Golf VII GTD A/T
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Re: Golf VII GTD A/T
Tak mne sa o auto stara uz 10 rokov balazi v smizanoch, takze aj tak len tam by som siel...
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
No, kedze uz mame uzasny zakon o zapisovani km pri kazdej somarine v servise, tak to asi bude jedno, ale je fajn si nechat menit aspon ten olej v autorizaku, nie kvoli tomu aby si zaplatil 2.5 krat viac, ale preto, ze budes mat zaznam v elektronickej serviske ..
Spoiler: ukázať
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
nie nestojí to zato v žiadnom prípade, ti ľudia tam ti povedia keď sa ti trati voda že je to v poriadku, ze treba len doliať...
neurobia nič naviac, tam sa neopravuje tam sa vymiena iba diel za diel a nehovoriac o tom že im tam donesieš auto napríklad s pokazenou panorámou a vrátia ti to spat že treba vymeniť motory lebo sa prehrievajú ale že to aspoň namazali, ideš s tým niekde inde a povedia že s panorámou nič nerobili, je úplne sucha...hlavne že si pred tým zaplatíl nenormálne peniaze za AS
neurobia nič naviac, tam sa neopravuje tam sa vymiena iba diel za diel a nehovoriac o tom že im tam donesieš auto napríklad s pokazenou panorámou a vrátia ti to spat že treba vymeniť motory lebo sa prehrievajú ale že to aspoň namazali, ideš s tým niekde inde a povedia že s panorámou nič nerobili, je úplne sucha...hlavne že si pred tým zaplatíl nenormálne peniaze za AS
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ja k tomu len tolko, ze najst schopny silny jazdeny benzin, s najazdom pod 200 v praktickejsom aute na bazare je mensi zazrak. Necudujem sa, ze niekto zvazuje GTD. Benzinov je na na slovensku na predaj minimum.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- d3Xter
- Používateľ
ja som pozerel ked som vyberal novy passat aj 2,0tsi alebo 1,8tsi ale nemozne najst nieco, take auta bud ludia nepredavaju alebo sa ani nekupuju nove
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
jasne, vsetko teraz kupuje 2.0TDI ked je moznost, v rodine mame 4x Multivan T6 z toho len jedna 2.0TSI s "drobnymi" upravami. 2.0BiTDI maju spotrebu 8.6 priemernu (9.1 4motion), 2.0TSI (4motion) ma spotrebu 13.8 priemernu a to sa uz ani TSI neda kupit v Multivane, asi kvoli tej spotrebe (ale TSI sa kupovalo, lebo 70% sa jazdia kratke trasy a nenabeha rocne viac ako 24 tisic)
-
- Pokročilý používateľ
AAA auto asi obchadzat na kilometre, co?
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Do aaa treba ísť podľa mňa už s veľkými vedomosťami o problémoch daného auta (tj. zo skúseným mechanikom) aby si vedel zhodnotiť stav.
A pamätaj to, že dobré autá aj tam sa predajú bleskovo.
PS: mal som zálusk za fajn cenu na golf 7 variant 2.0tdi fajn výbava, km tuším to malo 195tkm. Zavolal som tam či ho tam majú v Nitre konkrétne mali, za dve hodky som ho chcel ísť pozrieť a už bol rezervovaný a na druhý deň inzerát preč.
A pamätaj to, že dobré autá aj tam sa predajú bleskovo.
PS: mal som zálusk za fajn cenu na golf 7 variant 2.0tdi fajn výbava, km tuším to malo 195tkm. Zavolal som tam či ho tam majú v Nitre konkrétne mali, za dve hodky som ho chcel ísť pozrieť a už bol rezervovaný a na druhý deň inzerát preč.
