preletovat kontakty na tom plosnom spoji co je na obrazovke...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
Re: hm
tkaze ked si pisal ze ked otvoris okno a je chladno a naskoci ti cervena farba?andynko napísal:Keby som chcel reklamovat, tak sa nepytam ako to opravit...
tak to musi byt jedine ta obrazovka neverim ze by to bol studeni spoj !
no ja by som v tom monitore nevrtal aj ked som elektrikar
oprava moze stat taku literku urcite nevem presne kolko zato ptaju ...?
Naposledy upravil/-a CyberSPY v Pi 10. Dec, 2004, 16:59, upravené celkom 1 krát.
AMD FX8370 // NOCTUA NH-D15 /// ASUS M5A97 R2.0 /// 2x 8 GB DDR3 2400MHz KINGSTON HyperX Beast /// ASUS Strix RX570 /// ASUS Xonar D2X /// SSD Samsung 860 EVO - 500GB /// NANOXIA Deep Silence 1 rev.B /// PSU Corsair HX620W /// Razer Lycosa mirror + Logitech MX518
koncak pre cervenu... no ak je mikrofonicky je to blbe, a blbe je ze to svina robi aj mne ale ja pouzivam SONY GDM1962B na PC (coz je SUN/SGI fixed frequency monitor ktory som upravil aby bezal s PC) no ked som videl koncaky ako moduly osadene diskretnymi suciastkami SMD a uzasne upevnene tranzistory na chladici... nebudem neslusny
dnes je lacnesie kupit novy monitor ako ho dat opravovat
riesenie:
Takze najskor
ano, ked je dost chladno pri pc .. vetram napriklad, cervena ide v pohode, ako nahle je zase teplejsie, tak koniec... ale ked s monitorom niekedy nahnem pripadne som na neho agresivnejsi, tak ide tiez cervena. Musi ist do opravy.
Docasne stale riesenie - kupil som si 19 palcovy LCD
ano, ked je dost chladno pri pc .. vetram napriklad, cervena ide v pohode, ako nahle je zase teplejsie, tak koniec... ale ked s monitorom niekedy nahnem pripadne som na neho agresivnejsi, tak ide tiez cervena. Musi ist do opravy.
Docasne stale riesenie - kupil som si 19 palcovy LCD