Google Pixel 4
Google Pixel 4
Niekto okrem mna sa tesi na novy Pixel?
Nejake info:
Asi najzaujimavejsie veci by mali byt:
- konecne bezpecne odomykanie tvarov
- pouzitie radaru z projektu Soli
Nejake info:
Asi najzaujimavejsie veci by mali byt:
- konecne bezpecne odomykanie tvarov
- pouzitie radaru z projektu Soli
Spoiler: ukázať
Re: Google Pixel 4
aj dotesil.... iba 30 fps pri 4K kamere, o nicom bateria. Cize sa oplati kupit 3ka za 299$
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Lol. tak sam google povie že 3A sa predáva nad očakávanie a potom príde s týmto. Lol
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
sam som na vazkach medzi P4 a 1+7T/PRO
P4XL plusy: kamera, soli radar (ktory ked bude mat podporu moze byt zaujimava hracka), rovny displej, bezpecne odomykanie tvarou,
P4XL minusy: tocenie videa je najslabsia stranka kamery (spolu so spominanym vysmechom pri 4K, ked vidim ako pri poslednom iPhone vies natacat naraz vsetkymi kamerami tak mi je az do placu), pomalsia UFS2.1 storage, vyssia cena, narocnejsie zaobstaranie
1+ plusy: wide angle kamera (ktora je lepsim riesenim ako telephoto), vykon (+UFS3.0), cena
1+ minusy: kamera, zaobleny displej, velkost, ani jedno z rieseni odomykania nie je extra bezpecne
P4XL plusy: kamera, soli radar (ktory ked bude mat podporu moze byt zaujimava hracka), rovny displej, bezpecne odomykanie tvarou,
P4XL minusy: tocenie videa je najslabsia stranka kamery (spolu so spominanym vysmechom pri 4K, ked vidim ako pri poslednom iPhone vies natacat naraz vsetkymi kamerami tak mi je az do placu), pomalsia UFS2.1 storage, vyssia cena, narocnejsie zaobstaranie
1+ plusy: wide angle kamera (ktora je lepsim riesenim ako telephoto), vykon (+UFS3.0), cena
1+ minusy: kamera, zaobleny displej, velkost, ani jedno z rieseni odomykania nie je extra bezpecne
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:32
Pixel 7 Pro
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
to co ti len lezi na stoliku?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mobilne data vypnute,to bude tym..
ale pozeram ze to ma len 2800 mAh bat,tak to musi lezat fakt na stole a v noci vypnuty
ale pozeram ze to ma len 2800 mAh bat,tak to musi lezat fakt na stole a v noci vypnuty
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:32
Som nevedel že musia byť pustené data keď robím screenshot
Ja ho nemusím na noc vypínať mám 3700 mAh a battery drain cez noc mám 0%
Ja ho nemusím na noc vypínať mám 3700 mAh a battery drain cez noc mám 0%
Pixel 7 Pro
Neviem, telefony dneska davaju bezne 7 hodin on screen time, preto mi 5.5 aj napriek 4 dnom nepride nejak vynimocne, zalezi na co je telefon vyuzivany (a v tomto pripade nevyuzivany ). Dneska tie battery savery pokilluju vsetko a ak telefon pouzivas takto malo, s baterkou ako ma xlko by nemal byt problem niekolko dni.