- d3Xter
- Používateľ
na 140kw 4x4 dsg nemam problem ist cez 8 litrov, takze to nie je ziadna vyhra kludne by som uživil aj TSI, ale nove TDI evo v B8,5 uz zas posunuli spotrebu niekde inde, opat raz je kultivovanejsi ako predchodca len to dvojite vstrekovanie adblue mi nevonia
do aaa sa mozes ist pozriet, mas tam aspon velku koncentraciu aut na jednom mieste, ktore si vies aspon pozriet, mozno sa povozit-porovnat ale potom ta budu stale otravovat ze si to mas ist kupit urcite su tam aj dobre aute, ale maalo
do aaa sa mozes ist pozriet, mas tam aspon velku koncentraciu aut na jednom mieste, ktore si vies aspon pozriet, mozno sa povozit-porovnat ale potom ta budu stale otravovat ze si to mas ist kupit urcite su tam aj dobre aute, ale maalo
sú tam aj dobré autá, známii predávali .... fakt autá v dobrom stave
-
- Pokročilý používateľ
neda sa nejak cez autobazar.eu vyfiltrovat auta z AAA? radsej kupim od sukromnika ako od nich. co pozeram na vybavu, tak ako keby boli vykradnute tie auta. najlacnejsie radia, kolesa 16tky balonaky... ziadna koza/alcantara a ceny take, ze pozries, parada a nakoniec si treba priplatit liter za nieco... proste chytil som voci nim averziu a natahovat sa s niekym a nechat sa spamovat kvoli testovacej jazde, to ozaj nie, dakujem.
- d3Xter
- Používateľ
to vidis hned na fotke ze je to z AAA a notvarat
cudoval si sa preco ja som dal 20k, tu to presne mas, vybava kupis aj lacnejsie ale uz je to o kompromisoch, ze co tam chces mat a co nemusis...da sa aj za 12-13k dajaky comfortline s halogenom alebo low LED (pri golfe xenon) ale s vyssim najazdom
najst take kde je nizky najazd - fajn vybava - fajn cena - este k tomu aby nebolo poobijane je nemozne za mna by som ti ale odporucil FULL LED s vyssou svietivostou, DLA uz nemusi byt tu mas rozdiel aby si vedel hladat
https://samuelmarcinko.com/led.jpg
cudoval si sa preco ja som dal 20k, tu to presne mas, vybava kupis aj lacnejsie ale uz je to o kompromisoch, ze co tam chces mat a co nemusis...da sa aj za 12-13k dajaky comfortline s halogenom alebo low LED (pri golfe xenon) ale s vyssim najazdom
najst take kde je nizky najazd - fajn vybava - fajn cena - este k tomu aby nebolo poobijane je nemozne za mna by som ti ale odporucil FULL LED s vyssou svietivostou, DLA uz nemusi byt tu mas rozdiel aby si vedel hladat
https://samuelmarcinko.com/led.jpg
Stale si mozes nakonfigurovat svoj novy a naplnit ho vsetkym cim chces. Kto to kupuje na firmu a preda po par rokoch s plnou vybavou, tak to sa rychlo kupi a uz nepredava dalej. Tie socky ostavaju na bazaroch.
Ked sa pozries na priplatkove ceny za vsetky tieto veci tak pochopis. Za 18tky mas plus liter, koza 2400, DLA 1800 eur, radio + navi dalsich 800... a to proste nezaplati vacsina ludi.
.
- d3Xter
- Používateľ
este k tomu napriklad elektricky kufor s easy open, AID, vyhrievane predne sklo bez viditelnych casti, sedacky vpredu v elektrike + dalsich mozno 3k euro dukatov
musis to jednoducho sledovat denne aj niekolkokrat a vychytat super kus a hned volat a ist pozriet
musis to jednoducho sledovat denne aj niekolkokrat a vychytat super kus a hned volat a ist pozriet
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No oni si totiz vozia auta z nemecka aj sami + odpredaj z leasingoviek. Tam sa nastavi cenovy limit a co sa nevojde, to tam nie je aj ked to obcas nema logiku.Mumaq napísal: ↑Ut 18. Feb, 2020, 11:34 neda sa nejak cez autobazar.eu vyfiltrovat auta z AAA? radsej kupim od sukromnika ako od nich. co pozeram na vybavu, tak ako keby boli vykradnute tie auta. najlacnejsie radia, kolesa 16tky balonaky... ziadna koza/alcantara a ceny take, ze pozries, parada a nakoniec si treba priplatit liter za nieco... proste chytil som voci nim averziu a natahovat sa s niekym a nechat sa spamovat kvoli testovacej jazde, to ozaj nie, dakujem.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X