Stavba rodinného domu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Stavba rodinného domu
a toto cudo ma mat dalsi rok 2m?ide aj do sirky ze treba orezavat a ci len do vysky?pracnik uz kaka kvalitne ci stale na stojaka?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
fotka z marca 2019. cize ano, na jesen tento rok bude mat 2m.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
To su cerstvo vysadene, alebo kedy si ich vysadzal? Cital som, ze by sa mali nikedy v septembri.
ano, presne tak.
Riesil niekto na dome PoE kamery? Popripade vyzna sa niekto do toho?
Namontoval som 3 kamery. 1 ide ok, u druhej je asi zly kabel - na oboch stranach tester ukazuje ze PIN 3 a 6 nefunguje, 3tia - tester ukazuje ze je kabel ok na kazdej strane ale ziaden video feed nejde. Vyskusane 2 kamery na tomto kabli a to iste. Kamery funguju na inom kabli a v noci sa im zapina night vision.
Co este skusit?
Namontoval som 3 kamery. 1 ide ok, u druhej je asi zly kabel - na oboch stranach tester ukazuje ze PIN 3 a 6 nefunguje, 3tia - tester ukazuje ze je kabel ok na kazdej strane ale ziaden video feed nejde. Vyskusane 2 kamery na tomto kabli a to iste. Kamery funguju na inom kabli a v noci sa im zapina night vision.
Co este skusit?
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
asi by som skusil prekrimpovat konektor. ake kamery si daval? ja sa idem zbavovat wifi anteny lebo prechadzam na optiku a ked uz budem musiet na sttechu chcem to vymenit za PoE kameru, asi pojdem to tychto https://www.aliexpress.com/item/3279103 ... 2e0eubrO6G
konektor prerobeny asi 4x, na stene mam max 1-2 pokusy - budem musiet asi predlzovaciu skrinku kupit takymto tempom.
PoE kamery mam presne tie co si postol - bude aj recka u nas ale az ked to rozbeham Ja som kupil rovno aj s nahravacim boxom
Kamera pri garazi bude nejaka cudna vec - stena obyvacka vs garaz-> nie je ani wifi ani pestunka tam nefunguje. Co tam moze byt za rusenie netusim ale necakal som ze to pravdepodobne zrusi aj tieneny kabel
PoE kamery mam presne tie co si postol - bude aj recka u nas ale az ked to rozbeham Ja som kupil rovno aj s nahravacim boxom
Kamera pri garazi bude nejaka cudna vec - stena obyvacka vs garaz-> nie je ani wifi ani pestunka tam nefunguje. Co tam moze byt za rusenie netusim ale necakal som ze to pravdepodobne zrusi aj tieneny kabel
Ked ti ukazuje iba zly par 3 a 6 tak tak kameru zapoj do poe switchu . Kabel urob na oboch koncoch z modreho a hnedeho paru. Nakrimpuj to 1236.
kamera ako taka ide do PoE switchu a ako spravit kabel nechapem moc
Do switchu alebo do Rekordera?
Ten rekorder ma pasivne poe. Tam je to tak ze potrebuje vysravbu ako na gigabit. Klasicky switch ma aktivne poe, tam ti aj data a aj napatie ide normalne ako v 100-kej sieti po po paroch 1236. Takze ked mas jeden par zly, tak prekrimpuj konektor takto: pin 1 -modra 2-modra 3-bhneda 6-hneda. Urob to tak na oboch koncoch . Ale potrebujes obycajny poeswitch.
aha, oka dik za radu... kedze sa mi vonku mina kabel pockam este v ramci reklamacie co poriesia a nasledne to tak teda skusim
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Iba mimochodom, takto si predstavujem stavebny dozor:
https://www.youtube.com/channel/UCKVk3u ... EbT5SRCHAw
doslova takto, ak poznate na vychode slovenska niekoho podobne pedantneho a asertivneho tak sem s referenciu A inak prajem prijemne pozeranie, ozaj su tam zaujimave info
https://www.youtube.com/channel/UCKVk3u ... EbT5SRCHAw
doslova takto, ak poznate na vychode slovenska niekoho podobne pedantneho a asertivneho tak sem s referenciu A inak prajem prijemne pozeranie, ozaj su tam zaujimave info
Chalani ja mam kamery od ESCAM (ešte nenahodene), ale ako ste poriešili kabel čo ide z kamery a do neho sa zapaja ethernet? Kam ste schovali spoj(cely kablik)? Ci len tak vam tam vysi? Lebo cez stenu neprejde jak je kratky.
CPU: Intel Core i5 9600k, MB: Gigabyte Z390 Aorus Elite,GPU: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0, RAM: HyperX FURY 16GB 3200MHz DDR4 CL18, SSD1: Samsung 250GB, SSD2: Crucial MX500 m.2 1000GB, SSD3:Crucial MX500 m.2 500GB, Zdroj: ENERMAX MaxPro EMP700AGT 700W, Chladič: SCYTHE SCKTT-1000 Kotetsu