ASUS EN7300GS 256MB DDR2 PCI EXPRESS (DVI, HDTV, DUAL VGA, TV OUT je to skratka nVidia geeforce 7300GS)
Som skusal hrat OBLIVIONA a ide mi to obstojne. V uzavretych priestoroch cisto na otvorenych to malokedy sekne na 1 sekundu. Takze je to hratelne co som pozeral. Problemom je ale to ze niekedy na mape vidiet chybnu grafiku, napr. luce slnka bez farby a pod. Nie je to casty jav ale predsa tamje a ked ho uz zaregistrujem tak mi asi v polovici pripadov vyskoci error. Znie to asi tak ze graficka karta nepracuje spravne prosim zavrite aplikaciu ... a hodi ma to do winu ...
Dalsie veci:
- CPU SEMPRON 3000+BOX, 64 Bit, AM2 (z 1600 MHz je pretaktovany na 1800 MHz)
- ASUS EN7300GS 256MB DDR2 PCI EXPRESS (DVI, HDTV, DUAL VGA, TV OUT je to skratka nVidia geeforce 7300GS)
- HDD 120 GB 8 MB cache, Seagate, 7200rpm
- 512 MB RAM DDR2 533 MHz, CL4, PQI
- DVD-RW LG H10N, DL
Som pocul ze to moze byt winom. Ze su winy specialne pre 64 bitove procesory. Neviem nakolko to je pravda ... Neviete mi poradit co by sa dalo spravit s tymtoproblemom okrem nakupnej poradne?
Disk som defragmentoval ...
ASUS EN7300GS 256MB DDR2 PCI EXPRESS
Slabe cpu , slaba grafika , malo pamete a ani ovladace nemas poriadne. Hold reinstalni si ovladace minimalne. Nemam to ziadny suvis so 64bit OS.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Covece mas tu dve sekcie kde su ovladace. Samozrejme z netu budu vzdy novsie a lepsie , aspon za tym ucelom sa vydavaju , aby opravovali chyby vtych stasich. Nezabudni reinstalnut aj DirectX.PETERPANs napísal:Co je lepsie ovladace z CD prilozeneho ku grafike alebo naky update z netu? AK je to lepsie z netu ako to mam najst aby to bolo dobre.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
No ano je tu ta sekcia s ovladacmi ale hacik je v tom ze neviem sa v tom orientovat. Je tam kopa linkov a ja neviem ktory je pre mna. Skor som cakal ze tam bude informacia podana takto:
Nvidia ovladace najnovsie:
rada 7300
rada ...
Mozno to rozlustim do vecera ... ale faktom je ze pre lamky je to dost problem zorientovat sa v tom. Nic v zlom ale je to pisane pre skusenejsich a nie pre tych co este v zivote nereinstalovali grafiku.
Nvidia ovladace najnovsie:
rada 7300
rada ...
Mozno to rozlustim do vecera ... ale faktom je ze pre lamky je to dost problem zorientovat sa v tom. Nic v zlom ale je to pisane pre skusenejsich a nie pre tych co este v zivote nereinstalovali grafiku.
Toz potom nechaj pc pckom a chod sa prejst. Zrejme su tam linky aj na najnovsie ovladace a nvidia budu pre tvoju kartu catalyst pre ATI. Jednoduchsie to uz nemoze byt.
No nechal som testovat svoj PC priamo vo wine (viete tie grafy vyuzitia CPU, Memory, ... a pod. v control panele je podrobnejsi graf)
+Spustenie oblivionu = prekrocenie kapacity pamete, hlavne pri nahravani save game, potom pozvolna klesne vyuzitie pamete no pri pohybe znova prekracuje kapacitu pamete.
+V hre som vypol 3D kmene stromov. Namiesto nich sa objavili len obrazky kmenov= vyuzitie pamete pokleslo o 30 percent ! Zapol so detailnejjsie textury a pod. Potom to bolo uz len asi 10 percentny pokles oproti povodnemu poklesu! Velmi dobre detaily az na tie stromy.
+CPU usage nikdy neprekrocil 70 percent. Obvikle sa drzal pod 50 !!!
Zaver: No podla vysledku testov jednoznacnym problemom je RAM pamet. Ak by bola vecsia urcite by som to mohol mat na ovela vecsej urovni. Graficka karta je len vyfuk, RAM pamet je tlmic tych spalin. Ak nemate dobry tlmic bude vas vyfuk hucat a prehrievat sa.
+Spustenie oblivionu = prekrocenie kapacity pamete, hlavne pri nahravani save game, potom pozvolna klesne vyuzitie pamete no pri pohybe znova prekracuje kapacitu pamete.
+V hre som vypol 3D kmene stromov. Namiesto nich sa objavili len obrazky kmenov= vyuzitie pamete pokleslo o 30 percent ! Zapol so detailnejjsie textury a pod. Potom to bolo uz len asi 10 percentny pokles oproti povodnemu poklesu! Velmi dobre detaily az na tie stromy.
+CPU usage nikdy neprekrocil 70 percent. Obvikle sa drzal pod 50 !!!
Zaver: No podla vysledku testov jednoznacnym problemom je RAM pamet. Ak by bola vecsia urcite by som to mohol mat na ovela vecsej urovni. Graficka karta je len vyfuk, RAM pamet je tlmic tych spalin. Ak nemate dobry tlmic bude vas vyfuk hucat a prehrievat sa.