neviete ako je to s Alixpress ? viem, že majú nový rok v číne, ale nemám hromadu balíkov poslaných ešte z 20.1.2020.. celkovo mám rozkúpených 19 balikov a žiaden nebol do dnes odoslaný...
nemá to nejaký súvis s tým vírusom ?
Xbox Series X... Samsung S24 ... Intel Core 8600K ...
Ja som tiez objednaval nieco 20.01. a predvcerom som mu pisal, ze kedy sa uraci mi to poslat. Den neodpovedal, tak som objednavku zrusil a nasledne mi napisal, ze mali prazdniny ci co. No uz som objednal od ineho, tak som objednavku neobnovil. Som zvedavy, kedy bude odoslana tato objednavka.
v Cine mali Lunar New Year. Ale kedze Corona virus, tak sa predlzil podla provincii do 10.2 az 17.2 (v Hubei kde je epicentrum).
Niektore tovarne su aj tak stale zavrete... Uvidime aky to bude mat dopad kedze vsetko je "Made in China" ...
Ja som svoje objednavky zrusil.
Pokiaľ viem zastavilo sa posielanie zo Slovenska. Prijímanir funguje, ale sú tam minimálne 15dnove delaye kvôli kontrolam... A aj tak keď to je HK alebo shenzen, tak to berú inak. Obchodujem priamo s firmou v Číne a ti akurát oznámili ze bude delay ale všetko po starom.
Predvčerom som objednával z Ali nejaké veci. Niektoré už sú expedované, ale niektoré nie. Uvidíme, či to expedujú všetko alebo nie... Ale tiež som čítal, že by sa nemalo nič meniť, len keď sa posiela zo Slovenska do Číny.
Dátum a čas Udalosť
15.02.2020 19:40 Príjem zásielky od podávateľa Zásielka podaná na pošte
16.02.2020 09:06 Výstup z krajiny podávateľa
24.02.2020 08:39 Vstup do krajiny prijímateľa
25.02.2020 14:54 Výstup zásielky z colnice
26.02.2020 07:12 Zásielka na doručení Zásielka prevzatá na doručenie
Akurat som cakal mesiac kym skonci oslava noveho roka a posle to cinanko + mal byt tyzden delay na poste. Potom od 15. uz siel tracking.