Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
diesel nebol urcite...a mal si problemi s motorom ci ine veci?
riesim druhe auto k i30 a bud kravu ala outlander alebo nieco mensie pre zenu napr A1 s 1.4tsi 90kw (tiez netusim co to za motor)
riesim druhe auto k i30 a bud kravu ala outlander alebo nieco mensie pre zenu napr A1 s 1.4tsi 90kw (tiez netusim co to za motor)
Spoiler: ukázať
Je to vraj DW12 od PSA. Dávali sa aj do Mondea, P508, C5...
https://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubish ... 80%932012)
https://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubish ... 80%932012)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
jaaaj vlastne ano psa boli diesle,pezotacke... to auto sa cele k... hlavne motor, pohonne ustrojenstvo atd. proste vsetko okrem karoserie.. interier kvalita 0, pri 100tis km vyzeralo auto jak keby malo 30 rokov a to ozaj sme sa starali, proste kvalita nic.
na CLSku mam 158tis a interier vyzera udrziavanejsi jak mitsu bolo nove
na CLSku mam 158tis a interier vyzera udrziavanejsi jak mitsu bolo nove
Čo som čítal 2.2HDi nezvykli byť nejak problémové, ale je pravda že na 2.0HDi spoľahlivosťou nemajú. Asi si mal fakt šťastie, alebo v Mitsubishi dačo dojebabrali
-
- Pokročilý používateľ
daciu
oneee chlapi, skusenosti s podlozkami pod kolesa? jedine co mi na jeepiku vadi su utopene kolesa,toto musim poriesit.
dnes som objednal stresne nosice (yakima/whispbar) + box (northline evospace antracit) dali peknu zlavicku + do nakladov, skoro gratis
oneee chlapi, skusenosti s podlozkami pod kolesa? jedine co mi na jeepiku vadi su utopene kolesa,toto musim poriesit.
dnes som objednal stresne nosice (yakima/whispbar) + box (northline evospace antracit) dali peknu zlavicku + do nakladov, skoro gratis
Sa mi podarilo nacuvat do stlpika, senzor dako nezapipal . Myslite, ze to ma cenu riesit cez havarijnu? Spoluucast mam 66e. 4rocna octavia.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
-
- Pokročilý používateľ
Dneska som bol jeepika prevetrat,zacalo liat vybehol som na kopcovite polne cesty, 20-30cm blata,vymoly od traktorov....boha islo to jak tank bez zavahania,neskutocne, toto by som sa ani omylom neodvazil na inom suv,kia mazda hyundai atd.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
len bacha judr, my tak machrovali s vitarou a zapadli sme slusne nebit konarov ta taha nas traktor. a to len kusa prsalo ale blato neskutocne.
inac tu oktaviu by som za 66e riesil, pomenia xy veci mozno v tom blatniku
inac tu oktaviu by som za 66e riesil, pomenia xy veci mozno v tom blatniku
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
A na co to chces? Asi by som nebral ani jedno. WRX alebo S3, ked uz...
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
druhe auto, sportove na vyblaznenie, zaroven pekne
ak wrx tak Evo VIII, IX, X
nad tym zatial nerozmyslam.kvoli nakladon
ak wrx tak Evo VIII, IX, X
nad tym zatial nerozmyslam.kvoli nakladon
-
- Pokročilý používateľ
Vitara je vitara no... v kazdom pripade zas to nehrotim, teraz santime v tatrach na snehu:)
Osobné žiadne, ale veľa ludi vraví že predlžuješ rameno na ktorom pôsobí sila a ničíš si tým padom ložišká a iné veci. Lepšie riešenie sú kolesá s menším ET